Gavekurv

Gavekurv gaveideerGavekurv gaveideer

Det er en super god ide at give en gavekurv i gave. Gavekurve passer til de fleste lejligheder og er en fin måde at samle en masse lækkert til én man holder af. Gavekurve er især populære ved jubilæer, receptioner og som firmagave. Men de kan også sagtens bruges ved fødselsdage, bryllupper og alle andre lejligheder hvor noget skal fejres. Det er stort set kun ved jul, at der ikke er tradition for at give gavekurve – ihvertfald ikke til familie og venner. Til gengæld er der mange firmaer der giver deres ansatte gavekurve i julegave. Gavekurve kan også både gives til mænd og kvinder, piger og drenge. Men de passer bedst i alderen fra 18 år og op efter. I gavekurve er der ofte madprodukter, og folk under 18 interesserer sig sjældent herfor, desuden får de jo deres mad hjemme hos forældrene.

Gavekurv til ham

Hygge med øl

En gavekurv der ligger op til en rigtig mandeaften, fyldt med gode øl, lækker sennep, lakrids, chokolade, sydesalt og meget mere. Den perfekte gavekurv der er maskulin nok til selv en rigtig håndværker
Se priser / Læs mere

Feinsmecker gavekurven

Italianske vine, valnød-marmelade, italiensk pesto, kaffe og meget meget mere – en god kurv til ham der elsker god vin og delikatesser.
Se priser / Læs mere

Amerikaner kurven

3 lækre vine fra USA, special kaffe, marmelade, delikatesse salt, pesto, lakrids og masser af chokolade. Kurven til ham som gerne vil prøve noget nyt og andet.
Se priser / Læs mere

Gavekurv til hende

Hjertekurv

En sød og feminin kurv med lyserød bobledrik og chokolader formet som hjerter, italiansk hjertepasta og meget mere. En rigtig pigekurv du kan give til mors dage, til din kæreste, veninde etc.
Se priser / Læs mere

Kærligheds gavekurv

Masser af chokolade formet som hjerter og lækker kaffe – til hende du elsker!
Se priser / Læs mere

Delikatesser og chokolade

En sød og stor gavekurv uden alkohol men fyldt med chokolade og fine delikatesser!
Se priser / Læs mere

Gavekurv til både ham og hende

Alkoholfri gavekurv

En lækker kurv der ikke indeholder alkohol, men en masse andre lækre delikatesser. Du kan her vælge mellem 3 forskellige kurve uden alkohol, men spækfyldte med alt muligt lækkert. Fra 299 kroner
Se priser / Læs mere

Gavekurv med specialiteter fra hele verden

Hvidvin fra Californien, marmelade fra Frankrig, pesto fra Italien, og kaffe og the, honning, chokolade, bruchetta og mere chokolade. En flot kurv der passer perfekt til både mænd og kvinder. Her er der ikke sparet på noget, og hele verdens smage kan nydes.
Se priser / Læs mere

Gavekurv ideer

Der er næsten ikke dét, man ikke kan putte i en gavekurv. Med det sagt, er det selvfølgelig vigtigt, at man finder nogle produkter der passer til den der modtager gaven – og nogle produkter som er lidt lækre og ud over det sædvanlige. Gavekurv til mænd kan eksempelvis indeholder specialøl, lakridser, god sennep, chokolade, med mere . En god ide er, at gøre gavekurven personlig. Er det eksempelvis en mand der elsker at cykle, kan du ligge et par nye cykelslanger i kurven sammen med alt det andet. Eller er det en kvinde der interesserer sig for mode, kan du ligge hendes yndlingsblad med i kurven.

Kortet er også vigtigt når du giver en gavekurv. Så find på et par søde ord til den der skal modtage gaven. Køber du gavekurv online, kan du de fleste steder skrive til dem hvad der skal stå på kortet.

Der findes rigtig mange gode gavekurve som du kan købe på nettet. I listen herunder har vi samlet en række gode bud på gavekurve til mænd og kvinder. Kig listen igennem og find inspiration og gaveideer til én du holder af.

gavekurv-gaveideer