50 års fødselsdag

50 års fødselsdagsgave – det grå guld skal fejres

Livet i 50erne siges af være noget af det bedste. Økonomien er i orden, der er ro i sjælen, børnebørn at lege med og energien og helbredet er stadig i top. Derfor er det også en stor og glædelig dag når man runder det skarpe hjørne. 50 års fødselsdage betyder gode fester, store som små, lækre gaver og godt humør. Selvom der måske er mange der fylder 50, som ikke ønsker sig noget, er der masser af gode gaveideer. Oplevelser er noget af det første på listen. Materielle ting er som regel ikke noget 50 årige mangler, men tid og gode oplevelser med familie, venner og ægtefælle, kan man aldrig få for meget af. Når det er sagt, er der selvfølgelig også gode ting og sager som er oplagte til den 50 årige. Vi har samlet en god og overskuelig liste delt op i gaver til ham eller hende. Så kan du helt sikkert finde noget til fødselaren.

50 års fødselsdagsgave til hende

50 årige kvinder fortjener lækre gaver, forkælelse og gode oplevelser. Uanset om du skal finde en gave til din mor, veninde eller elskede, kan du med sikkerhed vælge noget godt fra listen her:

MysteryRoom – oplevelse for hele familien

Det anmelderroste og prisvindende firma MysteryMakers laver spændende, lærerige og sjove oplevelser som passer perfekt til en familie- eller venindetur. Vælg mellem deres skattejagter i Københavns historiske slotte og parker eller deres udfordrende Escaperooms:
Se priser / Læs mere

Spa-ophold til mor på 50 år

Fuld forkælelse for alle pengene. Hvem fortjener et lækkert spa-ophold i Y Stad, mere end en kvinde der fylder 50? Det betyder ikke så meget om hun skal afsted alene eller sammen med en hun holder af. Kvinder i denne alder hviler i sig selv og kan sagtens nyde sit eget selskab. Forkæl hende med et spa-ophold, det vil hun elske!
Se priser / Læs mere

Massage – perfekt til en halvtredsårs fødselsdag

En god omgang wellness massage kan alle bruge, især en krop der fylder 50! Hos duglemmerdetaldrig finder du en masse gode bud på lækker massage i flotte og luksuriøse omgivelser. Find et sted og en stil som passer til hende her:
Se priser / Læs mere

Gave mand 50 år

Ølsmagning til manden på 50 år

Øl har efterhånden fået en ny og flot status her i landet. Der brygges med stor fantasi og de mange mikrobryggerier rundt omkring i landet har meget spændende at byde på. Ølsmagning kan være en stor oplevelse, da man virkelig kommer omkring de mange smage og dufte som moderne øl har at byde på. En oplevelser der både gør ham klogere og endnu mere glad for øl! Her kan du finde ølsmagning et sted og en setting som passer til ham der fylder 50. Se mange flere ølgave ideer her.
Se priser / Læs mere

Tøj til den 50 årig far

Som 50-årig kan man godt gå hen og glemme sig selv og moden lidt. Nyt tøj er måske ikke lige det man har mest af og især som mand kan outfittet godt gå hen og blive lidt ensformigt. Giv ham en lækker sweater eller en sjov t-shirt som kan pifte hans stil lidt op. Fås her:
Se priser / Læs mere

Madlavningskursus til den 50 årige mand

Måske er han vild med at lave mad, eller måske har han endnu ikke fået øjnene op for gastronomiens verden. Moderne modne mænd er ofte glæde og gode til madlavningskunsten. Ellers kan han jo blive det. Prik lidt til ham eller giv ham noget der gør ham endnu bedre til at lave mad – et sjovt og hyggeligt madlavningskursus. Into The Wild laver madlavningskurser i naturen – perfekt til ham der ikke går på kompromis med mandigheden når han skal kokkerere Se priser / Læs mere

Sidst opdateret