50 års fødselsdag

Vores topvalg (50 års gaveideer)

Deluxe – Elektrisk Propoptrækker

50 års fødselsdag » 50 aars gave elektrisk proptraekker

Unik bronze skulptur
lavet i begrænset antal

50 års fødselsdag » 50 aars gave

Personlig Plakat til familiemedlem

50 års fødselsdag » 50 aars foedselsdag gave

Livet i 50erne siges af være noget af det bedste. Økonomien er i orden, der er ro i sjælen, børnebørn at lege med og energien og helbredet er stadig i top.

Derfor er det også en stor og glædelig dag når man runder det skarpe hjørne. 50 års fødselsdage betyder gode fester, store som små, lækre gaver og godt humør.

Vi har samlet en god og overskuelig liste delt op i gaver til ham eller hende. Så kan du helt sikkert finde noget til fødselaren.

50 års fødselsdagsgave til hende

50 årige kvinder fortjener lækre gaver, forkælelse og gode oplevelser. Uanset om du skal finde en gave til din mor, veninde eller elskede, kan du med sikkerhed vælge noget godt fra listen her:

Gode cremer til kroppen

50 års fødselsdag » gode cremer 50 års fødselsdag kvinde
Er der noget, kvinder elsker, så er det at forkæle sig selv. En god måde at gøre det på er med cremer, der dufter godt og tilfører fugt til huden. Der findes et væld af cremeserier til brug i ansigtet, hænderne og resten af kroppen. Det vil hun elske.
Se priser / Læs mere
 

Overnatning på en vingård

50 års fødselsdag » overnatning vingaard 50 års fødselsdag
I Randers er det muligt at komme på luksus camping i en airstream hos Cold Hand Winery. Her kan hun slappe af, nyde noget godt mad, noget god vin og helt rolige omgivelser. Det giver hende helt sikkert energi til en travl hverdag igen.
Se priser / Læs mere
 

Velsmagende kaffekursus

50 års fødselsdag » kaffekursus 50 års fødselsdag
Danskerne drikker rigtig meget kaffe. Så hvis hun også gør det, er det oplagt med et velsmagende og velduftende kaffekursus, hvor hun lærer alt om at lave den perfekte kop kaffe. Så kan hun fremover starte dagen endnu bedre ud!
Se priser / Læs mere
 

Luksus chokoladebehandling

50 års fødselsdag » chokoladebehandling 50 års gave
Når man bliver 50, må man gerne blive forkælet. Chokolade er på alle måder ren forkælelse, da det dufter og smager godt. Det er rigt på antioxidanter, som er rigtig godt for huden. Derfor er der næsten ikke nogen bedre gave end en afslappende chokoladebehandling.
Se priser / Læs mere
 

Et flot smykke

50 års fødselsdag » flot smykke 50 års
Er hun vild med lækre smykker i god kvalitet? Så er en 50-års fødselsdag en oplagt anledning til at give hende et smykke, der koster lidt mere, end hvad det normalt ville. Det vil helt sikkert bringe rigtig stor glæde hos hende.
Se priser / Læs mere
 

Escape Rooms – oplevelse for hele familien

50 års fødselsdag » mysteryroom 50 aarig gave
Escape Room: Giv en uforglemmelig oplevelse med en time fyldt med gåder, teamwork og spænding. Perfekt til dem, der elsker udfordringer og ønsker at skabe mindeværdige øjeblikke med venner og familie.
Se priser / Læs mere
 

Spa-ophold til mor på 50 år

50 års fødselsdag » spa ophold 50 aar gave
Fuld forkælelse for alle pengene. Hvem fortjener et lækkert spa-ophold i Y Stad, mere end en kvinde der fylder 50? Det betyder ikke så meget om hun skal afsted alene eller sammen med en hun holder af. Kvinder i denne alder hviler i sig selv og kan sagtens nyde sit eget selskab. Forkæl hende med et spa-ophold, det vil hun elske!
Se priser / Læs mere
 

Massage – perfekt til en halvtredsårs fødselsdag

50 års fødselsdag » massage gave til 50 aarig
En god omgang wellness massage kan alle bruge, især en krop der fylder 50! Hos duglemmerdetaldrig finder du en masse gode bud på lækker massage i flotte og luksuriøse omgivelser. Find et sted og en stil som passer til hende her:
Se priser / Læs mere
 

Gave mand 50 år

Manden der fylder 50 år har naturligvis også fortjent en fantastisk gave. Hvad enten fødselaren er din far, ven, farfar eller noget helt fjerde, så kan du ikke gå galt i byen med disse oplevelsesgaver og gaver.

Fisketur på Det Gule Rev

50 års fødselsdag » fisketur gule rev
Er han til lystfiskeri? Så var det måske noget med en fisketur på Det Gule Rev i Thy. Her handler det ikke om andet end at koncentrere sig om at fange torsk, sej eller andre af de fiskearter, som trives på revet. Det er en heldagstur, hvor han ikke engang behøver at have sit eget udstyr med, da der er mulighed for at leje det om bord.
Se priser / Læs mere
 

Helikoptertur

50 års fødselsdag » Helikoptertur til 50 års
Hvilken mand har ikke drømt om at komme med i en helikopter? Det er rent faktisk muligt at prøve! Da der kun er vinduespladser i en helikopter, er han helt sikker på at få en helt fantastisk udsigt over det danske landskab.
Se priser / Læs mere
 

