Personlige gaver

En personlig gave kan dække over mange forskellige typer af gaver. Det kan være alt lige fra en gave, der har en indforstået betydning for både giver og modtager, ligesom det kan være en gave med et billede af dig eller jer to sammen et sted, I virkelig holder meget af.

Langt de fleste bliver meget mere glad for en personlig gave, hvor der er blevet lagt kræfter i gøre det til noget særligt. En personlig gave siger meget om jeres indbyrdes forhold og hvor meget, I holder af hinanden. Biografbilletter kan man altid give – men det er ikke særlig personligt og bliver lidt upersonligt i længden.

Men er du ikke helt sikker på, hvilken personlig gave du kan give? Eller har du brug for hjælp til at finde på noget? Så lister vi en række gaveideer til en personlig gave op herunder. Dem er du velkommen til at klikke dig videre fra, hvis du finder noget interessant eller finder inspiration i det.

Personlig gave til ham

Armbånd med indgravering

Personlige gaver » armbånd med indgravering personlig gave
Kan han godt lide at gå med smykker? Så giv ham endeligt gerne et armbånd med en indgravering. Om det er hans navn, dit navn eller et sjovt citat er helt op til dig. Men det er en god og personlig gave.
Se priser / Læs mere
 

Plakatdyr

Personlige gaver » Citatplakat personlig gave
Har han nogle sjove vendinger, han ofte bruger, uden at være klar over det? Så giv ham endelig en plakatdyr med hans citater på. Det vil han helt sikkert synes er meget sjovt og godt fundet på.
Se priser / Læs mere
 

Forklæde

Personlige gaver » forklæde personlig gave
Kan han godt lide at lave mad? Hvorfor så ikke give ham et flot forklæde? Et forklæde kan man altid bruge, når man står i et køkken. Så det er en oplagt, personlig gave at give.
Se priser / Læs mere

Se hele vores liste over gode gaver til ham

Personlig gave til hende

Smykke

Personlige gaver » smykke
Der er ingen tvivl om, at langt de fleste kvinder elsker at gå med smykker. For at gøre det lidt mere personligt, kan du finde et smykke her, hvor der er mulighed for at indgravere en hilsen i en ring, på et armbånd eller på et vedhæng til en halskæde.
Se priser / Læs mere
 

Krus med citat eller billede

Personlige gaver » krus med billede personlig gave
Drikker hun ofte te eller kaffe? Så mind hende om dig eller jeres indbyrdes forhold med et billede på koppen eller et citat, som I begge ofte husker tilbage på. Det er sjovt at for hende at finde frem fra skabet.
Se priser / Læs mere
 

Vinglas eller karaffel

Personlige gaver » Vinglas personlig gave til hende
Selvom et rødvinssæt måske ikke synes personligt, så er det en personlig gave, hvis hun foretrækker at drikke vin og gerne fra en bestemt type af glas. Tag gerne en flaske vin med også, så I rigtigt kan hygge.
Se priser / Læs mere
 

Gode dagcremer

Personlige gaver » Dagcreme til hende
Som kvinde er det aldrig helt af vejen at få en god dagcreme i gave. Det er ren hverdagsforkælelse. Tjek eventuelt hendes skabe eller hylder og se, om ikke hun har en favorit stående fremme.
Se priser / Læs mere
 

Finde mange flere gode gaver til hende

Personlig gave til mor

Gavekort til blomsterbinding

Personlige gaver » blomsterbinder kursus personlig gave
Der er mange mødre derude, der godt kan lide blomster og gerne vil lære at binde dem rigtigt. Er din mor en af dem, er det oplagt at give hende et gavekort til et kursus i blomsterbinding. Hvis du køber som gavekort, så husk at vælg dette.
Se priser / Læs mere
 

Chokoladekursus

Personlige gaver » chokoladekursus personlig gave til mor
Hvis hun godt kan lide chokolade, og at det gerne må være i en god kvalitet, giver det god mening at give hende et kursus i at lave chokolade, så hun fremover kan lave det derhjemme med de ingredienser, hun kan lide.
Se priser / Læs mere
 

Middag med dig

Personlige gaver » middag personlig gave til mor
Enhver mor elsker at få et gavekort til en middag med sit barn. Det kan få jer til at blive endnu tættere og komme hinanden bedre ved. Giv evt. gavekortet til hendes yndlingsrestaurant. Så bliver hun en rigtig glad mor.
Se priser / Læs mere
 

Ophold i feriehytte med dig

Personlige gaver » ophold i hytte med dig til mor
Sommerhus, campinghytte eller noget helt tredje. Det er ligemeget, så længe det bare er et ophold for hende og dig. Det kan være en weekend i et naturskønt område, hvor I sammen kommer på cykelture og vandreture.
Se priser / Læs mere
 

Se flere gaveidéer til mor her

Personlige gaver til far

Fisketur

Personlige gaver » fisketur til far
Har din far en interesse for lystfiskeri? Ellers kan han få det! Lystfiskeri er hyggeligt. Især hvis det er sammen med nogen, som man holder af. Giv derfor et gavekort til et fiskekort eller en tur på en båd!
Se priser / Læs mere
 

