Gave til ham

Er du på jagt efter den perfekte gave til ham? Så er du kommet til det rette sted! Her finder du en liste over nogle af de bedste gaveideer til mænd.

Indhold vis

Klassiske gaver til ham

Hvis du ikke er helt sikker på, hvad du skal give, men gerne vil være sikker på at give noget, der rammer forholdsvist bredt, så er en klassisk gave ikke helt af vejen.

Gave til ham » mad gave til ham

★★★★★

Gavekort til restaurant

Hvem kan ikke godt lide en god middag? Find et gavekort til en restaurant som du ved serverer noget mad, som han rigtig godt kan lide. Mere personligt kan det snart ikke blive.

Gave til ham » moderne ur klassisk gave til ham

★★★★★

Smart og moderne ur

Der findes super flotte smykker til mænd og det klassiske ur er næsten altid en sikker vinder hos manden. Her finder du en god guide og forslag til ure der passer til enhver mand. Tag et kig og find det helt rigtige ur her.

Gave til ham » En lækker ny duft til ham

★★★★★

En god parfume

Der er ikke noget så godt som følelsen af at dufte dejligt. Det gælder også for mænd. Så hvorfor ikke give en duft med Giorgio Armani eller Calvin Klein? Det vil helt sikkert falde i god jord.

Gave til ham » bambus underbukser gave til ham

★★★★★

Bæredygtige bambus underbukser

Underbukser er nok den mest klassiske gave til fyre, og af gode grunde. Mænd kan ikke få nok underbukser. Bambus underbukser er blevet utroligt populære på grundt af den dejlig bløde kvalitet, og på grund af sin bæredygtighed.

Gave til ham » stilfuldt armbånd til ham

★★★★★

Et stilfuldt armbånd

Hvis du i forvejen ved, at modtageren af gaven godt kan lide at gå med ur og fingerringe, så er det helt sikkert ikke en dum ide med et flot og stilfuldt armbånd. Der findes mange forskellige slags, så mon ikke du kan finde et, der matcher hans stil?

Gave til ham » Performance skjorte til ham

★★★★★

En performance skjorte

Mange mænd elsker at gå i skjorte. Kender du derfor hans tøjstørrelse, kunne det være oplagt at give en smart og flot skjorte i gave. En tætsiddende en af slagsen er som regel et hit. Tag et kig på disse performance skjorter, som udover at være super flotte, også er ekstremt behagelige at have på.

Gave til ham » t shirt til ham

★★★★★

En flot t-shirt

Man kan altid bruge en lækker t-shirt. Langt de fleste bliver også glade for det, hvis den matcher stilen og det, man går i. Gå derfor efter et lækkert print eller et flot snit. Så bliver gaven et hit.

Gave til ham » shaping new tomorrow gave til ham

★★★★★

Tøj fra Shaping New Tomorrow

Er gavemodtageren vild med diverse gadgets, kan du overveje at give ham en drone i gave. Denne model er en god start for alle, der gerne vil flyve højt med en drone. 

Personlige gaver til ham

Er du inviteret til en særlig begivenhed, eller vil du bare gerne give noget ekstra særligt, kan det være godt at give en personlig gave. Det viser nemlig, at du har brugt ekstra tid på at sætte dig ind i, hvad han kunne blive glad for.

Gave til ham » vinsmagning til ham

★★★★★

Vinsmagning

Lækker vin er der mange mænd, der godt kan lide. Hvis han også godt kan det, er det oplagt at give en vinsmagning i gave. Måske endda i selskab med dig til en god aften ude?

Gave til ham » spil til ham

★★★★★

PlayStation spil

Kan han godt lide at bruge fritiden på forskellige PS-spil? Hvorfor så ikke give et eller flere i gave? Der er altid nye spil ude, så der er med garanti et, han endnu ikke har prøvet at give sig i kast med.

