Gave til oldeforældre


Gave til oldeforældre behøver ikke være store vilde gaver, men noget der viser påskønnelse og anerkendelse af den relation som de har med oldebørnene.

Her hos gavejagt har vi lagt hoveder i blød og undersøgt internettet for gode gaveideer til gaver til oldemor og oldefar. Du kan se mere i listen herunder og finde inspiration til en sød gave til de gamle.

Gaver til oldemor og oldefar

Hjælpemidler til hverdagen

Gave til oldeforældre » Stok gave til oldeforaeldre
Her finder du et stort udvalg af hjælpemidler til hverdagen. Du kan se deres gaveguide til at finde den rigtige gave. Se stort udvalg af bl.a. stokke, hjemmesko, personlige hjælpemidler til hjemmet og meget mere. Kig ind og find en gave som kan være med til at gøre en forskel i hverdagen.
Se priser / Læs mere
 

Kop med billede

Gave til oldeforældre » krus til oldefar
En oplagt gave til oldefar og oldemor er en kop med billede af oldebørn eller oldebarn. Det kan også være et billede hvor oldeforældrene er sammen med oldebørnene på. Det en dejlig måde at glæde sig over børnene på daglig basis, selvom de måske ikke ses hver dag.
Se priser / Læs mere
 

Ting til hjemmet

Gave til oldeforældre » ting til huset til oldefor%C3%A6ldrene
Oldeforældre kan godt gå hen og blive lidt out-datet når det kommer til nye ting til hus og hjem. Find en gave her som de kan bruge i det daglige. Eventuelt noget som de kan hygge sig med sammen med børnene.
Se priser / Læs mere
 

Lækker gavekurv

Gave til oldeforældre » gavekurv til oldefor%C3%A6ldrene
En kurv fuld af chokolade, øl, vin og andre lækkerier, er en oplagt måde at sige tak for alt det de giver til jeres børn.
Se priser / Læs mere
 

Blomsterbuket er altid en god idé

Gave til oldeforældre » blomster til oldefor%C3%A6ldre
En flot buket blomster leveret til døren gør sig altid godt som en sød lille overraskelse.
Se priser / Læs mere
 

Blomster til haven

Gave til oldeforældre » blomster til haven
Eller andre søde ting der vil pynte udenfor.
Se priser / Læs mere
 

Brætspil til sjov med børnebørn

Gave til oldeforældre » br%C3%A6tspil
Nogle sjove og lette spil som de kan spille med deres børn, børnebørn og oldebørn.
Se priser / Læs mere
 

Kosttilskud er vigtige når man kommer op i alderen

Gave til oldeforældre » kosttilskud
Man vil jo gerne have at de holder sig sunde og friske så længe som muligt, så hvorfor ikke forære dem nogle gode og sunde kosttilskud. Køb eventuelt et produkt der er særlig rettet mod ældre mennesker. Easy Legs og Urtepensil fra Naturdrogeriet er eksempler på kosttilskud der er gode for ælre. Urtepencil styrker immunforsvaret og er især gode mod infektioner og Easy Legs er godt for kredsløbet
Se priser / Læs mere
 

Hvad giver man til sine oldeforældre?

Gave til oldeforældre

De søde oldeforældre glædes over det meste der har med deres oldebørn at gøre. Men i dag er der ikke mange der oplever at blive oldeforældre, da danskerne får børn senere og senere i livet. De få der oplever den store gave, at se deres børnebørn få børn, er særlig heldige.

Samtidig er forholdet mellem oldeforældre og oldebørn en særlig relation. Det er stort for oldeforældrene at se deres gener og familie vokse og blomstre. Det skal selvfølgelig fejres. Og hvordan fejrer man bedre end med en sød gave?

Det er oplagt at give en gave der på en måde passer til denne relation. Det kan være noget der minder om oldebørnene, eller noget de kan nyde eller opleve sammen. Gaven kommer selvfølgelig an på hvor gamle oldemor og oldefar er, og deres fysiske formåen. Er de ved godt helbred, fysisk og psykisk, kan man sagtens give en tur i tivoli eller lignende, i gave, som de kan gøre sammen med oldebørnene.