Gaver til 12 årige

∙ 20. august 2021 ∙ indeholder reklamelinks
gaveideer-duglemmerdetaldrig

annonce

Er du på udkig efter en fødselsdagsgave til 12 årig? Eller måske julegaver til 12 årig? Uanset hvad du leder efter, kan det være ret svært at finde en gave til en 12 årig, da barnet på dette tidspunkt er godt på vej ind i livet som teenager. Barnet begynder derfor om noget at udvikle sin egen personlighed.

Dog er en god gave til 12 årig stadig en gave, som bringer glæde. Se derfor gerne på, hvad barnet interesserer sig for, eller hvad den 12 årig dreng eller 12 årig pige går klædt i eller pynter værelset med.

Er du alligevel lidt på bar bund, giver vi dig herunder nogle gaveideer til gaver til 12 årige.

Hvad skal man give en 12 årig dreng?

Høretelefoner

Gaver til 12 årige » hovedtelefoner 12 aarig gave
Som næsten teenager er musik altid spændende. Og hvis du gerne vil undgå at skulle høre det for fuld skrue inde på drengeværelset, kan du med fordel købe et par smarte høretelefoner.
Se priser / Læs mere

Sportsudstyr

Gaver til 12 årige » sportsudstyr
Langt de fleste 12 årige drenge har en eller anden form for sportsinteresse. Går han til fodbold, kunne du passende købe nye fodboldstøvler eller en ny ketsjer, hvis han går til badminton. Sportsudstyr er aldrig helt af vejen som 12 årig dreng.
Se priser / Læs mere

Brætspil

Gaver til 12 årige » brætspil hint 12 aarig gave
Brætspil er altid sjovt. Både med vennerne derhjemme og med familien i weekenden. Der findes mange og gode spil som gaver til 12 årige. Så du kan helt sikkert finde et, som også falder i din brors, søns eller nevøs smag.
Se priser / Læs mere

Klatring

Gaver til 12 årige » klatring gave 12 aarig
Det er ikke helt ualmindeligt, at en 12 årig dreng har masser af krudt bagtil. Derfor er det oplagt at give en oplevelsesgave. Og hvorfor så ikke klatring? Det er både sjovt og udfordrende.
Se priser / Læs mere

Gamerudstyr

Gaver til 12 årige » gamerudstyr gave til 12 årig
Udstyr til computeren, PS4 eller en helt tredje konsol er ofte en ret god gave for en 12 årig dreng. Det har altid lagt til drenge at blive fascineret af spil. Så køber du det sidste nye FIFA, en ny computermus eller andet udstyr til hans gaming-hobby, kommer du helt sikkert i høj kurs.
Se priser / Læs mere

Hvad skal man give en 12 årig pige?

Biografbilletter

Gaver til 12 årige » biografbilletter
En gave, der helt sikkert vil falde i god jord, er biografbilletter. Med dem kan hun invitere en veninde med i biografen til en hyggelig pigetur efterfulgt af god mad og pyjamashygge derhjemme.
Se priser / Læs mere

Tegneredskaber

Gaver til 12 årige » tegneredskaber 12 aarig gave
Selvom en 12 årige pige gerne vil betragtes som en lille voksen eller i det mindste som en teenager, så kan de som regel stadig godt lide at udfolde sig kreativt med tegninger i alle afskygninger. Gør din datter, kusine eller niece også det, er det en oplagt gave at give.
Se priser / Læs mere

Entre til Zoologisk Have

Gaver til 12 årige » zoologisk have 12 aarig gave
Ligesom med biografbilletterne er et gavekort til entre til den nærmeste Zoologisk Have også oplagt at give. Giv eventuelt gerne to, så hun har muligheden for at invitere en med derind.
Se priser / Læs mere

Malerredskaber

Gaver til 12 årige » malerredskaber 12 aarig gave
Det er altid sjovt at male. En god gave til 12 årig er derfor malerredskaber i alle afskygninger, så hun selv eller sammen med veninder kan male flotte portrætter, landskaber eller hvad de nu har lyst til.
Se priser / Læs mere

Flødebollekursus

Gaver til 12 årige » flødebollekursus 12 aarig gaveide
Piger er som regel ret kreative. Et flødebollekursus kan derfor støtte op om det, da det kræver kreativitet og omhyggelighed at lave gode og flotte flødeboller. Og så er det bare helt vildt sjovt!
Se priser / Læs mere

Gaver til 12 årige kræver omhyggelighed

Det er bestemt ikke nemt at købe gaver til 12 årige. Men hvis du bruger god tid på at sætte dig ind i, hvad der kunne give glæde – enten fordi du giver en gave, der støtter op om en interesse, eller en oplevelsesgave, der virkelig overrasker, skal det nok gå rigtig godt. Det gælder både ved julegaver og fødselsdagsgaver såvel som en impulsiv gave.