Oplevelsesgaver

Søg blandt 245 oplevelsesgaver

Noget der virkelig er blevet populær de seneste år inden for gaver er, at give en oplevelse. Mange er blevet trætte af materialisme og konsumerisme, og længes efter det meningsfulde og relationelle. Vi har så mange ting, og de fleste har penge nok til at købe det de mangler, når de mangler det. Hvilket er nogle af grundene til, at oplevelsesgaver er blevet så populære. Det er simpelthen svært at købe ting til folk, fordi de allerede har så meget, desuden ønsker folk sig i højere grad tid og samvær med deres nære – for det er det vi mangler. Det giver altså god mening, at oplevelser nu er noget man giver i gave. Og markedet leverer, nu hvor efterspørgslen stiger. Der er super mange gode tilbud at dykke ned i, når man leder efter en oplevelse til gave. Her på siden har vi samlet 6 kategorier, som vi jævnligt fylder op med nye gode forslag til en spændende oplevelse, du kan give til en du holder af. Men inden vi går igennem listen, er der en vigtig øvelse du skal lave – når man køber gave, er det nemlig vigtigt at man køber til personen, altså at man rammer noget personen kan lide, og det kan godt kræve lidt forberedelse.

Hvem er oplevelsesgaven til?

Denne lille øvelse er uundgåelig inden du købe gave. Måske gør du det allerede. Måske ikke. Men når du først har vænnet dig til det, bliver du ekspert i at købe gode gaver. Dét det hele handler om, er at finde ind til den person der skal modtage gaven. Essensen i gode gaver er nemlig, at finde noget der passer helt perfekt til den der modtager gaven. Når man går forkert i byen angående gaver, er det når man køber noget der får den anden til at blive skuffet. Enten fordi de tænker “kender han mig slet ikke?” eller “ville han ønske jeg var en anden?”. Når man derimod køber noget der passer til personen, føler han eller hende sig respekteret, set, anerkendt og elsket for den person de er. Så det jeg vil bede dig om, er at tage et øjeblik, hvor du forestiller dig ham eller hende der skal have en gave. Du kan lukke øjnene og se personen for dig. Brug ihvertfald lidt tid, hvor du læner dig tilbage, og tænker på personen. Hvad kan han eller hun lide? Har hun nævnt noget hun godt kunne tænke sig at prøve? Hvad kan hun ikke lide? Er der noget hun synes er fjollet eller dumt? Og hvad er vedkommende tiltrukket af?

Når du har brugt lidt tid på at tune ind på personen, er du klar til at finde en god oplevelsesgave. Det bliver også meget nemmere, fordi du nu ved hvad vedkommende higer efter og nyder. Og husk altid at mærke efter om du indirekte køber gave til dig selv, ved at lægge mærke til, om du køber noget du godt kunne tænke dig. Det er så vigtigt at differentiere her.

Liste med oplevelsesgaver 

  • Den vilde oplevelse  – Denne kategori indeholder alle de vilde og udfordrende oplevelser. Skal du købe gave til den fartglade, adrenalin-elskende type, så er det her du skal lede. (faldskærm, gokart, bongijump, racerbil, helikopter etc.)
  • Den lækre oplevelseHam eller hende der elsker en god madoplevelse. Som sætter pris på gourmet og delikatesser. Som får et smil i øjnene når der kommer lækker mad på bordet, og som elsker at fordybe sig i smagsoplevelser. (mad og drikke – restauranter, ølsmagning, ølbrygning, vinsmagning chokoladekursus picnickurve
  • Den forkælende oplevelse – Her er oplevelsen til typen der elsker at blive forkælet! Welness er skønt, og det er en gave som både kan nydes alene eller deles (welness – spaophold. Massage, massagekursus, frisør, ansigtsbehandling)
  • Den fælles oplevelse – Skal I ud og have en oplevelse sammen, er rejser og ture vejen frem. Det kan både være rejser i udlandet, men en kanontur på gudenåen, eller en vandretur kan også være en spændende fælles oplevelse. (rejser og ture links til rejsesider med mere)
  • Den sjove oplevelse  – Der er dukket rigtig mange sjove spil og udfordringer op, som man kan gå ud og opleve. Escape-rooms og skattejagter hitter stort i de fleste byer. (spil og udfordringer MysteryMakers.dk
  • Den kulturelle oplevelse – Kultur er altid godt, især til den lidt mere intellektuelle eller kunstneriske type. En fed koncert, et spændende museum eller interessent udstilling. Det kan både deles eller nydes alene – men en god oplevelse bliver det helt sikkert.  (museum, udstillinger, events, koncerter)
Book nu

Listen overherover bliver løbende opdateret med nye gode gaveideer til oplevelsesgaver til enhver smag.

Oplevelsesgaver-gaveideer
Oplevelsesgaver-gaveideer

Sidst opdateret

Husk Fars Dag d. 5 Juni »Se Gaveideer her
+