Oplevelser for 2

Vil du gerne give en god gave, som du kan nyde sammen med en, du holder af? Så er der ingen tvivl om, at en oplevelsesgave for 2 er det helt rette valg.

En oplevelsesgave kan noget helt særligt, da det bringer jer tættere sammen under oplevelsen og efterfølgende, fordi I dermed har nogle fælles minder at snakke om.

Oplevelsesgaver behøver naturligvis ikke kun være for par. Det kan også være for dig og din mor, far, bror eller veninde. Oplevelsesgaver er nemlig altid rare at få og give, når det skal gøres sammen med en, man holder af.

Vi har derfor samlet en masse gode, hyggelige, sjove og ikke mindst romantiske gaveideer til gavekort til oplevelser for 2.

Ideer til oplevelser for 2 personer

ATV safari med outdoor action

Oplevelser for 2 » ATV Safari med outdoor action gave for 2
Kender du en, der godt kan lide, når det går lidt stærkt? Eller når der er en motor involveret? Så er ATV safari den oplagte oplevelse for 2 personer, da I skal køre jer gennem kuperet terræn uanset vejr. Oplevelsen holder til i Nationalpark Skjoldungernes Land på Sjælland tæt på København. Så hvad med at slå det sammen med et ophold i hovedstaden?
Se priser / Læs mere
 

Big Shark Dive i Kattegatcentret

Oplevelser for 2 » Big Shart Dive i kattegatcentret oplevelse for 2
Kan du og en ven godt lide, når adrenalinen pumper igennem kroppen? Og er I begge måske lidt nogle vandhunde? Så skal du invitere en med til Big Shark Dive i Kattegatcentret, hvor du kan komme helt tæt på hajerne og pilrokkerne. Dykket kræver dog, at I begge har dykkercertifikat inden.
Se priser / Læs mere
 

Bodyflight i vindtunnel

Oplevelser for 2 » Bodyflight i vindtunnel oplevelse for 2
En sjov og meget anderledes oplevelse for 2 personer er bodyflight i en vindtunnel. Her kan I virkelig få et adrenalinkick, der siger spar 2. Hvis du eller en ven, bror eller kæreste altid gerne har villet springe i faldskærm, men aldrig har turdet det, er dette et ret godt alternativ til det. For helt uden at springe i faldskærm kan I på skift prøve det frie fald og flyve rundt i luften. Der er garanti for spænding og sjov!
Se priser / Læs mere
 

Oplevelsesgaver til par

Der er ikke noget så hyggeligt som oplevelser med kæresten. Derfor har vi naturligvis også samlet nogle af de bedste ideer til oplevelsesgaver til par.

Badehotel ophold på Strandhotel Røsnæs

Oplevelser for 2 » Badehotel ophold på Strandhotel Røsnæs gave for 2
Er der en noget mere romantisk oplevelse for 2 end et ophold på et strandhotel? Med et gavekort hertil kan I se frem til et ophold i naturskønne omgivelser med udsigt over Kalundborg Fjord, gourmetmad, en anmelderrost restaurant og romantik.
Se priser / Læs mere
 

Hyggelig brunch i Skovmøllen

Oplevelser for 2 » Brunch for 2 i skovmøllen oplevelse for 2
Var det noget med hyggelig start på dagen med en lækker brunch for 2? Oplevelser med kæresten behøver ikke vare en hel weekend – en rigtig god brunch bare dig og ham eller hende kan gøre det. I Skovmøllen er der de perfekte omgivelser med en å, der slynger sig forbi, et møllehjul der drejer rundt og en skovluft så frisk, at det giver lyst til romantik.
Se priser / Læs mere
 

3-retters menu på Fakkelgaarden

Oplevelser for 2 » Fakkelgaarden middag oplevelse for 2
En god oplevelse for 2 eller for et kærestepar er en 3-retters menu på Fakkelgaarden i Sønderjylland. For her serverer de ikke kun god mad lavet af nogle af landets bedste kokke. Her er også en helt fantastisk udsigt til Flensborg Fjord, som er oplagt at gå en tur langs med, når middagen er veloverstået.
Se priser / Læs mere
 

Ideer til oplevelser i Nordjylland for par

Et afslappende wellnessophold

Oplevelser for 2 » Wellnessophold for par
Er du på udkig efter lækre og ekstraordinære oplevelser med kæresten i Nordjylland? Så skal du overveje et wellnessophold hos Tambohus Kro & Badehotel. Her får I adgang til et afslappende og indbydende kurbad, lækker mad og en overnatning i et dobbeltværelse efterfølgende, hvor romantikken rigtig kan udfolde sig. Et wellnessophold er oplagt for kærestepar, der gerne vil komme hinanden tættere ved.
Se priser / Læs mere
 

Hyggelig gourmetaften i Blokhus

Oplevelser for 2 » Gourmetaften i blokhus for par
God og velsmagende mad er en sikker vinder til vejen til romantik. Så leder du efter oplevelser i Nordjylland for par, kan du med fordel give et gavekort til en gourmetaften på Strandhotellet Blokhus. Her får I serveret snacks og bobler og en 6-retters gennemtænkt menu, som lægger vejen for en god og romantisk aften sammen.
Se priser / Læs mere
 

Spaophold på Hotel Thinggaard

Oplevelser for 2 » Spaophold på Hotel thinggaard oplevelse for 2
Var det noget med at kombinere afslapning i et kurbad med lækker mad morgen og aften? Hos Hotel Thinggaard i Hurup kan du og kæresten få jer en romantisk oplevelse med adgang til Sydthy Kurbad efterfulgt af en lækker 3-retters menu i restauranten. Her kommer i helt ned i gear og kan bare slappe af og nyde hinandens selskab, som man forventer det på et romantisk spaophold.
Se priser / Læs mere
 

Hvorfor gå efter oplevelser for 2?

Synes du ikke altid en historie er meget sjovere, når I er to om at fortælle den? Eller hygger du dig ikke mere, når du er på et romantisk ophold sammen med en, du holder meget af? Oplevelser for 2 er stort set altid lig med en succes, da det binder mennesker sammen og gør oplevelsen mere mindeværdig.

Vil du derfor gerne opbygge minder og gode historier sammen med en veninde, kæreste, bror eller mor, er oplevelser for 2 personer ikke til at komme udenom.

Tag udgangspunkt i modtageren af gaven

Selvom du måske synes, det kunne være rigtig sjovt at køre på ATV i et kuperet terræn, er det ikke sikkert, at vedkommende du gerne vil give gaven også synes det. Derfor er det bedste udgangspunkt for et gavekort til oplevelser for 2 personer altid, at du sætter dig ind i, hvad modtageren godt kan lide eller godt kunne tænke sig.

Det gælder sådan set også for kæresten. For kan din kæreste ikke lide at vise sig frem for andre i badetøj er et spaophold måske ikke lige sagen – men måske et gourmetophold er mere i øjet i stedet? En god gave er altid en gave, der bliver givet med henblik på modtageren.

Så kan du naturligvis også blot sørge for at give en gave, som du også selv har lyst til. Så er der i hvert fald garanti for en god dag eller weekend sammen.