Babyshower gave

Babyshower gave er fejring af en kvindes graviditet og snarlige fødsel. Det er en dag hvor venner og familie mødes for at støtte op om den store livsændring der er lige om hjørnet – at få et barn og blive mor. Babyshower holdes derfor ikke tidligt, men sent i graviditeten.

Den vordende mor går selvfølgelig og er spændt og nervøs for både fødsel og det uvisse nye liv. Fællesskab og opbakning er derfor særlig vigtigt i denne tid. Men det at dele den store glæde med andre, er selvfølgelig også vigtigt.

Babyshower gave ideer:

Amme-te

Babyshower gave » amme te babyshower gave
En god babyshower gave er nogle urter og blomster er fordrende for mælkeproduktion og tilløb af mælk. Derfor kan te, der er lavet specifikt til ammende kvinder, gøre amning lettere og bedre. En perfekt gave til den vordende mor.
Se priser / Læs mere
 

Bøger om babyer

Babyshower gave » Bøger om babyer babyshower gave
I den sidste tid før fødsel, er der ikke noget bedre end at læse om babyer og glæde sig til at man får sin egen. En god bog om babyer er både informativ og underholdende. Politikens babybog er en rigtig klassiker som babyshower gave – viden om babyer i alderen 0 – 3 år.
Se priser / Læs mere
 

Baby sengetøj

Babyshower gave » Sengetøj til baby
En anden god babyshower gave til den lille er baby sengehøj – Den lille kommer jo til at tilbringe rigtig lang tid i sine dyner og puder, så hvorfor ikke købe noget fint sengetøj som forældrene kan putte den lille i. Her finder du skønt sengetøj af høj kvalitet i lækkert hør. Se priser / Læs mere
 

Hvad giver man i gave til babyshower?

Tøj, legetøj og praktiske ting til babyen står højest på listen over gaver til babyshowers. Alt det der gør den første tid med en baby lettere, sjovere og dejligere, er oplagt som babyshower-gave. Det være badeudstyr, sutteflasker, tæpper, sengetøj, dyner, lifte, babyslynger, babytøj, bøger og så videre.

Gaver til mor kan også være en rigtig god ide – en lækker olie til maven, en fodmassage, bøger om babyer, amme-the, ammepude og så videre. I listen herunder kan du finde alle disse gode ideer og mange flere.

Hvad er Babyshower?

Babyshower ses i mange kulturer, det har bare andre eller ingen navne rundt om i verden. Dog ses det, at kvinder og familier mødes før fødsel for at hygge om og forkæle den gravide. Gaver er en stor del af den vestlige tradition for babyshowers. Det regner så at sige med gaver til både baby og mor.

Som regel er gaverne rettet mod babyen og alt det praktiske forbundet til at at have en lille. Men der kan sagtens snige sig en gave eller to ind til mor og måske også til far. Som med alle andre gaver, er det vigtigste at finde noget der passer til modtageren.

Til hendes stil, værdier, liv og så videre. Er det første gang hun skal være mor? Går hun meget op i økologi? Eller er hun mere til mærkevarer og bling bling?

Når du har tunet dig ind på hvem hun er, og om det er en dreng eller pige hun venter, kan du bedre finde en gave, hun vil blive glad for. Alternativt kan du bede om en ønskeliste, hvis du slet ikke kan finde på noget. Vi har også samlet en god liste over gaver som er oplagte til babyshowers.

Hvordan holder man et babyshower?

Et babyshower skal helst arrangeres af veninder og familie, frem for at den gravide selv. Om ikke andet, er det virkelig god stil, at man som veninde spørger om der ikke skal holdes en babyshower, og at man gerne vil hjælpe med at arrangere festen.

Babyshowers er selvfølgelig ikke sene fester med drinks og høj musik. Det holdes om dagen – formiddag en weekend, eller eftermiddag.

En sen eftermiddag eller aften kan også gå an, men det afhænger af hvor meget energi den gravide har. Veninder og venner samt den nærmeste familie inviteres.

Man har en gave med der enten passer til babyen eller moderen. Det kan være en rigtig god ide, at holde en sammenskudsgilde, hvor hver gæst medbringer en ret, noget at drikke, eller oppyntning.