Ølsmagning

Personlige gaver » lsmagning med far personlig gave 1
Ølsmagning kan sagtens være en personlig gave, hvis han elsker øl eller har en passion for det. Det vil give ham en endnu større indsigt i andre typer af øl. Der findes mange typer af gavekort til det.
Se priser / Læs mere
 

Kursus i ølbrygning

Personlige gaver » kursus i ølbrygning gave til far
Hvilken far kan ikke lide øl? Det er lidt sjovere at drikke en øl, når man ved, hvordan den er brygget og blevet til. Derfor er det mere end oplagt at tage ham med på et kursus i, hvordan man brygger øl.
Se priser / Læs mere
 

Grillsæt og grilludstyr

Personlige gaver » grilltilbehør personlig gave til far
Der er ikke noget bedre end at grille, når det bliver gjort med godt udstyr. Gør sommeren god og giv ham derfor et grillsæt, termometer, grillstarter eller noget helt fjerde. Det er en sjov og brugbar gave.
Se priser / Læs mere
 

Vil du have flere idéer? Se hele vores liste med gode gaveidéer til far

Personlig gave til veninde

Ansigtsbehandling

Personlige gaver » ansigtsbehandling personlig gave til veninde 1
Hvorfor ikke overraske hende med en lækker ansigtsbehandling i gave? Det er helt sikkert noget, hun synes vil være meget lækkert. Giv hende et gavekort dertil, som hun kan indløse sammen med dig. Så får I en hyggelig dag sammen.
Se priser / Læs mere
 

Flot undertøj

Personlige gaver » flot undertøj personlig gave til veninde
Man kan sagtens give sin veninde undertøj i gave. Særligt fordi du sikkert godt ved, hvad hun kan lide og er til af farver. Det er altid dejligt med nyt lingeri, da det får en til at føle sig lækker.
Se priser / Læs mere
 

En sød kjole

Personlige gaver » Sød kjole personlig gave til veninde 1
Har hun snakket om en kjole i rigtig lang tid uden at gøre noget ved det? Hvad så med at give hende den? Det bliver ikke mere personligt, da det viser, at du har lyttet til, hvad hun har sagt.
Se priser / Læs mere
 

Brunch for 2

Personlige gaver » brunch for 2 gave til veninde
En sød og personlig gave til din veninde kan sagtens være i form af en lækker oplevelse, der også inkluderer dit selskab. Giv hende en lækker brunch for to, så I sammen kan få en rigtig hyggelig dag med noget godt til ganen.
Se priser / Læs mere
 

Se hele vores liste over sjove og gode gaver til veninder

Personlig gave til brudeparret

Oplevelsesgavekort

Personlige gaver » oplevelsesgavekort personlig gave til brudepar
Det er oplagt at sende brudeparret godt afsted ind i deres ægteskab med et oplevelsesgavekort. Det kan være med til at binde dem ekstra godt sammen og få en god start på tilværelsen som mand og kone.
Se priser / Læs mere
 

Spaophold

Personlige gaver » spaophold brudepar personlig gave
Det kræver nogle gange lidt at være mand og kone. Derfor kan det af og til være tiltrængt at komme lidt væk fra den praktiske hverdag – og hvilken bedre måde er der at gøre det på end med et spaophold?
Se priser / Læs mere
 

Gavekurv

Personlige gaver » gavekurv til brudeparret personlig gave
Det er nemt at glemme at forkæle sig selv. Med en gavekurv med alverdens lækkerier og gavekort til middage ude, bliver det nemt at huske på at pleje hinanden og kærligheden. Der findes mange forskellige slags gavekurve, du kan give.
Se priser / Læs mere
 

Alt i rejseudstyr

Personlige gaver » rejseudstyr til brudepar
Kan brudeparret godt lide at rejse? Eller ved du, de godt kunne bruge en ny kuffert eller rejserygsæk? Så er det oplagt at give noget rejseudstyr i gave. Der er ikke noget så godt som gaver, der lægger op til fælles og fremtidige oplevelser.
Se priser / Læs mere
 

Se den fulde liste med gaver til bryllup

Gør nære personer glade med en personlig gave

Der er ikke noget så skønt og dejligt som at gøre en man holder af glad. Det kan du med en personlig gave, da det viser, at du gerne gør lidt ekstra for vedkommende, fordi du holder af ham eller hende. Det er også lidt sjovere at give en personlig gave, da modtageren som regel bliver en tand mere glad.

Som du kan se på vores liste findes der et væld af personlige gaver at vælge imellem. Brug derfor gerne god tid på at finde frem til en gave, som du tænker, kunne være lige i tråd med det, vedkommende godt kunne tænke sig. Vi er ret sikre på, at du finder en gave blandt vores forslag – og ellers er vi i hvert fald helt sikre på, at du bliver inspireret til noget, du helt selv finder på.

Rigtig god gavejagt!