Faldskærmsudspring

Søger du en gave, der virkelig er noget ud over det sædvanlige? Er gaven til en eventyrer, der ikke er bange for noget, og som godt kan lide at mærke adrenalinen pumpe?

Så kan det være, du skal overveje at give vedkommende et faldskærmsudspring i gave. Et faldskærmsudspring giver med garanti et sug i maven, og det vil være både en gave og en oplevelse, den heldige modtager sent vil glemme.

Se priser og book online

Faldskærmsudspring: En gave, der giver et sug i maven

Du kan naturligvis også vælge at give et faldskærmsudspring i gave til én, der netop ikke er en daredevil, og som, du synes, trænger til at blive presset lidt ud af sin komfortzone. Når først gavekortet er der, skal det jo næsten bruges. Selvom gavemodtageren sandsynligvis ikke selv ville gå ud at bruge penge på et faldskærmsudspring, kan du altså give ham eller hende et kærligt puf til at få det prøvet ved at give et faldskærmsudspring som gave.

Et faldskærmsudspring er generelt sjældent det første, folk prioriterer at bruge penge på. Vil du gerne give en gave, som modtageren med stor sandsynlighed ikke selv ville have købt, er et faldskærmsspring derfor også et godt bud.

Hvorfor give en oplevelse i gave?

Du kender det sikkert selv. Der er efterhånden ikke mere end en måneds tid til din fødselsdag, og familie og venner begynder at spørge efter ønskeseddel. Du får snoet dig uden om spørgsmålet til fødselsdagsønsker gang på gang, men til sidst kan du godt fornemme, at du nok er nødt til at gøre noget ved det. Problemet er bare, at du jo egentlig ikke rigtig mangler noget, og hvad skal du så ønske dig?

Lige netop denne problemstilling er der utvivlsomt rigtig mange mennesker, der møder i forbindelse med både fødselsdag, jul og andre festligheder.

At skulle sammensætte en ønskeliste som voksen kan være en udfordring, da langt de fleste af os i virkeligheden har størstedelen af de ting og sager, vi har brug for. Mangler vi noget i vores hverdag, er rigtig mange af os så privilegerede, at vi blot kan gå ud at købe det, og derfor kan det også være svært at få skrevet en ønskeliste.

Inden for de seneste år er det blevet særdeles populært at give oplevelser i gave. Det skyldes nok netop, at rigtig mange mennesker har svært ved at finde på gaveønsker, men langt de fleste altid bliver glade for en god oplevelse, de kan gemme i den mentale scrapbog.

En oplevelse er altså en ”nem” gave at give i den forstand, at den stort set altid falder i god jord. Desuden kan man aldrig få for mange oplevelser, og du kan heller ikke som sådan risikere, at modtageren har din gave i forvejen. Selvom to oplevelsesgavekort måske er ens, er to oplevelser det aldrig.

En oplevelse er en personlig gave

Ud over at langt de fleste bliver glade for at få en oplevelse i gave, er der også noget hyggeligt over at kunne berige et andet menneske med et dejligt, sjovt eller finurligt minde. Det er ganske enkelt noget særligt at være med til at sørge for, at gavemodtageren bliver en oplevelse rigere.

Mange finder derfor også oplevelser og oplevelsesgavekort væsentligt mere personlige end fysiske gaver. Imens gavemodtageren sandsynligvis ikke om 20 år kan huske, at vedkommende fik en dekorativ vase i fødselsdagsgave engang, er der næppe mange, der glemmer, at de har sprunget faldskærmsudspring.

Særligt hvis du selv har en forkærlighed for faldskærmsudspring eller for ekstremsport generelt, er det oplagt at give et faldskærmsudspring til én, du holder af. På den måde bliver vedkommende ”lokket” ind i den verden, du selv finder så fascinerende, og er du heldig, bliver han eller hun bidt af det. Så kan I fremover dele jeres passion og glæde ved faldskærmsudspring med hinanden, og det gør blot oplevelsen endnu bedre.

Faldskærmsudspringsgavekort – brug det, når det passer

Mangler du en gave til en vaskeægte daredevil, er det oplagt at give et faldskærmsudspringsgavekort. Vedkommende vil helt sikkert elske følelsen af adrenalinen, der pumper rundt i hele kroppen, når han eller hun kaster sig ud fra et fly.

Det geniale ved at give et faldskærmsudspringsgavekort er desuden, at modtageren på den måde selv kan bestemme, hvornår der skal stå ”faldskærmsudspring” på kalenderen. Et gavekort til faldskærmsudspring – eller en anden form for oplevelse – er typisk gældende i flere år, og dermed skulle det nok være muligt at få et sådant brugt inden for tidsfristen.

Du kan købe faldskærmsudspringsgavekort hos mange af de firmaer, der i dag sælger oplevelsesgavekort. Derudover kan du købe et faldskærmsudspring eller måske ligefrem et kursus i faldskærmsudspring direkte ved mange af de faldskærmsklubber, der ligger fordelt over hele landet.

