40 års fødselsdag

40, fed og færdig sagde man tidligere – et udtryk der ikke længere passer på de fleste. Som 40 årig er man i dag frisk og frejdig, man er kommet sig over 30 års krisen og landet godt og roligt i voksenlivet.

Det kan jo være svært at følge med alt det nye, men bare fordi man er blevet 40 behøver man ikke stagnere – så nye og spændende ting som personen ikke har prøvet eller set endnu, er også oplagt til de 40 årige.

I listen her finder du gode gaveideer til den der snart har 40 års fødselsdag.

40 års fødselsdag gaver til hende

Vi starter med kvinderne – bliv inspireret til hendes 40 års gave her:

Floating Experience

40 års fødselsdag » floating gave til 40 aarig
Det har været stort i USA i flere år og er nu kommet til Danmark. Floating experiences eller flyde oplevelser er afspænding og oplevelse på en og samme tid. Du ligger i en lydtæt boks i varmt vand fyldt med magnesiumsalt. Det høje indhold af magnesiumsaltet gør at du helt automatisk flyder ovenpå. Magnesium optages nemt gennem vores hud og virker beroligende og muskelafspændende og fordi sanserne dæmpes, da der hverken kommer lyd, lugt eller lys ind i boksen, bliver man dybt afslappet. Når man først har prøvet en flydeboks kommer man igen og igen. Giv hende du holder af en spændende oplevelse som også er afslappende og god for kroppen.
Se priser / Læs mere
 

Makeup gave sæt

40 års fødselsdag » makeup gavesæt til 40 år
Som sagt kan man godt stagnere lidt når man kommer op i årene. Den make-up man begyndte at bruge i tyverne holder ved og man er ikke lige så opdateret på de nye produkter og tendenser. For at blive inspireret og informeret er der nogle kvinder der vælger at få tilsendt en boks hver måned med nye spændende produkter. Men er hun ikke lige på forkant kan du give hende en lækker gave med noget nyt og spændende, så hun både holder sig opdateret og lækker på samme tid. Her finder du nøje udvalgte sæt, som er idelle til gaver.
Se priser / Læs mere
 

Gua Sha ansigtsbehandling sten

40 års fødselsdag » gua sha sten til 40 årig gave
Noget af det helt nye inden for rynkebehandling er Gua Sha. Kort fortalt er det ansigtsmassage/rynkebehandling som man enten selv kan udføre eller få lavet hos en behandler. Laver man selv Gua Sha er det eneste man behøver en Gua Sha sten og noget god olie. Du kan læse mere om Gua Sha gør-det-selv her. Du finder Gua Sha sten her. En super god gave til hende der fylder 40 år og som gerne vil holde sig ung og sprød, men uden kemi og nåle. Det vil helt sikkert få hende til at stråle på mere end én måde.
Se priser / Læs mere
 

40 års fødselsdag gaver til ham

Højt i træets top suser den 40 årige – tree top walking

40 års fødselsdag » go high 40 aars gave
På Kragerup Gods kan man komme op i træernes top og bevæge sig sikkert fra træ til træ. Den smukkeste udsigt kombineret med en god gang adrenalin gør det til en oplevelse man ikke glemmer. Sikkerheden er i top så han kan nyde 4 til 6 timer susen og klatring i træerne. Lad ham se verden i et nyt perspektiv på hans 40 års fødselsdag.
Se priser / Læs mere
 

Out door gear – den fedeste lommekniv

40 års fødselsdag » outdoor gear lommekniv gave 40 aar
Er han til natur og udedørs liv kan du med fordel give ham udstyr til hans hobby. En praktisk og flot lommekniv er en oplagt gave til den 40 årige mand. Fås her:
Se priser / Læs mere
 

Spiced gin fra Peaky Blinders

40 års fødselsdag » peaky blinders gin gave 40 aar
Giv ham noget nyt og anderledes spiritus som han ikke har smagt før. Denne spiced gin fra Peaky Blinders er lavet på 9 forskellige botanikler og smager subtilt af ingefær og peber. Du kan også tage et kig på vores øl-gave ideer her.
Se priser / Læs mere
 

40 års gaveideer til ham og hende

For de fleste er de grundlæggende ting på plads som 40 årig, man har forhåbentligt fundet sin hylde og befinder sig godt der. Alt det man stressede over som 30 årig har man enten fået styr på eller fundet ud af, ikke var så vigtigt alligevel.

Der er derfor masser af fejre på sin 40 års fødselsdag, og det virker til du er inviteret. Når du skal finde en 40 års gave skal du først og fremmest gå efter noget der passer til personen. Det vigtigste er nemlig at fødselaren føler sig set og anerkendt. Dernæst er der mange 40 årige der gerne vil introduceres til nye ting eller oplevelser.