Gave til nybagt mor

Det er ikke just nemt at finde en gave til nybagt mor, da hun måske ikke selv ved, hvad hun har brug for, eller hvad der kan hjælpe hende på vej til en god start med guldklumpen. Herunder får du derfor inspiration til gaver til nybagt mor, som kan støtte hende og give hende lidt forkælelse i en tid, hvor alt fokus er på det nye familiemedlem.

Inspiration til gave til nybagt mor

Til en nybagt mor er der et væld af gaveideer, du kan give, som både gør livet lettere som mor, samt giver hende lidt tid til sig selv.

Treat yourself wellness

Gave til nybagt mor » treat yourself wellness gave til nybagt mor
Som nybagt mor er det måske ikke oplagt at skulle bruge en hel dag i spa, mens andre tager sig af sit barn. Der går lang tid, før man som mor er klar til det. Derfor er det oplagt at give hende produkter, som hun kan behandle sig selv med derhjemme. Det kan være alt lige fra ansigtsmasker og hårmasker til gode cremer.
Se priser / Læs mere
 

Afslappende massage

Gave til nybagt mor » afslappende massage gave til nybagt mor
Nu hvor vi er i genren, er det også oplagt at give hende en afslappende massage, når kroppen igen er normaliseret. Mange massører kører gerne ud til folks private hjem for at give massage. Med en hård fødsel, en ny søvnrytme og en radikal anderledes hverdag, er det helt sikkert noget, der kan få hende helt ned i gear.
Se priser / Læs mere
 

En rummelig pusletaske

Gave til nybagt mor » rummelig pusletaske gave til nybagt mor
En god og rummelig pusletaske må endeligt ikke undervurderes. Selvom hun måske allerede har købt en eller fået en som babyshower gave, kan hun sagtens bruge endnu en, da hun så dermed har en til dagligdagsbrug og en, hun altid kan have klar, når dagen står på længere ture.
Se priser / Læs mere
 

Flot ammetøj

Gave til nybagt mor » flot ammetøj nybagt mor
Som nybagt mor med konstant søvn i øjnene, kan det godt være svært at finde femininiteten frem. Det kan du hjælpe hende godt på vej med ved at give hende nogle flotte ammekjoler eller smarte ammebluser, som samtidig fremhæver de flotte former.
Se priser / Læs mere
 

Gavekort til Zoologisk Have

Gave til nybagt mor » gavekort til zoo nybagt mor
Når den nybagte mor på et tidspunkt er klar til at introducere den lille til hele verden, vil hun helt sikkert synes, det er rart at have gavekort til Zoologisk Have og lignende liggende klar til brug. For det kan godt gå hen og blive kedeligt at besøge den samme cafe eller gå den samme tur rundt om søen hver dag – inviter eventuelt dig selv med, så I kan få en hyggelig dag sammen.
Se priser / Læs mere
 

Gavesæt til badet

Gave til nybagt mor » gavesæt til badet
Gavesæt er en rigtig god gaveide: Et godt og dejligt bad kan være det, der giver den nybagte mor fornyet energi. Hjælpe hende med at gøre badet luksuriøst ved at give hende lækre badesæber, en badesvamp, hårkur, badekåbe og andre lækre ting, som en nybagt mor helt sikkert vil sætte pris på men ikke selv have overskuddet til at sørge for.
Se priser / Læs mere
 

Afslappende hjemmetøj

Gave til nybagt mor » afslappende hjemmetøj bambus nybagt mor
Du kan sagtens hjælpe alenetiden derhjemme med at blive endnu mere hyggeligt og afslappende ved at give hende et behageligt og lækkert sæt hjemmetøj som gave til nybagt mor. Det vil helt sikkert være noget, hun trækker frem fra skabet igen og igen. Tjek disse miljøbevidste bambussæt ud, som udover at være gode for miljøet også er ekstremt behageligt.
Se priser / Læs mere
 

Gavekurv til mor og barn

Gave til nybagt mor » Gavekurv til mor og barn
En gavekurv med ting til både mor og barn er en oplagt gave til nybagt mor, da du her kan lægge bodystockings, bleer, sut, strømper, børnebøger, lækre snacks, gode film og meget mere i. Det er helt sikkert en gave, som den nybagte mor vil sætte stor pris på.
Se priser / Læs mere
 

Hvorfor give en gave til en nybagt mor?

gave til nybagt mor

Det er en helt fantastisk og ubeskrivelig følelse og oplevelse at blive nybagt mor. Særligt hvis det er første gang. For ikke alene har den gravide været spændt på at møde den lille ny i hele ni måneder. Hun har også glædet sig til at stifte en familie og starte på et nyt kapitel. Fordi det er så stor en oplevelse, er det oplagt at give hende en gave for strabadserne og den nye glæde i livet.

Det er helt almindelig kutyme at komme forbi med en lille gave, når den længe ventede guldklump endelig er kommet til verden. Ikke alene viser det engagement fra din side, men det signalerer også, at du ønsker at være ved hendes side undervejs i processen. Som nybagt mor er det skønt at blive forkælet, da behov og lyster for en tid må sættes til side.