Gave til 4 årig

Gave til 4 årig – Børn på 4 år er nået til det sted i deres udvikling, hvor de ligger det babyagtige bag sig og bliver et rigtigt barn. Udviklingen går stærkt i disse år; sproget er godt udviklet, de opdager humor og begynder at forstå sjov og vittigheder.

Fantasien er også stor i denne periode, og det smitter af på de 4 åriges leg. De elsker at lege, både med voksne og børn. Og de fortæller gerne historier, som de måske selv ikke helt kan skelne fra det virkelige. Fantasi og virkelig bliver nemt blandet sammen for de små. 

Legetøj og gaver til 4 årige 

Sangbøger

Gave til 4 årig » sangbøger 1
En god gave til 4 årige drenge og piger er sangbøger. De sange der synges i børnehaven elsker børnene at få lov at synge med deres forældre også. Generelt er børn i denne alder glade for at synge, og det en dejlig bekræftende måde at hygge sig med sit barn. Find et god sangbog til børn her.
Se priser / Læs mere
 

Lægekuffert

Gave til 4 årig » lægekuffert
Lege læge går aldrig af mode, og med denne fine lægekuffert kan barnet virkelig leve sig ind i legen! Kufferten indeholder selvfølgelig al lægens nødvendige udstyr 😉 Fås her for 450 kroner.
Se priser / Læs mere
 

Fjernstyret bil

Gave til 4 årig » fjernstyret bil
Især små drenge synes det er sjovt at køre med fjernstyrede biler. Find et stort udvalg af seje biler her, fra 249 kroner.
Se priser / Læs mere
 

Løbecykel

Gave til 4 årig » l%C3%B8becykel
Børn på 4 år har motorikken til at lege på en løbecykel, og de elsker det! Børn i denne alder elsker at føle de kan noget selv, og løbecykler er noget af det første hvor de mærker deres begyndende selvstændighed. Se de flotte løbecykler her: Fås her for 450 kroner.
Se priser / Læs mere
 

Klodser med bogstaver og tal

Gave til 4 årig » klodser med bogstaver og tal
Sjov og godt for barnets udvikling. Træklodser med forskellige farver og bogstaver samt tal. Fås her for 299 kroner.
Se priser / Læs mere
 

Riverstones

Gave til 4 årig » riverstones
Inspireret af sten i floden er disse Riverstones udviklet med henblik på at børn kan udvikle deres balance på en sjov og legende facon. Børnene elsker de små farvede “sten”, der kan bruges til både ude- og indeleg. Skab jeres egen legeplads med Riverstones. Fås her for 395 kroner.
Se priser / Læs mere
 

Dukker

Gave til 4 årig » dukker
Små piger og til tider små drenge, elsker at lege med dukker. De fås i et utal af variationer, men især My Little Pony er populært. Her finder du et stort udvalg af dukker:
Se priser / Læs mere
 

Baby dukke

Gave til 4 årig » baby dukke
Denne lille søde klassiske babydukke vil helt sikkert skabe glæde og bånd til en 4 årig, 179 kroner.
Se priser / Læs mere
 

Musikinstrumenter

Gave til 4 årig » musik instrumenter
Små børn elsker musik og glædes ved selv at skabe lyde og rytmer. Find her en lille tromme eller andet musikinstrument til små børn, fra 91 kroner.
Se priser / Læs mere
 

Legemad

Gave til 4 årig » legemad
Et stort hit hos børn i denne aldersgruppe er at lege køkken og købmand. Hertil skal der være legemad. Find en masse sjove produkter her, som børnene kan putte i kurven eller arrangere i deres legekøkken, fra 9 kroner.
Se priser / Læs mere
 

Tesæt

Gave til 4 årig » tesæt
Et holdbart og super sødt tesæt med alt hvad der behøves for at forældre og børn kan inviteres på teselskab. Så fint, fås her til 339 kroner.
Se priser / Læs mere
 

Vandbane

Gave til 4 årig » vandbane
Vand og legetøj, børns to favoriter samlet i én. En sjov vandbane med masser af legetøj. Fås her for 299 kroner.
Se priser / Læs mere
 

Gave til 4 årig børn

gave og legetøj til 4 årig

Det er også i disse år at børnene for alvor prøver grænser af, og de begynder også at forstå at der er grimme ord, og kan tilmed svare de voksne igen. Og med vilje bruge ord, de ved ikke er velsete. 

Børn på 4 år har stort behov for at føle sig som en del af fællesskabet, og for at blive anerkendt af voksne. Deres intellektuelle udvikling går også hurtig nu, hvorfor deres leg bliver mere avanceret end hidtil. 

Det er legen der er i centrum for de 4 årige, og legetøj hitter stort. Det skal være legetøj de kan bruge alene og sammen med andre børn og søskende, og de voksne der gider lege med dem. I artiklen her har vi samlet en række bud på legetøj der passer godt til de 4 årige.  Se også vores gaveideer til børn på 1 og 2 år her.