Gave til ham » gourmet oplevelse til ham

★★★★★

Gourmet oplevelse

En tur på en gourmet restaurant er en genial gave! Her kan han selv få mulighed for at vælge hvilken dag der passer ind i kalenderen.

Personlig pleje gaver til ham

Personlig pleje er ikke kun noget, der er forbeholdt kvinder. Mange mænd går også højt op i at have en pæn hud. Forsøg dig derfor gerne frem.

Gave til ham » ansigtscreme til ham

★★★★★

En god ansigtscreme

Hvem kan ikke godt lide at have en blød og fugtet hud? Der er ikke noget værre end tør hud og slet ikke i ansigtet. Går han derfor meget op i hudpleje, kan du meget passende give en god og fugtende ansigtscreme.

aftershave til ham

★★★★★

Aftershave

De fleste mænd barberer sig og derefter er det godt for huden at bruge aftershave. Køb en god en med en dejlig duft, da det ikke altid er en rar oplevelse, hvis den bliver købt for billig.

ansigtsmaske til ham

★★★★★

Lækker ansigtsmaske

Det er bestemt ikke fimset at bruge ansigtscreme. Det kan mænd også. Fordelen er en ren og blød hud, som er i balance og kan klare de strabadser, den bliver udsat for i løbet af dagen. Så hvorfor ikke give det i gave?

Gave til ham » elektrisk varmebørste til skægget 1

★★★★★

Varmebørste til skægget

Har han brug for lidt ekstra hjælp til at tæmme skægget? En elektrisk varmebørste til skægget giver et lækkert skæg, uden at det tager skade.

Hobby-gaver til ham

Det er meget normalt at have en hobby at gå op i. Så det har din ven, kæreste eller far eller bror sikkert også. Kan du derfor ikke finde på noget, er det oplagt at købe en gave efter, hvilken hobby han har.

Gave til ham » fiskegrej til ham

★★★★★

Fiskegrej

Det bliver mere og mere populært at fiske. Er det også en hobby for ham, giver det godt mening at give en fiskestang, kroge, madding eller noget helt fjerde, som hjælper ham til at få større succes med lystfiskeriet.

Gave til ham » sportstøj

★★★★★

Sportstøj

Løber han? Spiller fodbold? Eller måske spiller badminton? Uanset hobby på det sportslige plan, er der ikke noget så dejligt som at få nyt sportstøj. Det er som om, det lige gør en 10% bedre end før.

Gave til ham » værktøj til ham

★★★★★

Værktøj

Er han en gør det selv-type? Så er det oplagt at give ham noget værktøj, så han kan få lov til at lave endnu flere møbler til stuen eller plantetrapper til haven. Værktøj gør de fleste mænd glade.

gaming udstyr

★★★★★

Gaming udstyr

Vis at du elsker ALT ved ham, også hans mere eller mindre uhensigtsmæssige afhængighed af computerspil.

Gave til ham » bezzerwizzer braetspil gave til ham

★★★★★

Brætspil

Brætspil er stadigvæk kongen af spil, både til voksne og børn. Hvis han er typen der godt kan lide at vinde, så er der ikke få ting der topper et godt spil mellem venner og familie.

Gave til ham » Duffelbag rejseudstyr gave til ham

★★★★★

Duffelbag eller andet rejseudstyr

Rejseudstyr rammer plet hos den rejseglade type. Duffelbags er særdeles populære hos mænd. Find eventuelt en lækker duffelbag i læder, så bliver det ikke mere stilet.

bøger til ham

★★★★★

En god bog til manden der har alt

Den intellektuelle type der elsker at udvide sin horisont og blive klogere? Give ham en bog, han vil elske dig og den. Tag et kig på disse bestsellers, og se om der ikke er en af dem, som passer til ham.

