Gode idéer til festlige og sjove sange til en 50 års fødselsdag

Sange til en 50 års fødselsdag behøver ikke kun at være sange, som du selv har lavet. Sangene behøver heller ikke altid at handle om fødselaren, men kan også sagtens være en masse andre sjove sange, der giver liv og glade dage til festen. Du kan altså rigtig give den gas med alskens sange til en 50 års fødselsdag.

Når først en person runder de 50 år, har vedkommende, der er i centrum, helt sikkert hørt masser af sange om sig selv til andre runde fødselsdage. Det kan derfor være et frisk pust med nogle anderledes sange under festen.

Det er desuden ikke kun gæsterne ved en 50 års fødselsdag, der kan sætte sange på programmet. Hvis du som fødselar vil sætte dit præg på festen ved hjælp af sjove og festlige sange, er dette også en mulighed.

Se også: 6 Ideer til underholdning til rund fødselsdag

Sange fra fødselaren til gæsterne

Hvis du er fyldt med en god portion humor, kan du vælge at finde rigtig mange sjove sange, som du og dine gæster skal synge til din 50 års fødselsdag. Der er naturligvis altid de sædvanlige velkomst- og velbekommesange. Men hvis du vil krydre dem lidt, så finder du her forslag til andre sange, der også kan bruges til at byde dine gæster velkommen og til at sige tak.

Du kan eventuelt starte med, at I alle synger sangen ” Fødselarens grædevise”, som er en velkomstsang. Den handler om, hvor dyrt det er at holde en fødselsdagsfest. Den er naturligvis skrevet med et glimt i øjet og masser af humor. Denne sang kan være en rigtig god start på din fest.

Efter spisningen kan du få sendt sangen ”Tak til mine gæster” rundt. Det er en rigtig sød sang, der takker for alt det, som dine skønne gæster har gjort for dig på din særlige dag.

sjove sange til 50 års

Andre sjove sange fyldt med fest og ballade til 50 års fødselsdagen

Er fødselaren ikke meget for at blive fejret? Så findes der heldigvis også en sang til denne type af fødselar. Til denne type af fødselar er det værd at gå med sangen ”Til fødselaren, der ikke kan lide at blive hyldet”. Dog kan denne sang nu også være meget sjov til en fødselar, der bare ikke kan få nok af at være i centrum.

En fødselsdagsfest kan hurtigt blive meget lang, hvis der er et hav af taler og masser af lækker mad. Det kan derfor være på sin plads, at alle gæsterne får rørt sig lidt. Du kan finde en masse forskellige motionsviser på nettet, så både du og de andre gæster kan få et velfortjent grin. Motionsviserne handler nemlig mest af alt om at motionere hjernen og synge på det rigtige tidspunkt.

Ballonsangen er endnu en sang, der er et festligt og ret sjovt indslag i løbet af en 50 års fødselsdag. Sangen er sjov og finurlig, og under sangen skal de balloner, der er delt ud sammen med sangen, pustes op og knaldes på en måde, som vil få alle til at grine.

Derudover er det ikke nogen god fødselsdagsfest medmindre, at hovedpersonen får masser af kys i løbet af dagen. Det er der i hvert fald nogen, som mener. Har du samme mening, kan du sørge for, at alle gæsterne synger sangen ”Kys til fødselaren”. Foruden at du skal kopiere sangen, skal du også sørge for et klistermærke med læber til alle gæsterne.

Mens sangen synges, skal fødselaren gå rundt til alle gæster. Hver gæst skal sætte deres klistermærke et sted på hovedpersonen. Det kan være på kinderne, i panden, på hænderne m.m.

Relateret: 5 sjove ideer til 30 års fødselsdag

Skriv en kommentar