Gave til reception

Gave til reception – Receptioner afholdes i mange afskygninger, men til fælles for begivenheden er, at noget formelt fejres. Receptioner er forbundet til det professionelle, faglige eller formelle. Derfor holder man ikke en reception til fødselsdage, bryllupper og barnedåb, da disse er personlige begivenheder.

Det professionelle eller faglige kan eksempelvis være en åbnings-reception for en ny butik, et nyt arbejds-fællesskab, en ny virksomhed eller i forbindelse med opstart eller afslutning af uddannelse, job, med mere.

Kort sagt kan du holde en reception, når du har noget at fejre, som ikke er af almen personlig karakter.

Liste over gaveideer til receptioner

Skulpturer er en genial receptionsgave

Skulpturer er en genial receptionsgave
Med en skulptur i receptionsgave er du sikret en gave der holder for evigt. Skulpturerne her udstråler symbolik – find den der passer bedst til modtageren.
Se priser / Læs mere

Oplevelser

Gave til reception » oplevelser
Oplevelsesgaver vinder mere og mere frem, med god grund. Vi lever i en materialistisk verden, hvor vi ikke mangler ting og sager, men nærvær og tid med hinanden. Derfor bliver det mere og mere populært at give oplevelser, da det netop er det vi længes efter og ønsker os; kvalitets tid med vores nære. Oplevelsesgaver kan man give til nærmest alle begivenheder, også til receptioner. Find en oplevelse der passer til ham eller hende der holder receptionen her:
Se priser / Læs mere

Special spiritus

Gave til reception » noget godt at drikke
En god flaske er helt oplagt som receptionsgave. Især hvis det er til én, du ikke kender så godt. Vælg mellem lækker whisky, god rom eller noget mere alternativt – du finder det hele her. Kig efter en spændende flaske, som du ikke kan finde på hylden i supermarkedet eller kiosken.
Se priser / Læs mere

Gavekurv til receptionsgave

Gave til reception » gavekurv gave til reception
En gavekurv er en oplagt gave til reception. Her på denne side finder du nemt en gave der passer til enhver smag. Se det store udvalg af spændende specialvarer, vin, øl, slik og alt derimellem. Se priser / Læs mere

Levende gave – træ eller plante

Gave til reception » levende gave reception
En gave der kan følge en hele livet. Med en plante, træ eller frugttræ får de en gave, som betyder noget helt særligt. Er modtageren allerede glad for planter og haven, så er dette en oplagt gave. Se priser / Læs mere

Kay Boesen – Dansk design der holder

Gave til reception » kay boesen abe
Kaj Boesens mange søde figurer og brugskunst er en oplagt gave, når det kommer til jubilæer og receptioner. Hans design er tidsløst og passer til alle generationer. Find det her:
Se priser / Læs mere

Gave til reception er en god ide

Ved receptioner er der gerne noget at drikke og lidt at spise. Det ofte en lidt kortere begivenhed, end eksempelvis en fødselsdags-fest og det afholdes gerne i de lokaler eller ved det sted, som fejringen er tilknyttet. Fordi man ved receptioner inviterer forretningsforbindelser og netværk, er selve rammen mere formel. Man sørger derfor for, at have tøj på som passer til temaet, og at stemningen er rimelig neutral. Altså ikke høj musik eller avantgarde mad. Alle skal føle sig tilpas og velkomne.

Det en rigtig god ide, at medbringe en gave til receptioner. Men hvad passer ind her? Det kommer an på din relation til dem der afholder receptionen, og hvad der fejres. Vi har samlet en liste over gode gaveideer til receptionsgaver. Her kan du finde noget som passer til både personlige og formelle gaver. Priserne varierer også, så alle kan være med.

Gave til jubilæum og receptioner

Når du har fundet en passende gave til receptionen, anbefaler vi at du skriver et kort og ligger ved. Mange åbner først gaver efter receptioner og skriver takkekort/mail efterfølgende. Derfor er det vigtigt, at man kan se hvem gaven kommer fra. Det er ikke så meget gavens indhold som er vigtigt, det vigtige er, at man har været forbi og støtter op om det som receptionen handler om. Derfor er et par rosende eller opmuntrende ord altid gode, at skrive i kortet. Hvis du mangler gode ideer til eksempler på takkekort kan det anbefales at prøve at Google “takkekort” og se eksempler på hvordan andre har lavet dem. Det kan også give inspiration til selve designet af kortet.