Gaver til hjemmet

Noget der er ganske oplagt at give, hvis du ikke ved, hvad du skal finde på, er gaver til hjemmet. Der er altid en eller anden dingenot, man lige kan bruge i køkkenet eller til at pynte i stuen.

plakat til ham

★★★★★

Plakater

Der findes ret mange flotte plakater i dag. Det er muligt at få alt lige fra plakatdyr og dialektplakater til byplakater og landskabsplakater. Det kan bruges til at gøre hjemmet endnu mere personligt!

Gave til ham » lysestage til ham

★★★★★

Lysestager

Lysestager er ikke kun noget, kvinder godt kan lide. Stearinlys er altid hyggelige at kunne finde frem, men det kræver en lysestage eller to. Det er derfor oplagt at give, hvis du ved, han ikke har så mange i forvejen.

Gave til ham » kay bojesen abe til ham

★★★★★

Kay Bojesen Abe

En klassiker inden for boligindretning er aben fra Kay Bojesen. Det er den, da den ikke alene pynter. Den giver også et smil på læben og kan overleve i generationer, hvis den passes godt nok på.

ting til køkkenet

★★★★★

Ting til køkkenet

Den moderne mand der elsker at lave mad? Hjælp ham med at opgradere hans køkken og hobby.

Gaver til den sporty type

Når man er mand, er det svært ikke at elske en eller anden form for fysisk aktivitet. Træner han? Eller cykler meget? Så er det nemt at finde på en gave!

Gave til ham » drikkedunk til ham

★★★★★

Drikkedunk

Det lyder måske lidt kedeligt, men der findes et væld af drikkedunke, som kan det ene og det andet. Derfor kan du helt sikkert finde en avanceret en af slagsen, der gør det nemmere for ham at drikke under aktiviteten.

Gave til ham » sportssko til ham

★★★★★

Sportssko

Det er altid rart at kunne hoppe i nogle gode sportssko. Trænger han derfor til nye fodboldsko? Løbesko? Eller måske vandresko? Så er det bare med at finde nogle gode nogle af slagsen.

Gave til ham » sportsur ham

★★★★★

Sportsur

Hvor fedt er det ikke at kunne følge med i puls, tilbagelagt distance eller meget mere? Det er der mange mænd, der synes. Derfor synes han det helt sikkert også. Der findes mange forskellige slags i flotte designs!

Gave til ham » løbetøj

★★★★★

Sportsudstyr og træningstøj

Om han er til klatring, fodbold, løb eller yoga – den friske sportsentusiast bliver altid glad for nyt udstyr eller træningstøj til hans hobby.

Gadgets til ham

Det er sjovt at få nye dimser, der kan et eller andet mærkeligt. Kan han også godt lide det, bør en gadget falde i meget god jord.

Gave til ham » sammenklappeligt fodbad til ham

★★★★★

Sammenfoldeligt fodspa

Efter en lang dag på arbejde eller arbejdsuge er der ikke noget bedre end at kunne sænke fødderne i noget varmt vand. Med et sammenfoldeligt fodspa er det muligt at gemme den helt væk i skabet eller under sengen, når den ikke bruges.

retro spillekonsol

★★★★★

Retro spillekonsol

Kunne det være noget med en Gameboy? Eller en PS2? Retro spillekonsoller er blevet et hit igen, så hvorfor ikke give det i gave, hvis han godt kan lide at spille på konsoller i forvejen?

Gave til ham » pulsur til ham

★★★★★

Pulsur

En meget almindelig gadget er et pulsur. Det er også smart, da det kan vise hvilepuls, puls under aktivitet og meget mere og derigennem kan fortælle noget om, hvordan han præsterer. Det er meget smart!

Gave til ham » Cool well gave til ham

★★★★★

Kølebrønd til haven

Pilsnere skal være jordkølede. Sådan har det altid været. Giv ham denne geniale kølebrønd med plads til hele 24 pilsnere og en flaske vin til damen. Så er det op til ham at finde sin helt egen dybde.