Lækker romsmagning

50 års fødselsdag » Romsmagning til 50 års fødselsdag
Rom er så absolut en klassiker, og kan din far eller ven godt lide at få et glas rom engang imellem, er det oplagt med en romsmagning i gave i anledning af 50-års dagen. Der er lagt op til en dag af de helt gode med denne gave.
Se priser / Læs mere
 

Velsmagende pølsekursus

50 års fødselsdag » pølsekursus 50 års
Det er de færreste, der har prøvet at lave deres egne pølser. Med et pølsekursus er det muligt for din 50-årige far eller mand at lave sine egne pølser til sommerens mange grillaftener. Det vil han helt sikkert synes er specielt og meget lækkert. Du kan eventuelt tage med på kurset!
Se priser / Læs mere
 

Pilot for en dag

50 års fødselsdag » pilot for en dag 50 års
Hvis han ikke lider af højdeskræk og godt kan lide at flyve, er det oplagt at give ham muligheden for at blive pilot for en dag. Der er endda plads til, at der kan være en medpassager med på turen. Hvor fed en oplevelse sammen er det ikke lige?
Se priser / Læs mere
 

En god grill

50 års fødselsdag » Grill 50 år
Med 50’erne kommer også mere tid. Derfor er det oplagt at give ham en endnu bedre grill, end hvad han måske allerede har. Så er der ingen undskyldning for ikke at lave en god steg eller nogle gode bøffer, når solen står højt på himlen.
Se priser / Læs mere
 

Ølsmagning til manden på 50 år

50 års fødselsdag » lsmagning gave til 50 årig
Øl har efterhånden fået en ny og flot status her i landet. Der brygges med stor fantasi og de mange mikrobryggerier rundt omkring i landet har meget spændende at byde på. Ølsmagning kan være en stor oplevelse, da man virkelig kommer omkring de mange smage og dufte som moderne øl har at byde på. En oplevelser der både gør ham klogere og endnu mere glad for øl! Her kan du finde ølsmagning et sted og en setting som passer til ham der fylder 50. Se mange flere ølgave ideer her.
Se priser / Læs mere
 

Tøj til den 50 årig far

50 års fødselsdag » tøj til 50 aarig mand
Som 50-årig kan man godt gå hen og glemme sig selv og moden lidt. Nyt tøj er måske ikke lige det man har mest af og især som mand kan outfittet godt gå hen og blive lidt ensformigt. Giv ham en lækker sweater eller en sjov t-shirt som kan pifte hans stil lidt op. Fås her:
Se priser / Læs mere
 

Madlavningskursus til den 50 årige mand

50 års fødselsdag » madlavningskursus til 50 aarig gave
Måske er han vild med at lave mad, eller måske har han endnu ikke fået øjnene op for gastronomiens verden. Moderne modne mænd er ofte glæde og gode til madlavningskunsten. Ellers kan han jo blive det. Prik lidt til ham eller giv ham noget der gør ham endnu bedre til at lave mad – et sjovt og hyggeligt madlavningskursus. Into The Wild laver madlavningskurser i naturen – perfekt til ham der ikke går på kompromis med mandigheden når han skal kokkerere Se priser / Læs mere
 

50 års fødselsdagsgave – det grå guld skal fejres

Selvom der måske er mange der fylder 50, som ikke ønsker sig noget, er der masser af gode gaveideer. Oplevelser er noget af det første på listen.

Materielle ting er som regel ikke noget 50 årige mangler, men tid og gode oplevelser med familie, venner og ægtefælle, kan man aldrig få for meget af. Når det er sagt, er der selvfølgelig også gode ting og sager som er oplagte til den 50 årige.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad skriver man på fødselsdagskort 50 år?

På et fødselsdagskort til en 50-års fødselsdag kan man inkludere en hjertelig hilsen, ønsker for deres fødselsdag og en påmindelse om, hvor meget de betyder for én. Man kan også skrive en personlig anekdote eller et minde, der viser ens taknemmelighed for fødselarens tilstedeværelse i ens liv.

Hvad siger man om at blive 50 år?

At blive 50 år kan ses som en milepæl i livet og en tid til refleksion. Det kan også være en tid til at fejre livet hidtil og se frem til, hvad fremtiden har at tilbyde.

Hvad giver man en der bliver 50?

En gave til en 50-års fødselsdag kan være en personlig gave, som afspejler modtagerens interesser eller noget, der har særlig betydning for dem. Populære gaveideer kan inkludere en oplevelsesgave, en personlig gave eller noget, der er forbundet med fødselarens hobby eller interesser.

Hvordan holder man sin 50 års fødselsdag?

En 50-års fødselsdag kan fejres på mange måder, afhængigt af fødselarens præferencer og budget. Nogle holder en stor fest, mens andre foretrækker en mere intim fejring med familie og venner. Det kan også inkludere en særlig oplevelse eller rejse.

Hvad giver man sin mor i 50 års gave?

En gave til en mor på hendes 50-års fødselsdag kan være en personlig gave, som afspejler hendes interesser eller noget, der har særlig betydning for hende. Populære gaveideer kan inkludere en smuk halskæde, et personligt fotoalbum, en spa-dag eller en tur til hendes yndlingsdestination.

Hvad giver man en kvinde på 50?

En gave til en kvinde på hendes 50-års fødselsdag kan være en personlig gave, som afspejler hendes interesser eller noget, der har særlig betydning for hende. Populære gaveideer kan inkludere en bog, en oplevelsesgave, et personligt stykke smykker eller noget, der er forbundet med hendes hobby eller interesser.