Gavekurv

Det er en super god ide at give en gavekurv i gave. Gavekurve passer til de fleste lejligheder og er en fin måde at samle en masse lækkert til én man holder af. Gavekurve er især populære ved jubilæer, receptioner og som firmagave. Men de kan også sagtens bruges ved fødselsdage, bryllupper og alle andre lejligheder hvor noget skal fejres.

Liste med gavekurv gaveideer

Det er stort set kun ved jul, at der ikke er tradition for at give gavekurve – ihvertfald ikke til familie og venner. Til gengæld er der mange firmaer der giver deres ansatte gavekurve i julegave. Gavekurve kan også både gives til mænd og kvinder, piger og drenge.

Men de passer bedst i alderen fra 18 år og op efter. I gavekurve er der ofte madprodukter, og folk under 18 interesserer sig sjældent herfor, desuden får de jo deres mad hjemme hos forældrene.

Gavekurv til ham

Hygge med øl

Gavekurv » gavekurv med l%C3%A6kre %C3%B8l
En gavekurv der ligger op til en rigtig mandeaften, fyldt med gode øl, lækker sennep, lakrids, chokolade, sydesalt og meget mere. Den perfekte gavekurv der er maskulin nok til selv en rigtig håndværker
Se priser / Læs mere
 

Feinsmecker gavekurven

Gavekurv » sk%C3%B8n gavekurv med god vin
Italianske vine, valnød-marmelade, italiensk pesto, kaffe og meget meget mere – en god kurv til ham der elsker god vin og delikatesser.
Se priser / Læs mere
 

Amerikaner kurven

Gavekurv » gavekurv med alt godt fra amerika
3 lækre vine fra USA, special kaffe, marmelade, delikatesse salt, pesto, lakrids og masser af chokolade. Kurven til ham som gerne vil prøve noget nyt og andet.
Se priser / Læs mere
 

Gavekurv til hende

Hjertekurv

Gavekurv » flot hjerteformet gavekurv
En sød og feminin kurv med lyserød bobledrik og chokolader formet som hjerter, italiansk hjertepasta og meget mere. En rigtig pigekurv du kan give til mors dage, til din kæreste, veninde etc.
Se priser / Læs mere
 

Kærligheds gavekurv

Gavekurv » l%C3%A6kker slik chokolade og kaffe gavekurv
Masser af chokolade formet som hjerter og lækker kaffe – til hende du elsker!
Se priser / Læs mere
 

Delikatesser og chokolade

Gavekurv » Delikatesse gavekurv uden alkohol
En sød og stor gavekurv uden alkohol men fyldt med chokolade og fine delikatesser!
Se priser / Læs mere
 

Gavekurv til både ham og hende

Alkoholfri gavekurv

Gavekurv » alkoholfri gavekurv til alle
En lækker kurv der ikke indeholder alkohol, men en masse andre lækre delikatesser. Du kan her vælge mellem 3 forskellige kurve uden alkohol, men spækfyldte med alt muligt lækkert. Fra 299 kroner
Se priser / Læs mere
 

Gavekurv med specialiteter fra hele verden

Gavekurv » l%C3%A6kker gavekurv med ting fra hele verden
Hvidvin fra Californien, marmelade fra Frankrig, pesto fra Italien, og kaffe og the, honning, chokolade, bruchetta og mere chokolade. En flot kurv der passer perfekt til både mænd og kvinder. Her er der ikke sparet på noget, og hele verdens smage kan nydes.
Se priser / Læs mere
 

Der er næsten ikke dét, man ikke kan putte i en gavekurv. Med det sagt, er det selvfølgelig vigtigt, at man finder nogle produkter der passer til den der modtager gaven – og nogle produkter som er lidt lækre og ud over det sædvanlige. Gavekurv til mænd kan eksempelvis indeholder specialøl, lakridser, god sennep, chokolade, med mere .

