Julegaver

Vi kan ikke komme uden om, at jul er gavernes fest. Ved juletid samles familien for at spise og hygge og give hinanden gaver. Vi har en lang tradition bag os for gavegivning til jul, og der er da også mange fordele ved at give hinanden julegaver. 

Julegaver 2022

Vælg en modtager af julegaver i kategorierne herunder, eller se udvalgte julegaveideer derunder.

Julegaveideer til piger

Disney prinsesse – Ariel

Julegaver » disney prinsesse julegave til pige
Hvilke piger drømmer ikke selv om at blive smukke prinsesser, der ejer det halve kongerige? Ariel er klar til et skinnende eventyr og blænder op i en smuk kjole med signaturfarver, der glitrer hele vejen op. Hun har også en tiara og et par sko og er perfekt til lege om prinser og prinsesser.
Se priser / Læs mere
 

El-løbehjul

Julegaver » Segway el loebehjul julegave
El-løbehjul er et kæmpe hit blandt børn, så hvorfor ikke gemme den under juletræet og overraske din datter, niece eller barnebarn med et sejt løbehjul? Denne er specielt lavet til børn og til piger, da den er i et flot og smart lilla design.
Se priser / Læs mere
 

Lego Friends Flyvemaskine

Julegaver » LEGO friends heartlake flyvemaskine julegave
LEGO er altid et hit under juletræet. Med Lego Friends Heartlake Flyvemaskine, kan du give frit spil til barnets fantasi. Med til flyet er der bevægelige boardingtrapper, et cockpit og plads til håndbagagen – det er derfor næsten, som når man skal afsted på ferie hele familien!
Se priser / Læs mere
 

Julegaveideer til drenge

LEGO Technic lastbil

Julegaver » LEGO Technic lastbil julegave
Med en sej lastbil med betonblander fra LEGO Technic kan dagene i juleferien hurtigt få ben at gå på. Har du en dreng, der er meget nysgerrig på, hvordan ting fungerer og særligt hvordan lastbiler fungerer, er det en perfekt julegave, da den har en bevægelig motor, førerhus og hele 8 hjul.
Se priser / Læs mere
 

YONEX Grøn badmintonketcher

Julegaver » YONEX Groen badmintonketcher
Har du en dreng, der ser meget op til Viktor Axelsen? Hvad så med at give en smart og grøn badmintonketcher i gave til jul? Det er en letvægter og derfor rigtig god til begyndere eller børn, som gerne vil se, om badminton kunne være noget for dem.
Se priser / Læs mere
 

Gaming headset fra Steelseries

Julegaver » Steelseries Arctis 1 Gaming Headset julegave
Er e-sport bare det fedeste? Eller kan han godt lide at sidde og spille med klassekammeraterne efter skole og i ferierne? Så er det oplagt at give et godt gaming headset som dette fra Steelseries, da der både er god lyd og mulighed for at snakke online med vennerne.
Se priser / Læs mere
 

Julegaveideer til ham 

ID Voks

Julegaver » IdHAIR Extreme Titanium julegave
Går han meget op i sit hår? Så er det oplagt at give noget voks fra ID, da det er noget af det bedste voks, der fås. Den har ultrastærk hold og har en neutral finish, som holder hele dagen på arbejdet, studiet eller til festen. Den dufter ovenikøbet rigtig godt.
Se priser / Læs mere
 

Bambus underbukser

Julegaver » Bambus underbukser i sort til maend julegave
Bambus til fremstilling af tøj er et hit, da det er lugthæmmende, antibakterielt og meget blødt. Underbukser kan mænd aldrig få nok af og med disse, bliver det en helt fornøjelse at have underbukser på, fordi de både sidder godt til, men også er behagelige at have på dagen lang.
Se priser / Læs mere
 

Beurer PM25 Pulsur

Julegaver » Beurer pm25 pulsur julegave
Træner han meget? Eller vil han gerne? Men er han også lidt af en gadgetnørd? Så er det perfekt med et pusur fra Beurer, da han her kan holde øje med, hvor godt han performer, når han løber eller dyrker anden form for sport.
Se priser / Læs mere
 

Julegaveideer til hende 

DKNY Fresh Blossom parfume

Julegaver » Be Delicious Fresh Blossom julegave
Er der noget, vi kvinder elsker, så er det at dufte godt dagen lang. Og det kan hun komme til med Fresh Blosoom parfume fra DKNY. Det er en klassiker, når det kommer til gode dufte, hvorfor du bestemt ikke går galt i byen med denne.
Se priser / Læs mere
 

YOUNGBLOOD Mineral Foundation

Julegaver » YOUNGBLOOD Loose Mineral Foundation julegave
Elsker hun at gøre noget ud af sig selv? Så forkæl hende med en lækker mineral foundation, der både fungerer som concealer, pudder og foundation i én. Den er meget let på huden og giver en god dækning – alt sammen noget, hun vil sætte stor pris på.
Se priser / Læs mere
 