Gave til ham » polaroid kamera gave til ham

★★★★★

Fedt polaroid kamera

Selvom så godt som alle har et kamera i telefonen, så er der ikke helt der slår følelsen af fysiske fotos. Dette nye polaroid kamera er udstyret med mere moderne teknologi, bl.a. dobbelteksponering, blitz, selvudløser og automatisk afstand- og protrætformater. Derudover kan det oplades igennem USB.

Sjove og smarte gadgets

★★★★★

Fede gadgets

Elsker han at nørde med sin nye telefon, kamera eller smart-watch? Var han fast seer af tv-programmet So Ein Ding? Så skal han da ha en ny gadget. Prøv og se denne her side med sjove og seje gadgets til mænd.

Gave til ham » Coca cola mini køleskab

★★★★★

Coca cola mini-køleskab

Den perfekte tilføjelse til en mancave, eller til cola-junkien. Et grineren mini-køleskab med plads til 12 dåser.

Gave til ham der elsker musik

Bliver din ven eller bror i dårligt humør, når der ikke er festivaler og udendørs koncerter? Så er det bare med at give ham noget, der kan fodre hans sult efter musik.

Gave til ham » pladespiller til ham

★★★★★

Pladespiller

Det er lige før, det ikke har været så populært at have en pladespiller, som det er lige nu. Med en pladespiller kan han spille både nye og ældre klassikere og på denne måde få stillet sin trang.

Gave til ham » gode høretelefoner til ham

★★★★★

Gode høretelefoner

En musikelsker skal ikke tage sig med takke med dårlige høretelefoner fra Tigeren. Har han det, giver det ekstra god mening at give nogle gode høretelefoner fra f.eks. B&O eller Marshall, hvor lyden er i top.

Gave til ham » højtalere ham

★★★★★

Højtalere

En musikelsker kan godt lide at skrue godt op for musikken. Men det skal selvfølgelig også lyde godt, ellers er det ikke en fornøjelse for nogen. Så hvorfor ikke købe nogle gode højttalere?

Gaver til ham der elsker natur og outdoor-livet

Der er ikke noget så skønt som at komme ud i naturen og mærke, man virkelig lever – eller bare for at koble fra, når hverdagen bliver for travl. Er han tilhænger af det, skal du da selvfølgelig støtte ham i det med en god outdoorgave!

regntøj til ham

★★★★★

Regntøj

En vaskeægte naturelsker er udenfor uanset vind og vejr. Vandrer han derfor meget, selv når det regner eller i Norge og andre fjeldrige steder, hvor regnen ofte falder, er et godt regnsæt ikke helt af vejen. Man kan aldrig få et for meget!

Gave til ham » kelly kettle til ham

★★★★★

Komplet kit

Som outdoor-menneske er det rart at kunne hive et komplet kit frem til madlavning og opvarmning af drikkevarer. En god gave er derfor at give et Kelly Kettle Kit eller lignende, som gør ham i stand til at lave mad på ingen tid.

sovepose-ham

★★★★★

Sovepose

Soveposer er en videnskab, da der både er til et varmt klima såvel som til det køligere klima her nordpå. Derfor er det svært at få for mange soveposer, da den ene som regel er bedre til det ene klima end den anden.

udstyr til et aktivt udeliv

★★★★★

Udstyr til friluftsliv

Er han vild med at være i naturen? Vis du kender ham ved at købe noget han kan bruge her.

Gave til ham der elsker øl og vin

Øl og vin er aldrig helt af vejen. Kan han godt lide begge dele, er der mange muligheder for at finde en rigtig god og velsmagende gave.

Gave til ham » ophold med vin

★★★★★

Ophold med vinsmagning

Der findes et væld af vinsmagninger i dag. Men der findes faktisk også muligheder for at kombinere vinsmagning med et ophold væk hjemmefra. Det er en oplagt ide til at få koblet fra uden at skulle tænke over, hvordan man kommer hjem igen.

