70 års fødselsdag

70 års fødselsdag gaverGode råd og ideer til den perfekte 70 års gave

70 års fødselsdag – Vi lever i dag længere, og vi er sundere og friskere end for bare 30-40 år siden. 70 år er ikke længere gammelt, og bedstemor med slag i har fået en helt ny betydning.

For de halvfjerdsårige gælder det nu, at livet stadig leves i fuld fart med børnebørn, hobby, hus og hjem og for mange også arbejde. Når du skal finde en gave til 70 års fødselsdag, skal du altså ikke tænke så meget på, at det er en ældre person der skal modtage gaven, men mere hvem han eller hun er. Hvad de kan lide og hvad de bruger deres tid på. På den måde kan du finde en rigtig god gave der passer til vedkommende.

Liste over gaveideer til 70 års fødselsdag

Escaperoom

En super sjov oplevelse som man kan dele med sin familie. Når man fylder 70, er familien en stor og vigtigt element i livet. De fleste er sat med det de behøver, men oplevelser kan man ikke få nok af. Giv ham eller hende et gavekort til Mysterymakers og foreslå at hele familien tager ud og får en på opleveren! Mysterymakers er et prisvindende firma der har specialiseret sig i oplevelser for voksne.
Se priser / Læs mere

Oplevelser

Ud over MysteryRoom har “du glemmer det aldrig” et stort udvalg af forskellige slags oplevelsesgaver. Find en oplevelse som du ved den 70 årige ikke glemmer igen, og som vedkommende vil nyde og glædes over. Der er alt fra ølsmagning til ballonflyvning på listen.
Se priser / Læs mere

Kroophold

Skal du og fødselaren på kroophold sammen? Eller skal vedkommende afsted med sin ægtefælle eller kæreste? Et kroophold er en fantastisk gave til den lidt ældre generation.
Se priser / Læs mere

Fotobog

En rigtig sød gave fyldt med minder og gode stunder. Saml de bedste billeder fra jeres tid sammen og få dem trykt i bogform. På den måde kan fødselaren altid tage bogen frem og mindes alle de gode tider i har haft sammen.
Se priser / Læs mere

Gode bøger

Der er ingen tvivl om, at en god bog er en oplagt gaveide til den 70 årige. Det skal selvfølgelig kun være hvis personen er glad for at læse. Her finder du en masse gode bøger, husk du kan både give skønlitteratur og inspirations- og fagbøger. Alt efter hvad modtageren interesserer sig for – Saxo.dk
Se priser / Læs mere

Gaverne herover passer godt til: 

  • gave til 70 års fødselsdag mand

  • gave til 70 års fødselsdag kvinde

70 års fødselsdag – gaver og fest

Prisen på en gave til den 70 årige varierer efter din relation til fødselaren (og dit budget selvfølgelig). Er i tætte, kan man sagtens give en gave i den lidt dyrere prisklasse, men er du i familie længere ude eller blot en bekendt, er det helt fint at give en mindre gave, hvormed du siger tillykke med den store fødselsdag. Med det sagt, er 70 år en stor dag! Derfor må man gerne gi den fuld skrue og finde en flot gave. Uanset om festen er stor eller lille, passer det fint at give noget ud over det sædvanlige når folk fylder 70.

70 års fødselsdag gaveideer