Gave til dagplejemor

dagplejemorHvad giver man i gave til dagplejemor?

Igennem et par år tager dagplejeren sig af dit lille barn, og ofte udvikler både barn og dagplejemor, men også dagplejer og forældre et tæt bånd. Det skal naturligvis brydes når barnet skal videre i børnehave. For at vise påskønnelse for den tid og omsorg, hun har lagt i samværet med dit barn, er det helt normalt at give en lille gave når barnet skal videre i livet. Men hvad giver man lige en dagplejemor i gave? Det skal selvfølgelig ikke være noget stort og prangende. Det er for meget i forhold til den relation I har, og taget i betragtning, at I ikke kommer til at have noget med hinanden at gøre i fremtiden. Men en gave mellem 100 og 300 kroner er passende. Hvor du ligger på skalaen kommer an på jeres relation. Nogle kommer meget tæt på deres dagplejemødre, hvor andre har et mere overfladisk forhold. Har i haft mange gode stunder sammen, er det ikke af vejen at give en lidt dyrere gaveideer, men det kommer selvfølgelig også an på din økonomi.

De slags gaver der passer bedst til dagplejeren er gaver der ikke er for personlige, men som giver hende glæde. Det kan være en gavekurv, et sødt kort og god chokolade eller en vare fremstillet til dagplejemødre.

I listen her kan du finde inspiration til gaver til dagplejemødre:

Glaskunst til dagplejemødre

Et rigtig sødt stykke glaskunst hvor der står søde ord til dagplejemoren. En mega fin gave som kan pynte i hendes hjem og minde hende om de gode ting ved hendes arbejde. Højt anbefalet herfra.
Se priser / Læs mere

Gavekurv

En flot kurv med masser af delikatesser og lækkerier er helt oplagt som en måde at sige tak for de gode år
Se priser / Læs mere

Keramik

En flot skål til hjemmet eller et par lækre krus som hun kan nyde sin kaffe eller the i under arbejdet er helt perfekt i denne anledning.
Se priser / Læs mere

Håndcreme og håndsæbe i høj kvalitet

Som dagplejemor vasker man hænder mange gange i løbet af dagen. Derfor er det en god ide, at give pleje til hænderne. Her finder du håndcreme og håndsæbe i høj kvalitet der nænsomt vasker og plejer hænderne
Se priser / Læs mere

Fyldt chokolade

Altid god som gave til at vise påskønnelse er lækre fyldte chokolader.
Se priser / Læs mere

Gavepose til sunde fødder

Også fødderne er på arbejde som dagplejemor! Giv hende mulighed for at forkæle sig selv med en gavepose til sunde fødder
Se priser / Læs mere

Lyshus fra Kähler

Lad hende tænde et lys i de mørke vintermorgener og invitere børnene indenfor i varmen. Dette lyshus fra Kähler er en super sød gave til dagplejemoren
Se priser / Læs mere

Strikketilbehør og garn

Strikker din dagplejemor kan du jo forære hende en masse lækkert garn til nogle varme sokker, en sød hue eller måske en stor varm trøje
Se priser / Læs mere

Te i flot gaveæske

Noget lækkert at varme sig ved der tilmed kommer i en super flot æske
Se priser / Læs mere

Hvem er dagplejeren der modtager gaven?

Når man køber gaver skal man altid huske på hvem modtageren er. Hvad kan hun lide, hvad er hun for en type, og hvad går hun op i? Stil dig selv de spørgsmål og brug lidt tid på at forestille dig hende for dig. Hemmeligheden bag en god gave er, at give en gave der passer til personen. Herved bliver modtageren ikke kun glad for gaven, men også glad for at du kender hende og ser hvem hun er.

Hvad med julegave til dagplejemor?

Giver det mening at give en gave til jul til dagplejeren? Hvad skal den koste, og er det noget andre gør?

Ja, det er helt normalt og mega sødt at give en gave til jul til dagplejeren. Igen har vi en person der tager sig af dit barn i hverdagen, så hvorfor ikke vise hende påskønnelse for den tid og omsorg hun giver dit barn. Det er helt sikkert hårdt at være dagplejemor, og de små gaver og blomster der kommer fra forældrene, er med til at man kan mærke meningen med jobbet, nemlig den mellemmenneskelige relation. Så hold dig ikke tilbage for at give en julegave til din dagplejemor. Du kan tage udgangspunkt i listen ovenover, eller se på listen over gaver til hende her.

Afskedsgave til dagplejemor

JA! Det en super god ide. Hvorfor ikke afslutte tiden og relationen med en sød gave for at sige tak, for den tid hun og barnet har haft sammen. Der er ingen tvivl om, at man som dagplejemor knytter sig til de små børn, og selvom det er en del af jobbet, er det svært at sige farvel til de små poder. En afskedsgave når barnet skal videre i børnehave er derfor helt på sin plads! I listen ovenfor kan du finde en masse gode ideer til dagplejerens afskedsgave.

Det en god ide, at finde en fint kort og skrive en kærlig tak som lægges ved gaven. Eventuelt kan du få printet et billede ud af hende og dit barn som du bruger som kort. Har du ikke et, kan du lige sørge for at få mobilen op af lommen næste gang du henter dit barn, og klipse et hurtigt foto. Det vil også være rart for dig og dit barn i fremtiden, at kunne mindes dagplejeren med et sødt billede.

gave til dagplejemor
gave til dagplejemor

Sidst opdateret