En god ide er, at gøre gavekurven personlig. Er det eksempelvis en mand der elsker at cykle, kan du ligge et par nye cykelslanger i kurven sammen med alt det andet. Eller er det en kvinde der interesserer sig for mode, kan du ligge hendes yndlingsblad med i kurven.

Kortet er også vigtigt når du giver en gavekurv. Så find på et par søde ord til den der skal modtage gaven. Køber du gavekurv online, kan du de fleste steder skrive til dem hvad der skal stå på kortet.

Der findes rigtig mange gode gavekurve som du kan købe på nettet. I listen herunder har vi samlet en række gode bud på gavekurve til mænd og kvinder. Kig listen igennem og find inspiration og gaveideer til én du holder af.

Lav-selv gavekurv

Du kan selvfølgelig også selv lave kurve til gaver. Alt du behøver er en flot kurv eller sjov kasse og en masse lækkerier at fylde i. Vær forberedt på, at det hurtigt bliver dyrt at lave en gavekurv selv. Især hvis du gerne vil fylde dem med høj-kvalitetsvarer.

Mange gange kan det faktisk bedre betale sig, at købe en færdiglavet gavekurv. Men lav et hurtigt overslag over det du gerne vil ligge i kurven og se om det holder til dit budget. Fordelen ved hjemmelavede gavekurve er selvfølgelig, at du selv kan vælge hvad der skal ligges i kurven. Og det er selvfølgelig kun fantasien der sætter grænser. Du kan købe æsker og kurve og alt hvad du behøver for at lave din egen.

Lav gavekurv som forretning

Er du selv indehæver af en forretning, er det en super god ide, at lave gavekurve til salg. Ikke bare sælger man flere produkter i én med en gavekurv, du har også noget flot og indbydende som du stille op i din butik. Du kan selv sammensætte varer du ved passer godt sammen og det er nemmere at sælge gaver, da kunden hurtigt kan se gaven for sig.

Hvis du som forretning vil lave gavekurve, kan du købe det nødvendige emballage hos Newsale.

Her finder du blandt andet æsker til vin og øl, bakker, gaveæsker med gennemsigtige ruder, miljøvenlige æsker og meget meget mere. Så kan du virkelig komme i gang med at producere gavekurve!

Hjemmelavede gavekurve fra firma

Er du et firma eller virksomhed giver du muligvis gaver til ansatte og kunder. Også her kan du spare ved selv at udforme gaveæskerne. Og du har mulighed for at gøre dem mere personlige end hvis du køber dem fra en producent. Måske har i nogle varer fra firmaet som er oplagte at forære i en flot gaveæske. Her kan du finde de fornødne indpakning og emballagevarer til gavekurve.

Der er både kasser til øl, vin og spiritus, bakker til gaveæsker og lukkede æsker med rude i.

Så er firmaet klar til at lave sine egne gavekurve til ansatte, kunder og samarbejdspartnere.

Godt at vide ved produktion og salg af gavekurve

Laver du gavekurve som en forretning skal du altid huske at registrere hvad du kommer i kassen, hvad prisen på de enkelte varer er, og den samlede pris for gavekurven. Så du har et overblik til dit regnskab og lagerliste. Du kan godt tage lidt mere for gavekurven end prisen for det egentlige indhold. Kunden betaler jo også for emballagen og den tid du har brugt på at lave en flot gavekurv.

Laver I gavekurve som firma til ansatte og samarbejdspartnere skal du være huske ikke at vedlægge alkohol i en gavekurv til muslimer. Muslimer drikker af religiøse årsager ikke alkohol, hvorfor gaven ville være malplaceret.

Lav gavekurve der passer til årstiden og højtider

Det er smart at lave og give gavekurve der passer til årstiden eller en højtid. Du kan bruge julen, foråret, påsken, sommeren og så videre, til at blive inspireret til indhold og pynt af de forskellige gavekurve.

Får du dem ikke solgt eller afsat, kan du altid tage produkter op af kurven og tilbage på hylderne igen. En god ide er, at tage blomster, blade og andet fint fra årstiden og pynte kurven med.