Firmagaver

Det er en super flot gestus at forære en gave til sine kunder eller ansatte. Det viser påskønnelse og skaber samtidig et bånd. Med firmagaver viser man, at man gerne vil have, at relationen og samarbejdet fortsætter længe endnu, og at man som firma også er klar til at give.

Firmagaver til kunder – uden kunder er forretning intet

Er det en vigtig kunde hvor samarbejde skal drøftes, er middage helt sikkert oplagt, da det virker mindre manipulerende end en gave. Men er det en påskønnelse af et eksisterende samarbejde eller af ansatte, da kan andre former for gaver være på sin plads. Læs med her og få gaveideer til firmagaver.

Danske firmagaver – inspiration og ideer

Gavekurve – den oplagte firmagave

Gavekurve – den oplagte firmagave
En lækker gavekurv fyldt med delikatesser er helt klart en oplagt ide til firmagave. Her kan man forære noget som alle kan blive glade for. Det er ikke en personlig gave, men noget der viser påskønnelse og anerkendelse. Det er en gave der kan gives til alle uanset køn og præferencer. Maggies er mestre i at sammensætte flotte og indbydende gavekurve, de har endda en hel afdeling med gavekurve til ansatte – ses her:
Se priser / Læs mere
 

Skulpturer – ved jubilæer og andre mærkedage

Skulpturer – ved jubilæer og andre mærkedage
Er det noget særligt der skal fejres, en ansat der har været i firmaet gennem mange år, en speciel kunde der har holdt ved gennem årene, eller som selv har et jubilæum der skal fejres – da er en kunst skulptur en rigtig god gave. En skulptur er god til fejringer, som er ud over det sædvanlige. Her finder du flotte skulpturer i ægte bronze, sølv og kobber – og de har på forhånd udvalgt skulpturer der gør sig særlig godt som firmagaver. Se mere her:
Se priser / Læs mere
 

Gavekort – Det bliver man altid glad for

Gavekort – Det bliver man altid glad for
En nem og sød firmagave som fås online, er gavekort til forskellige butikker. Et gavekort kan alle bruge og det er noget alle bliver glade for. Med et gavekort kan man selv gå ud og finde noget man mangler eller ønsker sig. Det er et budskab om, at man ønsker modtageren det bedste og med et gavekort går du ikke forkert i byen. Der er ikke noget mere ærgerligt end en gave man ikke kan bruge og ved firmagaver ligger man som regel ikke kvittering ved. Så det skal helst være noget der passer. Derfor er både gavekort og gavekurve gode som firmagaver. Her kan du købe gavekort online:
Se priser / Læs mere
 

Sjove og smarte firmagaver fra CoolStuff

Sjove og smarte firmagaver fra CoolStuff
Skal du have en sjov gave til kollegaen, andre i firmaet eller en god kunde? Så tag et kig her på denne side. Dette er nok ikke stedet, hvor du skal finde en firmagave til en ny kunde, som du ikke kender godt i forvejen. Hvis du har en god kunde, som du klinger godt med, så er dette et oplagt sted af finde en sjov virksomhedsgave.
Se priser / Læs mere
 

Smagsfulde firmagaver fra Delikatessehuset

Smagsfulde firmagaver fra Delikatessehuset
Disse gaver er meget oplagte op mod højtider såsom jul, påske, nytår, pinse eller lignende. Du kan stort set ikke gå galt i byen med denne slags gaver.
Se priser / Læs mere
 

Giv en oplevelse som firmagave

Giv en oplevelse som firmagave
Oplevelsesgaver er blevet mere og mere populære at give i forbindelse med gaver i et firma. Der er et hav af forskellige muligheder, som alle kan være med til at styrke holdånden i firmaet. Teambuilding, lækre middage eller hvad med en tur i lamboghini? Tag et kig på det store udvalg, og se hvad der passer til firmaet eller kunden.
Se oplevelsesgaver’s udvalg
Se DuGlemmerDetAldrig’s udvalg
 

Personlig firmagave til boligen

Personlig firmagave til boligen
Hvis du er på jagt efter en af de lidt mere personlige firmagaver, så finder du et stort udvalg her. De forhandler bl.a. de meget populære kubus lysestager, delikatesser fra Nicolas Vahe og andet lækkert brugskunst. Et godt valg, hvis du vil finde en gave som skaber glæde hele året rundt.
Se priser / Læs mere
 

En gave til den søde tand fra GetSpecial

En gave til den søde tand fra GetSpecial
Skal det være lækkert, sødt og personligt? Så er dette et godt bud. Her får du endda selv mulighed for at bestille en personlig besked skrevet i chokolade.
Se priser / Læs mere
 

Forkæl de ansatte med firmagaver fra Nemmegaver

Forkæl de ansatte med firmagaver fra Nemmegaver
Se det store udvalg af funktionelle og smarte firmagaver her på Nemmegaver. Her har du mulighed for at bestille stort antal gaver, hvis der skal købes gaver til mange ansatte.
Se priser / Læs mere
 

Blomster til virksomheden og kollegaerne

Blomster til virksomheden og kollegaerne
Blomster fungerer til rigtig mange forskellige anledninger, og firmagaver er ikke en undtagelse. Det er få ting der fortæller at man er sætter pris på nogen, som blomster formår. Se et stort udvalg af flotte blomster her.
Se priser / Læs mere
 

Man sender altså nogle rigtig gode signaler med en firmagave, så kunden eller medarbejdere ved, at de er værdsat og vigtige. Firmagaver kan være mange forskellige ting og de kan komme i mange forskellige prisklasser.

En ret almindelig og slet skjult form for gave fra firma til (potentiel) kunde, er middage. Det ses ofte, at en (højtstående) repræsentant for firmaet inviterer en kunde ud på middag, hvor forretning og alt muligt andet kan drøftes.

Her betaler firmaet selvfølgelig for aftenen med alt hvad den indebærer. Men andre former for gaver er selvfølgelig også velkomne. Hvad og hvordan man forærer en gave til sine kunder eller ansatte afhænger af relationen.

Firmagaver hele året rundt – teambuilding og gave i ét

Mange firmaer vælger at give gaver til deres ansatte til jul. Men man kan altid give en firmagave. Det kan være ved særlige begivenheder eller hvis noget i firmaet skal fejres.

At fejre de store og små sejre med sine medarbejdere og kunder er en alletiders måde at skabe sammenhold og glæde i firmaet.

Uden medarbejdere og kunder ville firmaet ganske enkelt ikke eksistere, så de skal selvfølgelig påskønnes og værdsættes. Oplevelsesgaver bliver mere og mere populære i disse år, og kan også bruges som firmagave.

Det kan eksempelvis være en måde at tage ud som firma, chef, ledere og medarbejdere, og lave noget sammen. En tur i Escape Room fungerer eksempelvis som en rigtig god og spændende teambuilding der samtidig er en gave til de ansatte.