Gave til ham » frankrig tur til ham

★★★★★

Vinrejse til Frankrig

Det er måske lidt en vild gave at give. Men hvis I er flere sammen, er det oplagt at give en rejse til Sydfrankrig, hvor han kan få indblik i, hvordan vinen produceres. Det kan han kun blive glad for.

Gave til ham » bryggeri rundtur til ham

★★★★★

Rundvisning på bryggeri

Hvis han virkelig elsker en god øl og sætter pris på, at den er brygget med omhyggelighed, så er en rundvisning på bryggeri oplagt at give i gave. Det kan gøres flere steder i Danmark.

ølsmagning med lækre specialøl

★★★★★

En lækker specialøl-oplevelse

Er han lidt af en feinsmecker der sætter pris på specialøl og dyre bøffer? Så ram plet med en omgang ølsmagning eller rundtur på et bryggeri. Du kan også finde et åbent gavekort til specialiteter.

Gave til ham der gør-det-selv

En mand der er god til at gøre tingene selv, skal man endelig sørge for at give det rette udstyr. Det kan jo være, du er heldig, der falder et flot møbel af på din vej på et tidspunkt.

Gave til ham » arbejdstøj til ham

★★★★★

Beskyttende arbejdstøj

Det er ikke kun på arbejdspladsen, at det er vigtigt med godt og beskyttende arbejdstøj. Det er det også, hvis han ofte laver møbler, hylder, skure og andre gør det selv-projekter, der involverer potentielt farlige redskaber.

Gave til ham » boremaskine ham

★★★★★

En god boremaskine

En god boremaskine er alfa og omega, når den står på gør det selv-projekter. Derfor giver det rigtig god mening at give sådan en i gave. Der findes mange slags og selvom han har en i forvejen, kan han sikkert bruge en helt bestemt en af slagsen ved siden af.

Gave til ham » skruer

★★★★★

Skruer i massevis

Selvom det måske lyder som en knap så spændende gave, så er gør det selv-opgaver ret dyre i skruer. En ide er derfor at give ham et komplet sæt af skruer, så han har til kommende projekter.

Gave til ham » værktøj til ham

★★★★★

Værktøj til gør-det-selv-typen

De fleste mænd elsker værktøj, så her har du virkelig god chance for at ramme plet! Tag et kig på de her værktøjssæt, som dækker de fleste behov. Så er der ingen undskyldning for ikke at fikse diverse ting i hjemmet!

Oplevelsesgaver til ham

Er der intet af ovenstående, der giver mening for dig at give i gave, så er det helt oplagt at ty til oplevelsesgaver. Det går man aldrig af vejen med, da det typisk er noget, man glemmer at forkæle sig selv med.

kør ferrari ham

★★★★★

Køretur i Ferrari

Er han vild med biler? Så giv ham fart over feltet med et gavekort til en køretur i Ferrari. Det er bare fedt og helt vildt sjovt. Det vil med garanti være en oplevelse, han snakker om i lang tid efterfølgende.

Gave til ham » luftballon til ham

★★★★★

Flyvetur i luftballon

Hvem har lige prøvet at se Danmark fra oven i en luftballon? Det er der ikke mange, der har. Ikke desto mindre kan man faktisk prøve det. Det er en vild oplevelse, som du måske endda skal overveje skal gøres sammen med dig!

Gave til ham » spadag med kaeresten til ham

★★★★★

Spadag med kæresten

Har han og kæresten eller konen en travl hverdag, kan det være rart med lidt hjælp udefra til selvforkælelse. En spadag eller et ophold på et kurbad er ikke helt ringe for et par og vil derfor være en god gave.

Gave til ham » sanketur i Madsmedjen med aftensmad 1

★★★★★

Sanketur i Madsmedjen

En unik oplevelse, hvor man kommer i fuld kontakt med naturen. Her får han mulighed for at komme ud og sanke urter, lære mere omkring vilde urter, og naturligvis tilberede aftensmad med de vilde urter han har samlet.

