Pakkekalender til ham

Julen er en sød tid, så hvorfor ikke forkæle med en pakkekalender til ham? December er måske nok den mest oplagte tid på måneden til ekstra forkælelse, søde sager og romantiske overraskelser, og når nu julen kaldes for hjerternes fest, er det næsten ikke til at komme udenom en pakkekalender.

Gaveidéer til pakkekalender til ham 

Vi har forsøgt at finde noget forskelligt, så vi rammer bredest muligt, og du derfor kan overraske, uanset hvem det er til. 

Gavejagt anbefaler
pakkekalender-til-ham

Køb en færdig pakkekalender 

Vil du gerne have lidt hjælp til indkøb af alle pakkerne? Så findes der faktisk også muligheden for at købe en færdig pakkekalender med 24 gaver til hele december. Pakkekalenderen er sammensat af fede gadgets, sjove gaver og lidt julegodter til den søde tand. Når du køber en færdig pakkekalender, kan du se, hvad indholdet er. Du kan derfor hurtigt danne dig et overblik over, om indholdet er noget for ham eller om du eventuelt skal supplere med nogle få personlige ting. 

Det smarte ved at bestille en pakkekalender online er, at du kan vælge, hvorvidt du vil have den pakket ind på forhånd, eller om du ønsker selv at gøre det, så du kan gøre den lidt mere personlig. Med en færdig pakkekalender behøver du altså derfor ikke halse rundt fra butik til butik for at finde den ene lille ting efter den anden for derefter at skulle hjem og pakke det hele ind – det kan du med et klik klare på et øjeblik. Overraskelsen hos ham vil helt sikkert være lige så stor, som hvis du selv havde været rundt og købe alle pakkerne. Det er i hvert fald værd at overveje. 

varme sokker pakkekalender

Varme sokker 

Når december er ovre, er det desværre stadig vinter i et godt stykke tid. Derfor vil et par varme sokker til de kolde dage helt sikkert gøre stor glæde hos ham. Uldsokker er især rare at have på både indenfor, og når støvlerne skal på for at skovle sne. 

krydderier-pakkekalender-gave-til-ham

Lækre krydderier 

Det er altid lidt sjovere at gå i køkkenet, hvis madlavningen kan gøres med lækre ingredienser. Med gode krydderier og salte smager maden lidt bedre. Det ser desuden også appetitligt ud med et køkken med mange gode krydderier. 

chokolade-pakkekalender-til-ham

Chokolade 

Det er vel næsten ikke til at komme udenom at lægge chokolade i pakkekalenderen en eller flere gange i løbet af december. Det er som om, at det smager lidt bedre i juletiden. Køb gerne noget i ekstra god kvalitet. 

powerbank-gave-til-pakkekalender-til-ham

Powerbank 

En powerbank fås i mange forskellige prisklasser. Giv den eventuelt i forbindelse med advent, da det så giver fin mening, at der ligger en lidt dyrere gave klar den dag. Alle kan bruge en powerbank, så han vil helt sikkert blive glad for det. 

varme handsker pakkekalender til ham

Varme handsker

Bliver hans handsker altid væk lige op til, at vinteren nærmer sig? Så er det oplagt at give et par varme handsker til brug på de kolde og blæsende dage. Man går aldrig galt i byen med at købe nogle varme handsker. 

julekaffe-pakkekalender-ham

God kaffe

Instantkaffe og posekaffe er fint til hverdag. Så hvorfor ikke forkæle ham med en kvalitetskaffe i pakkekalenderen? Så har han noget at nyde hele december måned, når han kommer hjem. 

høretelefoner-pakkekalender-ham

Høretelefoner 

Høretelefoner bliver hurtigt slidte, så det er oplagt at give nogen i pakkekalenderen. De findes i så mange prisklasser og designs, at det er ligetil at finde en til budgettet for kalenderen. Han bliver helt sikkert glad. 

underbukser-pakkekalender-ham

Underbukser

Det er kedeligt at få underbukser under træet, så giv dem hellere i pakkekalenderen. Køb eventuelt en pakke med tre og fordel dem over tre gaver. Så er der også rent tøj til juleaften, hvis han skulle være løbet tør. 

