Gaver til 12 årige

Er du på udkig efter en fødselsdagsgave til 12 årig? Eller måske julegaver til 12 årig? Uanset hvad du leder efter, kan det være ret svært at finde en gave til en 12 årig, da barnet på dette tidspunkt er godt på vej ind i livet som teenager. Barnet begynder derfor om noget at udvikle sin egen personlighed.

Dog er en god gave til 12 årig stadig en gave, som bringer glæde. Se derfor gerne på, hvad barnet interesserer sig for, eller hvad den 12 årig dreng eller 12 årig pige går klædt i eller pynter værelset med.

Er du alligevel lidt på bar bund, giver vi dig herunder nogle gaveideer til gaver til 12 årige.

Gaveideer til 12 årig dreng

Gaver til 12 årige » image 35

★★★★★

JBL TUNE 710BT

Som næsten teenager er musik altid spændende. Og hvis du gerne vil undgå at skulle høre det for fuld skrue inde på drengeværelset, kan du med fordel købe et par smarte høretelefoner

Gaver til 12 årige » image 36

★★★★★

adidas Performance Fodboldstøvler

Langt de fleste 12 årige drenge har en eller anden form for sportsinteresse. Går han til fodbold, kunne du passende købe nye fodboldstøvler eller en ny ketsjer, hvis han går til badminton. Sportsudstyr er aldrig helt af vejen som 12 årig dreng.

Gaver til 12 årige » image 37

★★★★★

Smart Games IQ Six Pro

Brætspil er altid sjovt. Både med vennerne derhjemme og med familien i weekenden. Der findes mange og gode spil som gaver til 12 årige. Så du kan helt sikkert finde et, som også falder i din brors, søns eller nevøs smag.

Gaver til 12 årige » image 39

★★★★★

Don One GS100 4-in-1 mus og tastetur gamer sæt

Brætspil er altid sjovt. Både med vennerne derhjemme og med familien i weekenden. Der findes mange og gode spil som gaver til 12 årige. Så du kan helt sikkert finde et, som også falder i din brors, søns eller nevøs smag.

Klatring

Gaver til 12 årige » klatring gave 12 aarig
Det er ikke helt ualmindeligt, at en 12 årig dreng har masser af krudt bagtil. Derfor er det oplagt at give en oplevelsesgave. Og hvorfor så ikke klatring? Det er både sjovt og udfordrende.
Se priser / Læs mere
 

Gaveideer til 12 årig pige

Gaver til 12 årige » image 40

★★★★★

Til den kreative der gerne vil ekstra cool

Selvom en 12 årige pige gerne vil betragtes som en lille voksen eller i det mindste som en teenager, så kan de som regel stadig godt lide at udfolde sig kreativt med tegninger i alle afskygninger. Gør din datter, kusine eller niece også det, er det en oplagt gave at give.

Gaver til 12 årige » image 41

★★★★★

Armbånd og smykker gør det selv sæt

Det er altid sjovt at lave sine egne smykker. En god gave til 12 årig er derfor et sæt til netop dette, hvor du kan lave armbånd i alle afskygninger, så hun selv eller sammen med veninder kan lave de flotteste smykker sammen.

Biografbilletter

Gaver til 12 årige » biografbilletter
En gave, der helt sikkert vil falde i god jord, er biografbilletter. Med dem kan hun invitere en veninde med i biografen til en hyggelig pigetur efterfulgt af god mad og pyjamashygge derhjemme.
Se priser / Læs mere
 

Entre til Zoologisk Have

Gaver til 12 årige » zoologisk have 12 aarig gave
Ligesom med biografbilletterne er et gavekort til entre til den nærmeste Zoologisk Have også oplagt at give. Giv eventuelt gerne to, så hun har muligheden for at invitere en med derind.
Se priser / Læs mere
 

Flødebollekursus

Gaver til 12 årige » flødebollekursus 12 aarig gaveide
Piger er som regel ret kreative. Et flødebollekursus kan derfor støtte op om det, da det kræver kreativitet og omhyggelighed at lave gode og flotte flødeboller. Og så er det bare helt vildt sjovt!
Se priser / Læs mere
 

Gaver til 12 årige kræver omhyggelighed

Gaver til 12 årige

Det er bestemt ikke nemt at købe gaver til 12 årige. Men hvis du bruger god tid på at sætte dig ind i, hvad der kunne give glæde – enten fordi du giver en gave, der støtter op om en interesse, eller en oplevelsesgave, der virkelig overrasker, skal det nok gå rigtig godt. Det gælder både ved julegaver og fødselsdagsgaver såvel som en impulsiv gave.