Gave til ham » hummerjagt i limfjorden

★★★★★

Hummerjagt i Limfjorden

Er han typen der ikke er bange for at prøve noget nyt og spændende? Hvad med en tur på dybt vand, hvor han kan prøve kræfter med at fange hummere! Det er uden tvivl noget han kommer til at prale med i mange år frem.

Faldskærmsudspring i gave

★★★★★

En oplevelse der får pulsen op

Er han en adrenalin junkie med hang til faldskærmsudspring? Find en gave der ikke kun overrasker, men også udfordrer ham!

Gaver til ham under 500 kroner

Er du på udkig efter en gave, der ikke koster mere end 500 kroner? Det kan være, at der er lavet et gavebudget på forhånd, eller at du blot ikke ønsker at bruge mere end dette beløb. Hvis det er tilfældet, finder du herunder flere gode forslag til gaver til ham under 500 kroner. Disse gaver er perfekte til et hav af særlige begivenheder. Du kan derfor vælge en af gaverne som en fødselsdagsgave, julegave, jubilæumsgave, indflyttergave m.m.

Jjrc H36 RC Drone Blue

★★★★★

Jjrc H36 RC Drone Blue

Er gavemodtageren vild med diverse gadgets, kan du overveje at give ham en drone i gave. Denne model er en god start for alle, der gerne vil flyve højt med en drone. 

100 Beers Skrabeplakat

★★★★★

100 Beers Skrabeplakat

Til ølelskeren er denne fantastiske skrabeplakat uden tvivl det helt perfekte valg. Øllet skal drikkes, hvorefter dets felt skal skrabes. Herefter bliver plakaten mere og mere farverig.

Lokumsbogen 2023

★★★★★

Lokumsbogen 2023

Ønsker du at give en sjov og humoristisk gave, så tag et kig på Lokumsbogen. Lokumsbogen er nemlig fyldt med overraskende og unødvendige facts. Desuden kan bogen altid nydes på toilettet.

Mustang frontlad i aluminium

★★★★★

Mustang frontlad i aluminium

Cykler gavemodtageren til og fra arbejde, vil dette frontlad være en stor hjælp i dagligdagen. Frontladet har plads til alt lige fra en computer til et indkøbsnet eller en taske.

Philips barbermaskine

★★★★★

Philips barbermaskine – OneBlade Pro

Alle mænd har brug for en barbermaskine. Med OneBlade bliver barberingen behagelig og enkel, og det er muligt at trimme både skæg og kropshår på en effektiv måde.

Gaver til ham under 1.000 kroner

Sommetider er det ikke nok med en gave til 500 kroner. Du vil gerne give en lidt dyrere gave, men samtidigt skal gavebudgettet ikke overstige 1.000 kroner. Hvis du er på jagt efter gode gaver til ham til under 1.000 kroner, så skal du kigge med videre her. Nedenfor finder du en række gode gaveidéer til ham, der ikke koster mere end 1.000 kroner. Gaverne kan gives til et utal af forskellige begivenheder alt efter, hvad du er inviteret til.

Gardena Blad og græs opsamler

★★★★★

Gardena Blad og græs opsamler

Haveentusiasten vil elske at modtage denne smarte blad- og græsopsamler. Hvis vedkommende bruger mange timer på at rive blade i efteråret, så overrask ham med denne praktiske gave.

Amazonas Barbados Hængekøje

★★★★★

Amazonas Barbados Hængekøje

Her finder du en luksuriøs hængekøje, der kan bruges til et væld af formål. Forkæl ham med denne hængekøje, så han kan slappe af alene eller hygge med børnene.

BURG-WÄCHTER

★★★★★

BURG-WÄCHTER – Vægmonteret postkasse

Er du blevet inviteret til en indflytterfest, kan en flot postkasse være en fremragende idé. Med denne elegante vægmonterede postkasse vil han modtage sin post med stil hver dag.

