70 års fødselsdag

∙ 6. juni 2021 ∙ indeholder reklamelinks

Gode råd og ideer til den perfekte 70 års gave

70 års fødselsdag – Vi lever i dag længere, og vi er sundere og friskere end for bare 30-40 år siden. 70 år er ikke længere gammelt, og bedstemor med slag i har fået en helt ny betydning.

For de halvfjerdsårige gælder det nu, at livet stadig leves i fuld fart med børnebørn, hobby, hus og hjem og for mange også arbejde. Når du skal finde en gave til 70 års fødselsdag, skal du altså ikke tænke så meget på, at det er en ældre person der skal modtage gaven, men mere hvem han eller hun er. Hvad de kan lide og hvad de bruger deres tid på. På den måde kan du finde en rigtig god gave der passer til vedkommende.

Liste over gaveideer til 70 års fødselsdag

Hjælpemidler til seniorer

Hjælpemidler til seniorer
Når man begynder at komme op i alderen, så kan hjælpemidler til hverdagen blive nødvendige. Her finder man en lang række yderst behjælpelige produkter: alt lige fra stokke, rollatorer, godt fodtøj og hvad der ellers egner sig til folk i pensionsalderen.
Se priser / Læs mere

Skønt spa-, kro- eller godsophold

70 års fødselsdag » sk%C3%B8nt kroophold
Skal du og fødselaren på kroophold sammen? Eller skal vedkommende afsted med sin ægtefælle eller kæreste? Et ophold er en fantastisk gave til den lidt ældre generation. Her finder du et stort udvalg af både kroophold, ophold på flotte danske gods, eller et lækkert og afslappende spaophold.
Se priser / Læs mere

Oplevelser der vil huskes

70 års fødselsdag » oplevelsesgave for livet
Ud over MysteryRoom har “du glemmer det aldrig” et stort udvalg af forskellige slags oplevelsesgaver. Find en oplevelse som du ved den 70 årige ikke glemmer igen, og som vedkommende vil nyde og glædes over. Der er alt fra ølsmagning til ballonflyvning på listen.
Se priser / Læs mere

Elektronisk p-skive

70 års fødselsdag » Elektronisk p skive
Med en elektronisk p-skive bliver det ikke bekymre sig, om man har husket at indstille p-skiven, det gør den nemlig af sig selv. Så er det slut med at få parkeringsbøder, fordi man har glemt at indstille den. Se priser / Læs mere

Lækre og varme hjemmesko

70 års fødselsdag » Lækre og varme hjemmesko 1
Med et par lækre hjemmesko i god kvalitet bliver det ikke noget problem at holde fødderne varme. Dette par i det klassiske bedstefars-design er helt perfekte. De er godt foer indvendigt, så køb gerne en størrelse større end normalt. Se priser / Læs mere

Fotobog med gode minder

70 års fødselsdag » familiebilleder til hele familien
En rigtig sød gave fyldt med minder og gode stunder. Saml de bedste billeder fra jeres tid sammen og få dem trykt i bogform. På den måde kan fødselaren altid tage bogen frem og mindes alle de gode tider i har haft sammen.
Se priser / Læs mere

Skønne 70 års fødselsdagsblomster

Skønne 70 års fødselsdagsblomster
Blomster er en af de mere personlige gaver, og en af slagsen når det kommer til runde fødselsdage. Er det en du kender godt, så kan du selv sammensætte blomsterne ud fra deres favoritfarver og blomster. Ellers så tag et kig på floristens valg – så er du sikker på en smuk sammensætning af farver. Er du sent ude? Så tilbydes der også samme-dags-levering.
Se priser / Læs mere

Escaperoom hos MysteryMakers

70 års fødselsdag » oplevelse for hele familien
En super sjov oplevelse som man kan dele med sin familie. Når man fylder 70, er familien en stor og vigtigt element i livet. De fleste er sat med det de behøver, men oplevelser kan man ikke få nok af. Giv ham eller hende et gavekort til Mysterymakers og foreslå at hele familien tager ud og får en på opleveren! Mysterymakers er et prisvindende firma der har specialiseret sig i oplevelser for voksne.
Se priser / Læs mere

Gode bøger

70 års fødselsdag » gode b%C3%B8ger til gave
Der er ingen tvivl om, at en god bog er en oplagt gaveide til den 70 årige. Det skal selvfølgelig kun være hvis personen er glad for at læse. Her finder du en masse gode bøger, husk du kan både give skønlitteratur og inspirations- og fagbøger. Alt efter hvad modtageren interesserer sig for – Saxo.dk
Se priser / Læs mere

Gaverne herover passer godt til: 

  • gave til 70 års fødselsdag mand

  • gave til 70 års fødselsdag kvinde

70 års fødselsdag – gaver og fest

Prisen på en gave til den 70 årige varierer efter din relation til fødselaren (og dit budget selvfølgelig). Er i tætte, kan man sagtens give en gave i den lidt dyrere prisklasse, men er du i familie længere ude eller blot en bekendt, er det helt fint at give en mindre gave, hvormed du siger tillykke med den store fødselsdag. Med det sagt, er 70 år en stor dag! Derfor må man gerne gi den fuld skrue og finde en flot gave. Uanset om festen er stor eller lille, passer det fint at give noget ud over det sædvanlige når folk fylder 70.

70 års fødselsdag gaveideer