Mandelgave

Mandelgaven er på mange måder den sjoveste og hyggeligste gave juleaften. Det en gave der er tiltænkt alle. Det er en gave alle vil have, men som ingen ved hvad er. Det er gaven der samler familien og som der kommer en sød og hyggelig leg ud af.

Mandelgaver kan være mange ting, det vigtigste er, at det er noget alle kan bruge, mænd som kvinder, børn som gamle, høj som lav. Det er den største udfordring ved mandelgaven – men det er der selvfølgelig råd for, og vi har samlet en række gaveideer til hvad gode mandelgaver kan være.

Mandelgaven kan også være noget der overrasker hvert år. Og det kan være noget i alle prisklasser. Se med her og få ideer til årets mandelgave.

Oplevelser som mandelgave

Oplevelser som mandelgave
En moderne og virkelig god ide til mandelgaven er en spændende oplevelse. Her kan man sagtens finde noget, hvor alle aldre, køn og præferencer kan være med. Et flødebollekursus eksempelvis, er noget alle kan have sjov med – børnene kan jo tage af sted sammen med forældrene. Se her for flere spændende oplevelser til mandelgaven.
Se priser / Læs mere
 

Årets mandelgave fra Georg Jensen

Årets mandelgave fra Georg Jensen
Skal det være en mandelgave der indikerer året, kan du give en af Georg Jensens mange flotte julepynt i mandelgave.
Se priser / Læs mere
 

Mandelgaver til voksne

Mandelgaver til voksne
Ud over oplevelser er Wulffmorgenthalers årskalender en rigtig populær ide til mandelgaver til voksne.
Se priser / Læs mere
 

Sjove mandelgaver

Sjove mandelgaver
Er i en familie der godt kan lide at fjolle og må gaverne gerne være sjove og anderledes, kan du med fordel købe en sjov mandelgave – hvad med et bærbart bordtennissæt? Så er der altid underholdning til hele familien.
Se priser / Læs mere
 

Bezzerwizzer – Året der gik

Mandelgave » bezzerwizzer året der gik mandelgave
En glimrende gave, som kan bruges rundt bordet når mandelgaven er vundet. Her kan I teste hvem der har fulgt med i årets begivenheder. Hvis der er tendens til noget sjov konkurrence i familien, så er dette helt oplagt. Se priser / Læs mere
 

Mandelgaven: Tradition eller nytænkning – mandelgave ideer

Nogle familier har en tradition knyttet til mandelgaven, det kan eksempelvis være Georg Jensens årlige lyseholder (Georg Jensen udgiver hvert år en lyseholder til juletræet med et særligt symbol).

Et spil der kan spilles i juledagene, et puslespil der kan ligges, etc. Traditionen kan også være, at mandelgaven gives fra familiens kæledyr, fra julenissen eller andet sjovt. Det er kun fantasien der sætter grænser, så længe det er noget sjovt og hyggeligt som går igen hvert år, er det en mandelgave tradition.

Hvad er mandelgave?

Til jul har vi tradition for at spise risalamande som dessert. I risalamanden er der masser af hakkede mandler, men én mandel er ikke hakket (altså den er hel) – den som får den hele mandel, har ”vunder” og får derfor mandelgaven.

Mange familier får meget sjov og spas ud af legen, ikke blot kan det være svært spise risalamande efter den store julemiddag. Men også spændingen over hvem og hvornår nogen får den hele mandel er sjovt i sig selv.

Som nævnt er der masser af gode mandgaver man kan give. Vi er kommet med vores bud, så du her i teksten kan finde mandelgave inspiration og forslag til mandelgaven. God fornøjelse og god jul!!