Lækkert Rona Plaid

Julegaver » Rona Plaid julegave
I de kolde måneder eller de på de kølige sommeraftener, er der ikke noget bedre end at kunne smøge sig med et dejligt, blødt plaid. Et uniks plaid er også rigtig flot at have liggende i sofaen eller på en lænestol, når det ikke bliver brugt.
Se priser / Læs mere
 

Julegaveideer til mor 

Indendørs Karine lanterne

Julegaver » Karine Lanterne indendoers julegave
Det er så hyggeligt med god og varm belysning indenfor både sommer og vinter. Lanterner er rigtig flot at have stående i et stilleben, i entreen eller på hylden i stuen sammen med nogle flotte plakater både med og uden lys. Hun vil helt sikkert blive glad for den.
Se priser / Læs mere
 

Raunsborg Nordic Pink Rose Parfume

Julegaver » Raunsborg Nordic Pink Rose Parfume julegave
Ved du ikke, hvad du skal give, er parfumer altid et stensikkert hit. Det er denne også, da den dufter mildt af vilde roser og er spækket med både elegance og femininitet. Duften udvikler sig i løbet af dagen og er derfor aldrig kedelig at have på.
Se priser / Læs mere
 

Ecooking Peel Maske

Julegaver » Ecooking Peel Maske julegave
Kan hun godt lide selvforkælelse? Så er det lige i skabet at købe hende en peeling maske fra Ecooking, da den både udglatter, opstrammer og renser huden rigtig godt. Efter brug vil hun have en helt fantastisk følelse i huden og gå endnu gladere ud fra badeværelset, end hun plejer.
Se priser / Læs mere
 

Julegaveideer til far 

Bambus t-shirt med O-hals i sort

Julegaver » bambus tshirt i sort julegave
T-shirts kan man aldrig få nok af, da de over tid bliver slidte og kedelige at se på. En bambus t-shirt holder dog lidt længere og er også meget mere behagelig end mange andre t-shirts at have på. Bambustøj er miljøvenligt, og derudover er den åndbar og lugthæmmende!
Se priser / Læs mere
 

Rundvisning hos Stauning Whisky

Julegaver » Rundvisning hos Stauning Whisky julegave
Der er noget fascinerende over, hvordan man kan forvandle få ingredienser til en velsmagende whisky. Hvordan det hele foregår, kan han få et indblik i hos Stauning, hvor han også bagefter får lov til at smage på tre forskellige varianter. Hvem ved, om han finder sin nye favorit?
Se priser / Læs mere
 

Kaffesmagning hos BRYG Coffee House

Julegaver » Kaffesmagning hos BRYG Coffee House julegave
Mange danskere kan ikke forestille at starte deres dag uden en kop kaffe – og så kan den lige så godt være god. Hvordan en god kop kaffe laves, lærer han, mens han også får en masse at
vide om kaffebønner og hele processen bag. Det er oplagt til en fælles herretur, hvis I begge drikker kaffe.
Se priser / Læs mere
 

Julegaveideer til bedstemor 

Familiebilleder i kvalitetsprint

Julegaver » julegave billeder til bedstemor
Julegaven der varer hele året. Her kan du forære dine kære bedsteforældre med ægte fysiske kvalitetsfotos, ligesom de kender dem fra de “gamle dage”, som de modtager 10 stks af hver måned, hele året. Der er et eller andet over billeder, som gør dem lidt mere specielle når de faktisk er printet, fremfor kun digitalt. Gaven kommer dog også med et digitalt fotoarkiv, som hele familien kan få adgang til.
Se priser / Læs mere
 

Behagelig fodskammel

Julegaver » Selma fodskammel julegave
Som bedstemor med både børn og børnebørn må man gerne finde tid til at slappe helt af i lænestolen med benene smækket op. Og det kan hun med en fodskammel, som også kan bruges som stol af børnebørnene, når de er på besøg. Den er i et flot, moderne design.
Se priser / Læs mere
 

Flot fyrfadsstage

Julegaver » Sinna fyrfadsstage julegave
Som bedstemor har man som regel ikke så meget at ønske sig. Men det er altid godt at kunne skabe hygge derhjemme med noget levende lys. Derfor er flotte fyrfadsstager som denne aldrig helt af vejen for en bedstemor.
Se priser / Læs mere
 

Raunsborg all day ansigtscreme

Julegaver » Raunsborg Nordic Pink Rose Parfume julegave
Det er ikke til at komme udenom, at huden har været udsat for lidt af hvert gennem tiden som bedstemor. Med Raunsborg All Day ansigtscreme kan hun fugte sin hud med en parfumefri creme, der samtidig strammer op og giver et frisk og energisk udseende. Perfekt til din bedstemor.
Se priser / Læs mere
 

