Gavekort

Køb gavekort (online) over nettet

Det er super nemt at købe et gavekort over nettet. Især hvis du køber det i sidste øjeblik, kan du gøre det nemt og hurtigt, og printe eller sende det med det samme. Du kan enten gå ind på en side hvor de sælger noget, du tænker modtageren vil være interesseret i. Eller købe noget hvor der er et bredere udvalg. Det kan eksempelvis være et gavekort til oplevelser.

Gavekort til CoolStuff.dk

Gavekort til CoolStuff.dk
På CoolStuff.dk finder du et hav af sjove, skøre, smarte og brugbare gadgets. Med et gavekort får modtageren et hav af muligheder.
Se priser / Læs mere

Gavekort til Bodylab.dk

Gavekort til Bodylab.dk
Den perfekte gave til dem der går op i træning, kost og sundhed. På Bodylab kan modtageren vælge imellem et enormt udvalg af bl.a. protein pulver, kosttilskud, træningstøj, træningsudstyr og helsekost. Oplagt gave til dem der går op i træning, kost og sundhed.
Se priser / Læs mere

Gavekort til Marjoe.dk – Smykker til mænd

Gavekort til Marjoe.dk - Smykker til mænd
Vil du gerne give ham smykker, men ikke sikker på hvilket smykke han kan lide? Med et gavekort til Marjoe.dk får modtageren selv mulighed for at vælge lige netop det smykke som han mangler.
Se priser / Læs mere

Gavekort til Sengetid.dk

Gavekort til Sengetid.dk
Her kan modtageren finde alt til soveværelset, samt sofaer. Der findes få ting der er så dejligt, som nyt sengetøj. Dette er en gave der med sikkerhed vil blive modtaget med smil!
Se priser / Læs mere

Gavekort til Rito.dk

Gavekort til Rito.dk
Her finder man alt til garn og hobby. Når det kommer til hobby-ting, som fx garn og strik, så er det svært at vide, hvad modtageren egentlig ønsker sig. Derfor er det ofte en god idé med et gavekort, så de helt selv kan vælge lige præcis hvad de har brug for.
Se priser / Læs mere

Gavekort til Cykelexperten

Gavekort til Cykelexperten
Skal der købes gave til en der er glad for at cykle? Her er den oplagte gave et gavekort til Cykelexperten. Her kan de helt selv vælge lige netop de produkter, som de har brug for.
Se priser / Læs mere

Gavekort til Mamamilla

Gavekort til Mamamilla
Skal der købes gave til de nye forældre? Her er et gavekort til MamaMilla helt genialt. De har et stort udvalg af alle de ting, som man får brug for med små børn. Undgå at komme til at give gaver, som de ikke har brug for med et gavekort.
Se priser / Læs mere

Gavekort til WEBdanes

Gavekort til WEBdanes
Er modtageren vild med gaming? Her er det oplagte gavekort til Danmarks bedste gaming-webshop WEBdanes.dk. Her finder de et kæmpe udvalg af alt det bedste på markedet.
Se priser / Læs mere

Gavekort til Hi-Fi Klubben

Gavekort til Hi-Fi Klubben
Skal der god lyd og billeder til? Så er et gavekort til Hi-Fi Klubben det bedste og sikreste valg. De har udstyr i alle prisklasser, så hvad enten det er et mindre eller større beløb, så kan de med garanti finder noget de har brug for.
Se priser / Læs mere

Gavekort til Cibumic

Gavekort til Cibumic
Hos Cibumic finder man ordenlig kvalitetsknive direkte fra Japan. Er modtageren vild med at arbejde i køkkenet? I køkkenet er det vigtigste værktøj gode knive, og det kan man finde lige her.
Se priser / Læs mere

Gavekort til Valgfri oplevelse ved DuGlemmerDetAldrig

Gavekort til Valgfri oplevelse ved DuGlemmerDetAldrig
En oplevelsesgave er en gave for livet. Er du i tvivl om hvilken oplevelse de er mest interesseret i? Giv dem et åbent gavekort, så kan de helt selv vælge imellem 384 forskellige oplevelser.
Se priser / Læs mere

Hvornår skal man give et gavekort

Hvornår er det passende at give et gavekort i stedet for en pakke? Og hvordan gør man? Læs med og find svarene her.

Et gavekort er suverænt når du skal give en gave til én du ikke kender så godt

Du kan give et gavekort til en butik eller et sted, som du kan forestille dig, at personen vil kunne lide, og så er resten op til modtageren. Han eller hun kan udvælge lige præcis dét smykke de kan lide fra butikken, dé sko de vil have, den rigtige kjole eller skjorte, og så videre. Du har stadig givet en rigtig god gave, men uden at ramme ved siden af, ved at vælge den forkerte farve, størrelse, model etc.

Gavekortet er oplagt hvis du er sent ude

Køber du gave i sidste øjeblik er et gavekort oplagt. Du kan finde et på internettet, printe det ud med det samme, ligge det i en kuvert og skynde dig afsted til festen. Så har du en fin gave, også selvom du ikke har tid til at køre forbi en butik, eller er for sent ude til at vente på, at pakken bliver leveret.
Gavekortet er også godt i sidste øjeblik, fordi du ikke kommer til at impulskøbe noget, der ikke passer til vedkommen. Så har du ikke fået købt en gave, er gavekortet din redning!
Og det er altid bedre at komme med noget, frem for at komme tomhændet. Så selvom et gavekort måske ikke er det bedste som en kærestegave, så er det altså bedre at give ham eller hende noget på dagen, frem for at skuffe din kæreste med at du ikke har fået købt en gave.

Gavekort er godt, hvis gaven ligger ude i fremtiden

Vil du gerne give en oplevelse, eller en mulighed for at købe noget, når behovet opstår. Så er gavekortet også en super løsning. Gavekort kan gemmes og indløses når det passer modtageren. Herved kan de selv planlægge eller bruge det en dag, hvor pengene ikke rigtig er der, men lysten eller behovet for noget, er.

Lig et kort ved

Den eneste ulempe ved gavekort er, at de kan virke upersonlige. Men det kan du ændre på, hvis du ligger et personligt kort ved. Skriv et par ord om, hvorfor du tænker, at den udvalgte butik kunne have gaveideer der passer til vedkommende, og skriv et par kærlige ord og gode ønsker. Vupti det upersonlige er blevet kærligt og viser omtanke.

Opfordre til billeder

En anden måde du kan gøre gaven lidt mere vedkommende er, at bede om at få et billede af det, han eller hun vælger med gavekortet. Det gør sig godt, både til oplevelser og materielle ting og sager. Og så er det igen mere personligt og hyggeligt at give et gavekort.