Gave til kollega

Er du på jagt efter en gave til din kollega i forbindelse med fødselsdag? Jubilæum? Eller måske som en afskedsgave? Uanset hvad anledningen er til, at du er i gang med at lede efter en gave til kollega, er det ikke nogen nem opgave.

For selvom du måske har arbejdet sammen med kollegaen i flere år, betyder det ikke nødvendigvis, at du helt præcist ved, hvad han eller hun sætter meget stor pris på at få i gave. 

Men det skal ikke begrænse dig eller give dig nervøse trækninger, da der heldigvis er mange muligheder, selvom du måske ikke kender din kollega så godt. Vi har samlet nogle af de bedste gaveideer, vi har kunnet finde på og håber, du enten er enig i gaveideerne eller finder inspiration i dem. 

Oplevelsesgaver til kollega 

Oplevelser går man aldrig helt galt i byen med, da man sagtens kan finde oplevelser, der ikke kræver, at man kender modtageren personligt. Vi har herunder fundet nogle oplevelsesgaver, som er oplagte at give som gave til en kollega

Kanalrundfart i København med Hey Captain

Gave til kollega » kanalrundfart med kollega
En kanalrundfart i Københavns kanaler er hyggeligt for alle, uanset hvor man er fra. Med Hey Captain kommer din kollega forbi Amalienborg, Christiania, Papirøen og mange andre flotte steder i København, som man skal se, når man er der. Kaptajnen kommer med facts undervejs og byder på noget at slukke tørsten med.
Se priser / Læs mere
 

Guidet cykeltur gennem Aalborg med Aalborg Tours

Gave til kollega » guidet cykeltur til kollega
Aalborg er en by alt for mange af os glemmer at opleve. Det kan der laves om på med en guidet cykeltur gennem byens stræder med Aalborg Tours, hvor en guide fortæller alt, der er værd at vide om byen. Det er helt sikkert en sjov oplevelse for din kollega.
Se priser / Læs mere
 

Sushikursus hos Restaurant Soya

Gave til kollega » sushikursus med kollega
Det er smag og behag, om man synes, sushi smager godt. Men kan din kollega det, er det oplagt med et sushikursus hos Restaurant Soya i Aarhus. Sushien må selvfølgelig spises bagefter, så han eller hun går bestemt ikke sulten derfra.
Se priser / Læs mere
 

En velduftende gave til kollega 

Gaver, der dufter, har aldrig været helt af vejen at give til en kollega. 

Elizabeth Arden – Green Tea

Gave til kollega » Elizabeth Arden kollega
Elizabeth Arden laver nogle helt fantastiske dufte til billige penge. En af dem er Green Tea, som er en skøn og frisk duft, som rigtig mange kvinder godt kan lide at bruge i hverdagen. Den er derfor oplagt at give, hvis kollegaen er kvindelig.Se priser / Læs mere
 

Hugo Boss – Boss Infinite

Gave til kollega » hugo boss kollega
Boss Infinite er en rigtig fin pendant, hvis gaven er til en mandlig kollega i stedet. Hugo Boss laver generelt nogle rigtig gode parfumer, så der er god chance for, at han kommer til at kunne lide denne.
Se priser / Læs mere
 

En pyntende gave til kollegaen 

Er duftevand og oplevelser ikke lige sagen, kan du også kaste dig ud i at købe en gave, der pynter på hylden eller vindueskarmen. 

Hyggelig Lanterne

Gave til kollega » Bor lanterne gave til kollega
Levende lys og hygge hænger sammen. Derfor bliver din kollega helt sikkert glad, hvis du køber en flot og naturlig lanterne, som han eller hun kan sprede hygge med i stuen eller entreen.
Se priser / Læs mere
 

Lysestage

Gave til kollega » dario lysestage gave til kollega
Hvem kan ikke bruge en ekstra lysestage til vinduet eller reolen? Det er både en gave, der er egnet til kvinder og mænd, da alle elsker hygge fra stearinlysets skær. Det er tilmed en billig gave, hvis budgettet er lavt.
Se priser / Læs mere
 

Skønne skåle og fade

Gave til kollega » CIANNE DECOFAD gave til kollega
Denne er måske lidt mere henvendt til den kvindelige kollega. Men er den mandlige kollega også meget optaget af boligindretning og kreative installationer, er et fad helt sikkert også sagen. Det vil i hvert fald med garanti pynte i hjemmet.
Se priser / Læs mere
 

Kay Bojesen Abe – Mini

Gave til kollega » kay bojesen abe mini gave til kollega
Kay Bojesen aben er helt fantastisk og en pyntegenstand, der aldrig går af mode. Det er en meget klassisk gave, som falder i god jord hos langt de fleste modtagere. Er budgettet derfor til det, er det oplagt at give.
Se priser / Læs mere
 

Hoptimist – Woody Bimble

Gave til kollega » hoptimist gave til kollega
Dansk design er aldrig af vejen – og mere dansk bliver det heller ikke med en hoptimist. Den vil helt sikkert bringe glæde i din kollegas hjem, uanset hvor gammel han eller hun er og kan sagtens kombineres med billeder, plakater eller anden brugskunst.
Se priser / Læs mere
 

Kom godt i hus med en gave til kollegaen 

Som du kan se, er der mange forskellige muligheder, selvom du måske ikke kender vedkommende så godt, og som helt sikkert vil bringe et smil på læben. Med et fint kort og en omsorgsfuld tekst er gaven helt perfekt til din kollega.