Julegaveideer til bedstefar 

Njord Skægsæt

Julegaver » Njord Skaegsaet julegave
Selvom man er ved at være oppe i alderen, kan man sagtens gøre noget ud af sig selv og sit udseende. Har han skæg, er det derfor oplagt at give ham et fint skægsæt, så han kan pleje det hver dag og se godt ud hver eneste dag.
Se priser / Læs mere
 

Olsen Banden Plakatdyr

Julegaver » Olsen Banden – Plakat julegave
Olsen Banden er og bliver et hit. Især for bedsteforældre, da de om noget er vokset op med de sjove film om Egon og hans følgesvende. Plakatdyr har lavet en rigtig god plakat med de bedste og sjoveste plakater, som han helt sikkert vil grine over, når han læser dem.
Se priser / Læs mere
 

Ølsmagning hos Aarhus Bryghus

Julegaver » Oelsmagning hos Aarhus Bryghus julegave
Som bedstefar er det aldrig i vejen med en kold øl på en varm dag på terrassen. Derfor skal han selvfølgelig med på en ølsmagning på Aarhus Bryghus sammen med dig, så I både kan få noget lækkert til ganen men også have noget kvalitetstid sammen.
Se priser / Læs mere
 

Julegaverne er en stor del af det ritual, jul kan siges at være. Den opbyggende del af ritualet, er at gå ud og finde gaver til familie og venner. Ritualet har sit højdepunkt efter maden og dans om juletræet, hvor gaverne pakkes ud og forventningernes spænding forløses.

December måned er særlig, fordi vi netop bruger vores tid og energi på at vise, vi elsker og værdsætter vores familie og venner. Her spiller gaver en vigtig rolle. For med gaver bekræfter og forsegler vi vores sociale relationer. Med gaver viser vi, at vi elsker og holder af vores familie og venner.

Det er både adventsgaver, kalendergaver og julegaverne der bruges til dette. December handler om at sprede glæde og mærke familien. Og det behøver ikke at ruinere os. Gaver kan sagtens være små og symbolske, og til pakkekalender eller advent, er det super fint at give noget man selv har lavet. Lad os se lidt nærmere på pris og økonomi når det kommer til gaver i december. 

Pris på julegaver

Det er meget forskelligt hvor mange penge man bruger på julegaver. I nogle familier er det 50, 100 til 300 kroner pr gave til de nærmeste. Hvor andre familier bruger mange flere penge. Hvor meget man bruger på julegaver kommer selvfølgelig an på ens økonomi, men også traditioner og værdier spiller ind.

Det kan være en god ide, at afstemme med familien hvor mange penge man bruger på gaver, så det ligger nogenlunde på samme sted. Ofte giver forældre lidt dyrere gaver, men igen kommer det an på økonomi. 

Ønskelister eller freestyle?

Når du skal finde en god julegave er det selvfølgelig vigtigt at du finder noget, som vedkommende kan bruge og vil blive glad for. Mange bruger ønskelister til jul, men det kan være lidt kedeligt og uopfindsomt med ønskelister – da det kan komme til at føles som et bestillingsarbejde.

Når du køber julegaver uden lister, skal du først og fremmest tune dig ind på ham eller hende der skal modtage gaven. Hvem er han, hvad kan han lide, hvad er hans interesser, hans arbejde, hans livsstil? Når du bruger lidt tid på at forestille dig ham eller hende, kan du bedre finde en gave der passer. Alt for mange kommer til at købe gaver, som de selv ønsker sig, i stedet for at tænke på hvad den der modtager gaven er vild med.

Når det kommer til børn er det en anden sag. Børn elsker at lave ønskelister, og det skal de bare have lov til at hygge sig med. Har du fået en ønskeliste fra et barn til jul, kan du følge den slavisk eller bruge den som inspiration til gavejagten. 

Julegaveønsker 2022

Her på siden har vi samlet en række ideer til julegaver. Under de forskellige kategorier finder du julegaveideer der er fremme nu. Der er både

Du kan bruge listerne til at finde inspiration og viden om hvad der rør sig inden for ønsker i år, og du kan bruge linkene til at finde hjemmesider der sælger de nævnte gaveideer

Det er altid smart at være i god til når det kommer til julegaver. Så skal du ikke bruge slutningen af december måned på at stresse rundt efter gaver. I stedet kan du lægge tid og kræfter i at forberede juleaften, invitere familien hjem på adventshygge, eller få slappet lidt af i den ellers hektiske julemåned. 

Vi håber du kan få gavn af vores bud på julegaver og juleønsker 2022.