Gaver til 2 årig

Når barnet fylder 2 år begynder det at blive sjovt at give dem gaver. Nu leger de ivrigt med alt muligt, og legetøj findes der masser af til 2 årige. De begynder også at få en fornemmelse for hvad der er deres ting. Hvorfor de godt forstår, at et par nye sko er deres, og noget de kan blive rigtig glade for. Selvom markedet bugner med gode gaveideer til 2 årig, kan det være svært at finde noget.

Liste over bud på ønsker til 2 årige

Legekøkken

Gaver til 2 årig » legekøkken
Et meget populært legetøj til børn i 2 års alderen er legekøkkener! Både drenge og piger elsker at stå og lege med de mange ting og sager i køkkenet. Og vi ved alle, at noget af det første børn begynder at lege med, er det de ser de voksne bruge tid på (det er derfor mobiltelefoner og nøgler er et hit hos små børn). Legekøkkenet er selvfølgelig en stor gave, og i den dyre prisklasse. Men også en super gave, som forældrene kan sælge videre når barnet bliver større. Se et stort udvalg af legekøkkener her. Fra 800 kroner.
Se priser / Læs mere

Ting til legekøkken

Gaver til 2 årig » ting til legekøkken
Barnet behøver ikke et legekøkken for at finde al tilbehøret til køkkenet sjovt at lege med. Plastik frugt, legeknive og skærebrætter og meget mere giver mulighed for masser af sjov og leg. Alt sammen noget barnet vil finde sjovt at “tilberede” og “servere” for de voksne. Fra 100 kroner.
Se priser / Læs mere

Brio – togbaner

Gaver til 2 årig » brio togbaner
En klassiker inden for legetøj dreng 2 år – men som også kan bruges af piger 😉 Brio er kendt for at lave legetøj der er stilrent og klassisk til små børn. Fra 150 kroner.
Se priser / Læs mere

Træ-toge

Gaver til 2 årig » træ toge
Skal det ikke være Brio, er der her et lækkert sæt med togskinner og toge lavet i træ. Også flot at have stående i hjemmet, og et godt bud på gave dreng 2 år. Fra 500 kroner.
Se priser / Læs mere

Bamser

Gaver til 2 årig » bamse
Alle børn elsker de søde bløde bamser. De kan både bruges til at lege med og skabe tryghed ved sovetid og putning. Her på siden finder du en masse fine bamser. Der er også økologiske bamser, hvis du vil vælge en sundere og mere bæredygtig gave. Priserne er fra 60 kroner.
Se priser / Læs mere

Træklodser på lastbil

Gaver til 2 årig » træklodser på lastbil
en mega sød gaveide til 2 årig er denne fine lastbil med træklodser. Træklodserne har bogstaver og understøtter dermed barnets begyndende læring.
Se priser / Læs mere

Sangbøger

Gaver til 2 årig » sangbøger
Små børn elsker melodier og sange, rim og musik. Og en sangbog med børnesange er en super god gave til både drenge og piger. At synge for og med børnene er en dejlig aktivitet som også stimulerer barnets udvikling. Fra 159 kroner.
Se priser / Læs mere

Bobles

Gaver til 2 årig » bobles
Sundt og stimulerende legetøj som børnene elsker at tumle med. Bobles er udviklet med henblik på at skabe legetøj der understøtter barnets motoriske færdigheder og kropslige selvforståelse. Derfor et alle tiders legetøj til drenge og piger. Forældrene kan sælge legetøjet videre når barnet vokser fra det, da det er meget populært. Fra 400 kroner. Læs mere om Bobles og se deres udvalg her.
Se priser / Læs mere

Løbecykler

Gaver til 2 årig » løbecykler
Fra 1 års alderen og de næste 4-5 år kan barnet have glæde af en løbecykel. Der går jo nogle år før de kan lære at cykle med støtteben, men disse løbecykler er super til de helt små. Fra 300 kroner.
Se priser / Læs mere

Træk Elefant

Gaver til 2 årig » træk elefant gave 2 aarig
En sød lille træk elefant i bedste lille Per stil. Fremstillet i økologisk bomuld. En rigtig fin gave til 2-årige.
Se priser / Læs mere

Dukkevogn

Gaver til 2 årig » dukkevogn
Til gave pige 2 år er et godt bud en dukkevogn. Der findes mange forskellige varianter, vi har fundet en rigtig sød og flot dukkevogn findes her. Fra 599 kroner.
Se priser / Læs mere

Fordi der er så meget at vælge imellem og dels fordi man kan være i tvivl om hvad en 2 årig finder sjovt, og måske også fordi man gerne vil finde noget der støtter deres udvikling. Altså noget “sundt” legetøj. I listen herunder kan du finde en masse gode ideer til gaver til 2 årig. Der er både ideer til drenge og piger.

Faktisk er der meget legetøj der i den alder kan bruges af begge køn. Selvom barnet begynder at have en fornemmelse for deres køn, er der meget af legetøjet der er unisex, altså til begge køn, hvilket er rigtig fint. Du behøver altså ikke gå specifikt efter drenge og pige ting, når du leder efter gave.

Hvad skal gaver til 2 årig koste?

Det kommer selvfølgelig an på din økonomi og din relation til barnet. Bedsteforældre og forældre giver gerne barnet en lidt større gave, hvor 500 til 700 kroner er ret almindeligt. Men er du ven af familien eller en lidt fjernere slægtning er en gave til 100200 kroner også meget fin. I listen har vi samlet ideer der rangerer fra 100 kroner og opefter. Dermed kan alle være med. Og du kan finde noget der passer til dit budget og relationen.

Finder du en rigtig god gave kan du jo overveje at købe flere eksemplarer, hvis du ved der kommer flere børnefødselsdage i familien eller hos venner. På den måde kan du måske spare lidt penge på forsendelsen, og så har du også gaven liggende klar når den næste fødselsdag melder sig.

Listen herover opdatere vi løbende med nye ideer til en gave til 2 årig.