aftershave pakkekalender til ham

Aftershave 

Som mand kan man ikke få for meget aftershave. Særligt ikke hvis det også dufter godt og ikke svier for meget. Der findes mange gode varianter. Find eventuelt ud af, om han har en favorit. 

deodorant pakkekalendergave til ham

Deodorant

En deodorant er en klassiker, men er nu stadig meget oplagt i en pakkekalender, da det er noget, man selv glemmer at få købt eller ikke prioriterer at bruge ekstra penge på. Så er du også sikker på, han dufter godt hele december måned. 

parfume pakkekalender gave til ham

Parfume

Er du løbet for for ideer til adventsgaven i pakkekalenderen, kan du sagtens give en god parfume. Man kan få meget god duft for næsten ingen penge, så hvorfor ikke kaste dig ud i det? Vælg en, du selv kan lide, for så kan han det sikkert også. 

hjemmesko pakkekalender gave til ham

Hjemmesko 

Der er ikke noget så rart som at skifte sneakers ud med hjemmesko, når man kommer hjem efter en lang dag på arbejde eller i skole. Særligt om vinteren er der næsten ikke noget bedre. 

Pakkekalender til ham » juleslik pakkekalendergave til ham

Juleslik

Det er lige før, man som modtager af en pakkekalender forventer, at der gemmer sig noget god juleslik. Juleskum, æbleflæsk og marcipan er altså bare godt i december måned – så du kan hurtigt fylde den ud alene med god slik!

håndklæde pakkekalender gave til ham

Håndklæde fra Georg Jensen

Det er en lidt dyrere luksusgave, men er helt oplagt til en af de fire adventsgaver, der også skal være på pakkekalenderen. Der er ikke noget så skønt som et blødt håndklæde, når man kommer ud af badet. 

Relateret artikler: pakkekalender til hende, pakkekalender til børn

Uanset om du ønsker at overraske din søn, kæreste eller far, er der mange muligheder for at sammensætte en pakkekalender. Det eneste der er vigtigt er, at du vælger nogle ting, som du ved, at han bliver glad for. 

Men har du lidt svært ved at komme på hele 24 gaver? Så er hjælpen heldigvis nær, da vi har samlet mange gode gaveidéer til en pakkekalender til ham, som han med garanti vil blive glad for. 

Sådan laver du en god pakkekalender til ham 

Ønsker du at lave en pakkekalender til ham og gerne vil gøre det helt selv, kan du gribe det an på forskellige måder. Er du den kreative type, der gerne vil gå all in på december, kan du tænke pakkekalenderen ind som en del af julepynten ved at hænge den op på en snor i stuen eller i små kurve med gran rundt om i hjemmet. Det er virkelig hyggeligt og giver god stemning. 

Få inspiration til indpakning i denne video:

Er du mere til en hurtig løsning, er det bare at pakke gaverne ind og samle dem i en kurv. Så er det klaret og ligetil. Han vil nok alligevel ikke tænke så meget over, hvor kreativ du har været, da han vil være fokuseret på indholdet. 

Ved du, at han har svært ved at holde fingrene for sig selv, kan du gemme pakkerne i et skab eller i kælderen og give ham én hver dag. Det er lidt kedeligt, da man ikke får glæden og hyggen ved at kigge på pakkerne – men hvis det er nødvendigt, er der selvfølgelig ikke andet at gøre. 

En pakkekalender behøver ikke være dyr 

Husk på, at det er tanken der tæller og ikke beløbet, du bruger. Der er mange udgifter i december – og meningen med en pakkekalender er heller ikke, at gaverne skal være dyre på juleaften. Det er blot små pakker, som skal bringe lidt ekstra glæde hver dag, når man står op eller kom hjem.

Så selv en billig deodorant fra Rema 1000 eller hjemmesko fra Tigeren er gode gaver, da han ved, du har gjort det for at glæde ham – og så kan det sagtens bruges, selvom det er billigt.