Gave til bror

∙ 28. juni 2021 ∙ indeholder reklamelinks

gave til brorEr du ude og kigge efter en gave til brormand? I så fald så er du havnet det rigtige sted. Vi har fundet frem til de bedste gaveidéer til brødre. Her finder du gaver der passer til alle aldre, lige fra deres første teenagegave som 13-årig til 18-års og 30-års fødselsdagsgaver. På listen er der noget til enhver smag, om din bror og er en bogorm, drengerøv eller adrenalinjunkie. 

Se også: Gave til søster

Gaveidéer til bror

Det er bestemt ikke altid nemt at finde en gave til sin bror. Man vil gerne finde en gave, der viser ham lige præcis, hvor meget du holder af ham. Der er mange måder at gribe det an på. Det kan være en sjov gave, en oplevelsesgave eller en personlig gave. Herunder finder du både sjove og personlige gave ideer. Tag et kig på vores liste, og se om du ikke kan finde en gave, som din bror vil elske.

Faldskærm

Gave til bror » Faldsk%C3%A6rmsudspring i gave
Kan brormand godt lide at det bliver lidt vildt? Overrask ham med en tur i faldskærm, og se om han er lige så sej, som han påstår. Det er de færreste der får taget sig sammen til at booke en faldskærmstur til sig selv. Bedst af alt; det er en gave som han vil kunne huske resten af livet.
Se priser / Læs mere

Grill udstyr

Gave til bror » praktisk grilludstyr
Grill, kød og øl. Kan din bror kan lide at lave mad på grillen? Så giv din bror en noget lækkert grill-udstyr, så han kan blære sig over for venner og familie, når de kommer til grillfest.
Se priser / Læs mere

Egen Øl

Gave til bror » egen %C3%B8l til brormand
Er din bror en ølhund? Giv ham den ultimative gave, nemlig hans helt egen bajer. Alle mænd har på et eller andet tidspunkt leget med tanken om at lave sin egen øl. Med denne gave, får din bror muligheden for at gøre drømmen til virkelighed.
Se priser / Læs mere

Køkkenkniv

Gave til bror » l%C3%A6kker k%C3%B8kkenkniv
Der findes køkkenknive, og så findes der rigtig køkkenknive. Giv din bror en kniv, som holder resten af livet. Tag et kig på de her knive, og find din brors nye køkkenkniv.
Denne gave kommer med den ekstra bonus, at din bror kommer til at tænke på dig, hver gang han laver mad med sin lækre kniv.
Se priser / Læs mere

En ordenlig rygsæk

Gave til bror » kvalitetsrygs%C3%A6k i m%C3%B8rkebl%C3%A5
Hvis din bror er tosset med natur og frisk luft, så giv ham en lækker rygsæk. En god rygsæk gør en kæmpe forskel, når man er på trekking-ture eller overlevelsestur i den danske natur.
Se priser / Læs mere

Deo eller Parfume

Gave til bror » deodorant fra biotherm
Har din bror gået rundt og brugt den samme duft de sidste 10 år? Så er det nok på tide, at du hjælper ham med at komme videre. Find en ny lækker parfume eller deodorant til brormand.
Se priser / Læs mere

Ansigstcreme

Gave til bror » ansigtscreme til din bror
Det er én af de ting, som drenge sjældent får købt selv. Din bror vil med garanti sætte pris på en lækker ansigtscreme.
Se priser / Læs mere

Skægbalsam

Gave til bror » shampoo til sk%C3%A6gget
Det er svært at holde et flot skæg ved lige. Med en lækker skægbalsam bliver det hele lidt nemmere at holde styr på. Hvis han er ny til det med skæg, så har han nok ikke en allerede.
Se priser / Læs mere

En bog

Gave til bror » b%C3%B8ger til 18 %C3%A5rig
Bøger er altid en god idé til en gave. Du kan finder bøger om hvad som helst. Hvis din bror for eksempel er vild med naturen, så giv ham en bog om de forskellige skyer, træer eller sten. Det gode ved bøger er, at der findes en bog til hvad som helst.
Se priser / Læs mere

Gave til lillebror

Det kan være svært at finde den rigtige gave til sin lillebror. Især hvis der er mange år imellem. Hvis du er storebror her, så er der en stor chance for at han ser op til dig. Giv ham en gave, som du selv ville sætte pris på. 

Gave til storebror

Din storebror er der altid for dig. Lad ham vide hvor stor pris du sætter på ham med en god og personlig gave. Hvis du har brug for hjælp til at finde en god gave til din storebror, så tag et kig på nogen af vores gaveidéer til storebror her.

Verdens bedste bror

Der er mange brødre i verden, men er din bror verdens bedste bror? Vær sikker på at du viser ham, hvor hvor elsket han er. Vi har fundet en række gode gaver til verdens bedste bror.

Julegave til bror

Skal lillebror eller storebror have en julegave? Selvfølgelig skal han det. Men hvad skal man købe? Det er ikke altid nemt at købe en gave til sin bror. Du vil gerne finde på det bedste, men kan ikke komme i tanke om noget. Heldigvis har vi haft travlt med at finde de bedste julegave ideer til brødre, så du ikke behøver lede længere. Tag et kig på vores liste, og find brormands julegave.