Gave til dagplejemor

Hvad giver man lige en dagplejemor i gave? Det behøver selvfølgelig ikke være noget stort og prangende. Det er for meget i forhold til den relation I har, og taget i betragtning, at I ikke kommer til at have noget med hinanden at gøre i fremtiden. Men en gave mellem 100 og 300 kroner er passende. Hvor du ligger på skalaen kommer an på jeres relation.

I listen her kan du finde inspiration til gaver til dagplejemødre:

Glaskunst til dagplejemødre

Gave til dagplejemor » dagplejeskilt fra pige
Et rigtig sødt stykke glaskunst hvor der står søde ord til dagplejemoren. En mega fin gave som kan pynte i hendes hjem og minde hende om de gode ting ved hendes arbejde. Højt anbefalet herfra.
Se priser / Læs mere
 

Gavekurv fyldt med lækre sager

Gave til dagplejemor » Gavekurv til dagplejemor
En flot kurv med masser af delikatesser og lækkerier er helt oplagt som en måde at sige tak for de gode år. Her finder du et godt udvalg af forskellige gavekurve. Der er noget til enhver smag.
Se priser / Læs mere
 

Spa- eller massageoplevelse

Gave til dagplejemor » spa eller massage til dagplejemor
Det kan være hårdt arbejde at være dagplejemor. Her får hun mulighed for at stresse helt af, og lade op igen. En tur til massør eller spa bliver man aldrig ked af. Modtageren kan selv få lov til at vælge, hvornår det passer bedst, så det skal du ikke bekymre dig for.
Se priser / Læs mere
 

Keramik krus eller tekande

Gave til dagplejemor » keramik til den s%C3%B8de dagplejemor
En flot skål til hjemmet, et par lækre krus eller en tekande, som hun kan nyde sin te eller kaffe i under arbejdet er helt perfekt i denne anledning. Se et flot udvalg af keramik her.
Se priser / Læs mere
 

Håndcreme og håndsæbe i høj kvalitet

Gave til dagplejemor » H%C3%A5ndcreme i h%C3%B8j kvalitet
Som dagplejemor vasker man hænder mange gange i løbet af dagen. Derfor er det en god ide, at give pleje til hænderne. Her finder du håndcreme og håndsæbe i høj kvalitet der nænsomt vasker og plejer hænderne.
Se priser / Læs mere
 

Spændende og lækre delikatesser af høj kvalitet

Gave til dagplejemor » lækre delikatesser
Lækre og særlige delikatesser. Her finder du specielle delikatesser fra Danmark og udlandet. Her er tale om produkter fremstillet af de bedste råvarer.
Se priser / Læs mere
 

Gavepose til sunde fødder

Gave til dagplejemor » fodpleje
Også fødderne er på arbejde som dagplejemor! Giv hende mulighed for at forkæle sig selv med en gavepose til sunde fødder.
Se priser / Læs mere
 

Lyshus fra Kähler

Gave til dagplejemor » lyshus fra kahler
Lad hende tænde et lys i de mørke vintermorgener og invitere børnene indenfor i varmen. Lyshus fra Kähler er en klassiker, og en rigtig sød gave til dagplejemoren.
Se priser / Læs mere
 

Strikketilbehør og garn

Gave til dagplejemor » garn til strik
Strikker din dagplejemor kan du jo forære hende en masse lækkert garn til nogle varme sokker, en sød hue eller måske en stor varm trøje.
Se priser / Læs mere
 

Te i flot gaveæske

Gave til dagplejemor » l%C3%A6kker te i gave%C3%A6ske
Noget lækkert at varme sig ved der tilmed kommer i en super flot æske
Se priser / Læs mere
 

Hvad giver man i gave til dagplejemor?

dagplejemor

Igennem et par år tager dagplejeren sig af dit lille barn, og ofte udvikler både barn og dagplejemor, men også dagplejer og forældre et tæt bånd. Det skal naturligvis brydes når barnet skal videre i børnehave. For at vise påskønnelse for den tid og omsorg, hun har lagt i samværet med dit barn, er det helt normalt at give en lille gave når barnet skal videre i livet.

Men hvad giver man lige en dagplejemor i gave? Det skal selvfølgelig ikke være noget stort og prangende. Det er for meget i forhold til den relation I har, og taget i betragtning, at I ikke kommer til at have noget med hinanden at gøre i fremtiden. Men en gave mellem 100 og 300 kroner er passende. Hvor du ligger på skalaen kommer an på jeres relation.

Nogle kommer meget tæt på deres dagplejemødre, hvor andre har et mere overfladisk forhold. Har i haft mange gode stunder sammen, er det ikke af vejen at give en lidt dyrere gaveideer, men det kommer selvfølgelig også an på din økonomi.

De slags gaver der passer bedst til dagplejeren er gaver der ikke er for personlige, men som giver hende glæde. Det kan være en gavekurv, et sødt kort og god chokolade eller en vare fremstillet til dagplejemødre.

Hvem er dagplejeren der modtager gaven?

Når man køber gaver skal man altid huske på hvem modtageren er. Hvad kan hun lide, hvad er hun for en type, og hvad går hun op i? Stil dig selv de spørgsmål og brug lidt tid på at forestille dig hende for dig. Hemmeligheden bag en god gave er, at give en gave der passer til personen. Herved bliver modtageren ikke kun glad for gaven, men også glad for at du kender hende og ser hvem hun er.

Hvad med julegave til dagplejemor?

Giver det mening at give en gave til jul til dagplejeren? Hvad skal den koste, og er det noget andre gør?

Ja, det er helt normalt og mega sødt at give en gave til jul til dagplejeren. Igen har vi en person der tager sig af dit barn i hverdagen, så hvorfor ikke vise hende påskønnelse for den tid og omsorg hun giver dit barn.

Det er helt sikkert hårdt at være dagplejemor, og de små gaver og blomster der kommer fra forældrene, er med til at man kan mærke meningen med jobbet, nemlig den mellemmenneskelige relation. Så hold dig ikke tilbage for at give en julegave til din dagplejemor. Du kan tage udgangspunkt i listen ovenover, eller se på listen over gaver til hende her.

Afskedsgave til dagplejemor

JA! Det en super god ide. Hvorfor ikke afslutte tiden og relationen med en sød gave for at sige tak, for den tid hun og barnet har haft sammen. Der er ingen tvivl om, at man som dagplejemor knytter sig til de små børn, og selvom det er en del af jobbet, er det svært at sige farvel til de små poder.

En afskedsgave når barnet skal videre i børnehave er derfor helt på sin plads! I listen ovenfor kan du finde en masse gode ideer til dagplejerens afskedsgave.

Det en god ide, at finde en fint kort og skrive en kærlig tak som lægges ved gaven. Eventuelt kan du få printet et billede ud af hende og dit barn som du bruger som kort. Har du ikke et, kan du lige sørge for at få mobilen op af lommen næste gang du henter dit barn, og klipse et hurtigt foto. Det vil også være rart for dig og dit barn i fremtiden, at kunne mindes dagplejeren med et sødt billede.