Knivmagnet i amerikansk valnød

★★★★★

Knivmagnet i amerikansk valnød

En person, der elsker at stå i køkkenet, vil bestemt blive glad for en knivmagnet. Denne knivmagnet er lavet i et stilrent design, som passer ind i nærmest alle køkkener.

Svævende Urtepotte

★★★★★

Spralla® Svævende Urtepotte

Her ser du en gave til boligejeren, der er vild med sjove gadgets. Med denne magnetiske urtepotte er det muligt at få sine planter til at svæve frit i luften.

Gaver til ham der har alt

Har du svært ved at finde på en gave til manden, der har alt? Det er ikke nemt at købe en gave til en mand, der slet ikke ønsker sig noget. Ikke nok med at du ikke får en ønskeliste, så fortæller han heller ikke nogen ønsker til dig. Heldigvis behøver du ikke at nøjes med et par sokker, et slips eller en god flaske vin. Du kan i stedet købe en af nedenstående gaver.

Brewbarrel Bryg Dit Eget Øl

★★★★★

Brewbarrel Bryg Dit Eget Øl

Med ølsættet Brewbarrel er det muligt at brygge sit eget øl derhjemme. Der kan vælges mellem forskellige øltyper, og så er der færdigt øl på blot syv dage.

Terrassevarmer

★★★★★

Terrassevarmer

Har personen en terrasse, altan eller udestue? Så kan du overveje at købe en terrassevarmer, så han kan holde varmen til alle tider. Denne terrassevarmer på fod er både energibesparende og miljøvenlig.

Philips Series 3000 næsehårstrimmer

★★★★★

Philips Series 3000 næsehårstrimmer

Det er ikke alle mænd, der har en næsehårstrimmer. Dog er det en fordel, så han kan takle håret i næsen og ørene eller trimme øjenbrynene nemt og hurtigt.

Toilet Golf

★★★★★

Toilet Golf

Med toiletgolf kan han udnytte tiden optimalt på toilettet. Der medfølger både en minigreen, et hul med flag, to bolde, en putter og et skilt med ”Vil ikke forstyrres”.

Bakblade 2.0 barberskraber til ryggen

★★★★★

Bakblade 2.0 barberskraber til ryggen

Med en barberskraber til ryggen er det nemmere end nogensinde at barbere ryggen. Barberskraberen er forsynet med et indstilleligt og ergonomisk håndtag, så det er enkelt og ligetil at nå ryggen.

WMF Steak - grill bestik, 12 dele

★★★★★

WMF Steak – grill bestik, 12 dele

Her finder du den perfekte gave til ham, der elsker en god bøf. Bestikket kommer i en flot trææske og består af 12 dele, og så tåler det ydermere maskinopvask.

Gaver til familiefaren

Til en familiefar kan du give lidt af hvert. Dog er det helt klart en fordel, hvis du giver en gave, som han kan bruge med sine børn, eller som har noget at gøre med farrollen. De fleste familiefædre bruger en masse tid sammen med deres familie, så denne type gave vil helt bestemt være et hit. Selvom at du allerede ved, hvilken type gave du vil give, kan det være, at du er på udkig efter inspiration. Find gaver til familiefaren her.

Bazooka Goal

★★★★★

Bazooka Goal – Fodboldmål

Elsker familiefaren at spille fodbold med børnene? Et foldbart fodboldmål i et stilfuldt skandinavisk design vil være en god gave for både faren og hans børn.

Bestway H2OGO

★★★★★

Bestway H2OGO!

Alle fædre elsker at have det sjovt med deres børn. En glidebane i haven lægger op til tonsvis af sjov og ballade på en varm sommerdag. 

Faren plakat

★★★★★

Faren plakat

Leder du efter en gave til fars dag eller til familiefaren? Denne plakat vil sætte et smil på alle fædres læber. Plakaten er nemlig med citater fra forskellige hverdagssituationer.