Køber du det direkte hos en specifik klub, er der selvfølgelig en begrænsning, i forhold til hvor det rent geografisk kan bruges. Køber du derimod et oplevelsesgavekort hos en af de mange udbydere af sådanne, kan det typisk bruges flere forskellige steder i landet, alt efter hvad der passer modtageren bedst. Der er altså masser af frihed med et oplevelsesgavekort.

Hvor kan man opleve skydiving i Danmark?

Uanset hvor i landet gavemodtageren er lokaliseret, er der helt sikkert mulighed for at prøve faldskærmsspring i nærheden af vedkommende.

Der er mange steder, man eksempelvis kan prøve kræfter med faldskærmsudspring på Sjælland – herunder i København – men også resten af landet er med på bølgen. Om det passer bedst at prøve faldskærmsudspring i Århus eller at prøve faldskærmsudspring i Aalborg er altså sagen uvedkommende.

Køber du et oplevelsesgavekort på et faldskærmsudspring, kan modtageren som regel selv vælge imellem flere forskellige lokaliteter, når faldskærmsudspringet skal planlægges. Om han eller hun vil springe i faldskærm i København, eller det passer bedre for vedkommende at prøve faldskærmsudspring i Jylland, er der altså rig mulighed for at få brugt gavekortet.

Det er naturligvis også muligt at prøve faldskærmsudspring på Fyn, hvis dette passer bedst rent geografisk. Du kan finde faldskærmsudspring i Odense og flere andre steder på Fyn. Kort sagt kan man prøve skydiving i Danmark, uanset hvor man er bosiddende, og giver du netop et faldskærmsudspringsgavekort, er der dermed heller ingen undskyldninger for ikke at få det brugt.

Hvad koster det at springe i faldskærm?

Det er ikke til at komme uden om, at det koster en del at springe i faldskærm. Det er ikke den billigste hobby i verden, og derfor er det naturligvis heller ikke helt billigt at give et faldskærmsudspring i København eller et andet sted i Danmark i gave. Dog er det uden tvivl en oplevelse, modtageren vil huske for livet, så det er helt sikkert pengene værd.

Faldskærmsudspringsprisen afhænger af, hvilken type faldskærmsudspring der er tale om. Det er naturligvis billigere for eksempel at give et tandemspring på Sjælland i gave, end det er at give et helt kursus i faldskærmsudspring til den heldige modtager.

Prisen kan desuden variere fra udbyder til udbyder, og derfor er det heller ikke muligt at komme med en fast pris på faldskærmsudspring.

Se priser og book online

Når du kigger på priser på faldskærmsspring, skal du generelt være opmærksom på, hvad der er inkluderet i prisen. Køber du et tandemspring, er der sjældent andet eller mere end blot et enkelt spring med en instruktør medregnet i prisen.

Vil du gerne give modtageren muligheden for reelt set at lære at springe i faldskærm, skal du i stedet købe en af de pakkeløsninger, hvor der teori inkluderet. På den måde lærer gavemodtageren faktisk noget om faldskærmsspring, inden vedkommende kaster sig ud i det – bogstaveligt talt.

Faldskærmsudspring er for (næsten) alle

Vi har godt nok brugt et ord som ”daredevil” i forbindelse med faldskærmsudspring, men faktisk er der stort set ingen begrænsninger for, hvem der vil kunne nyde et faldskærmsspring. Køber du et tandemspring på Sjælland eller et andet sted i Danmark, kan selv børn få lov til at springe. Ligeledes kan du springe tandemspring, selvom du nærmer dig de 100. Hvis du giver et tandemspring i gave, kommer modtageren til at springe sammen med en erfaren instruktør, som sørger for, at alting forløber planmæssigt.

Vil du gerne give gavemodtageren et solospring, skal vedkommende være over 16 år. Er han eller hun mellem 16 og 18 år, skal en værge skriftligt tilkendegive, at modtageren må springe. Ved et solospring skal vedkommende lære om teorien bag faldskærmsudspring, inden han eller hun får lov til at springe, så der ikke sker nogen fejl.

Det er ikke tilladt at springe i faldskærm, hvis man er gravid, eller hvis man lider af en række særlige sygdomme. Er gavemodtageren generelt sund og rask, er der dog intet, der forhindrer ham eller hende i at kaste sig ud fra et fly i jagten på et legendarisk adrenalinkick.

Kort sagt kan du altså give et faldskærmsudspring i Århus eller et andet sted i Danmark til stort set hvem som helst. Naturligvis skal du gerne have en vis formodning om, at vedkommende faktisk har lyst til at skulle prøve kræfter med faldskærmsspring, men har du dét, kan du endelig bare slå dig løs. Det vil helt sikkert give gavemodtageren et sug i maven, som sent vil blive glemt.

Faldskærmsudspring