Sjove gaver

Opdateret d. 8 april, 2021

Sjove gaverSjove gaver og anderledes gaver er til mange anledninger en god ide der spreder sjov og spas til festen eller arrangementet. Der kommer noget at grine af når pakken åbnes, men også i løbet af festen og når gaven senere tages i brug.

Det kan være lidt tricky at give sjove eller mærkelige gaver. Nogle folk synes det er mega fedt, og andre kan blive skuffede hvis de åbner en pakke hvor indholdet er i hen imod kategorien sjov og spas. Derfor er det vigtigt med en fingerspidsfornemmelse for den person der fejres. Du skal tune ind på vedkommende og forestille dig, om de vil finde det sjovt eller bare underligt med en anderledes gave. Når det er sagt, behøver sjove gaver ikke være brugelige. Der er masser af gode sjove gaver, som folk kan bruge og få gavn og glæde af. 

For at gøre det mere overskueligt er listen delt op i kategorierne ham og hende.

Lister med sjove gaveideer

Vi har herunder lavet lister med gaveideer til ham og hende.

Sjove gaver til ham

Bikeballs

Virkelig fjollede og sjove cykellygter – Bikeballs hænges bag på sadlen og dingler når man cykler. Det ser skørt ud og skaber megen forundring og smil på cykelstien kan købes for 99 kroner
Se priser / Læs mere

Hestemaske

hestemaske
Til fest og sjove arrangementer er hestemasken en klassiker. Send ham afsted på festival eller fodboldkamp med et hestehoved så ham og vennerne kan have det sjovt. Den trender også på billeder på de sociale medier. Prisen er 149 kroner.
Se priser / Læs mere

Ring for sex klokke

Skal du give en sjov gave til kæresten, kan en klokke med skriften “Ring for sex” være både sød og sjov. Prisen for denne er 39 kroner.
Se priser / Læs mere

The Grillfather skærebræt

Skærebræt med logo fra “The Goodfather”, men med skriften “The Grillfather”. Sjov gave til ham der elsker at grille, og måske også er fan af The Goodfather. denne koster kun 179 kroner.
Se priser / Læs mere

Kør med et dovendyr

Klistermærke til bilen, som ligner et dovendyr der sidder på bagsædet og vinker. Sød og sjov gimmik til bilen. En meget fair pris på 119 kroner.
Se priser / Læs mere

Donald Trump maske

En af de mere uhyggelige 😉 En realistisk maske af Donald Trump. Til de sjove aftener. Super god pris kun 199 kroner.
For at finde flere sjove gaver til mænd kan du gå hertil
De har et stort udvalg af en masse skøre ting.
Se priser / Læs mere

Sjove gaver til hende

Havfrue tæppe

Et stort og lækkert tæppe der er formet som en havfruehale. Lige til at putte sig ned i og vupti så man en havfrue. En rigtig sød og sjov gave til hende. Fås i flere farver her, til 269 kroner.
Se priser / Læs mere

Memo taleboble med lys

En sød lampe der også kan bruges til at skrive beskeder. Er formet som en taleboble. Fås her for 129 kroner.
Se priser / Læs mere

Pussy magnet

En magnetholder der er formet som en kat. Til at hænge klips og andre små magnetiske genstande på. Skaber sjov og spas på skrivebordet i kontoret. Fås her for 99 kroner.
Se priser / Læs mere

Dovendyr maske

En super sjov og sød maske der kan skabe sjov når som helst og hvor som helst. Fås her for 199 kroner
Se priser / Læs mere

Pizza strandhåndklæde

Stort rundt håndklæde der ligner en pepperoni pizza. Både lækkert at ligge på og sjovt til stranden. Fås her for 199 kroner.
Se priser / Læs mere

Sjov gave er anderledes og skørt

I listen her har vi samlet gode bud på skøre gaver – der er gaveideer som mest er for sjov, og gaveideer der også kan anvendes og bruges samtidig med at de er sjove. Listen kan bruges til sjove julegaver, sjove fødselsdagsgaver, værtindegaver, svendegaver og meget mere. Du kan overveje at købe en lille sjov gave som supplement til en anden mere “seriøs” gave. For at drille kan du give den sjove gave først og lade som om det bare er den gave – for derefter at give den rigtige gave. Hvis det eksempelvis er en større fest såsom en 30 års fødselsdag, kan det være en god ide at supplere den sjove gave med en mere normal gave. Men det er selvfølgelig helt op til dig og den relation du har til personen der skal fejres. 

Sjove gaver