Slackers Ninja Line Klatrebane

★★★★★

Slackers Ninja Line Klatrebane

Slackers Ninja Line er en klatrebane, der giver familiefaren mulighed for at ninjatræne derhjemme. Det er en sjov og underholdende udfordring for både børn og voksne.

whiskeyglas med indgravering

★★★★★

Whiskyglas med indgravering

Drikker familiefaren whisky, eller mangler du en gave til fars dag? Her kan du få indgraveret et whiskyglas, så det passer til den heldige modtager.

Vi opdaterer løbende listen herover med gode gaveideer – så skal du kun lede ét sted når du skal finde en god gave til ham.

Gaven til ham skal overraske, men samtidig være personlig

Det med at finde en gave til manden kan være lidt af en udfordring, især som kvinde. Hvad ønsker han sig egentlig? Hvordan rammer man plet? Og kan en gave vise kærlighed og anerkendelse?

For mange føles det kedeligt og uopfindsomt blot at gå ud og købe noget der står på en ønskeliste. Det føles næsten som et bestillingsarbejde, hvor sjælen og ikke mindst overraskelses-momentet ved gaven forsvinder. Derfor er det fedt at finde på en gave selv, som man kan overraske en man har kær med. Men hvis ideerne ikke lige kommer, kan det være nemmere sagt end gjort.

Hemmeligheden bag den perfekte gave til ham

For at finde den helt rigtige gave, er det først og fremmest vigtigt, at du tænker over hvem der skal modtage gaven. Hemmeligheden bag gode gaver er nemlig, at de passer perfekt til modtageren. Hvis man kan få vedkommende til at føle sig set som den han er, når han pakker gaven op, ja så er det to gaver i én. Derfor skal du først lige forestille dig ham for dig.

Gør dig klart hvem han er, hvad han kan lide, hvad han synes er sjovt og hvad han ikke bryder sig om. Vi har også skrevet en artikel om gaver til manden der har alt.

Elsker han at bygge ting? Er han vild med naturen? Hvad med at lave mad? Eller er han den eventyr lystne type? Det vigtige hér er, at du vælger en gave fra listen som passer til ham.

Faldgruben ved at give en gave der ikke passer til vedkommende er nemlig, at han kan komme til at føle at du ikke kender ham rigtigt, eller at du ville ønske han var anderledes. Så derfor skal du gøre dig klart hvem han er, hvad han kan lide og hvad han ikke er til. Så er du klar til at finde den rigtige gave til ham.

FAQ

Hvilken gave skal jeg købe til ham?

Det kommer helt an på, hvad vedkommende godt kan lide, og hvilken type begivenhed der er tale om. Der kan eksempelvis være stor forskel på, hvad du giver i indflyttergave i forhold til, hvis du er på udkig efter en julegave. Desuden skal du naturligvis altid tage hensyn til dit gavebudget.

Hvordan finder jeg den perfekte gave til ham?

Først og fremmest bør du tage et kig på alle vores gaveidéer her på siden. Der findes gaveidéer i mange forskellige prisklasser. Derudover finder du gaver i forskellige kategorier. Herved kan du tage et kig på gaveforslagene i den kategori, som du mener er mest interessant for gavemodtageren.

Hvilken gave skal jeg købe til ham, der har alt?

Har du ikke modtaget nogen ønskeliste, og har han nærmest alt, så kan du give en oplevelsesgave eller en personlig gave. En oplevelsesgave er perfekt, da du aldrig kan opleve noget for mange gange. Derudover er en personlig gave en ekstra betydningsfuld og mindeværdig gave.

Hvad skal han have i fødselsdagsgave?

En fødselsdagsgave bør være speciel og vise, at du virkelig har tænkt på ham. Ønsker du en unik gave, så gå med en personlig en af slagsen. Du kan ligeledes købe noget, som du ved, at han altid har drømt om. Det kan blandt andet være et smart ur eller en højtaler.