Gave til kæresten

At finde en gave til kæresten er en af de svære. Der er noget på spil. Gaveideen skal vise, at man elsker dem og ikke mindst, at man kender dem rigtig godt. Gaver er en mulighed for at vise sin kærlighed, og så skal det selvfølgelig ramme plet.

Derfor er der ikke noget at sige til, at folk kan få lidt præstationsangst, når det kommer til at købe en gave til sin kæreste. Det er helt fint, for så bruger man mere tid og energi på det, og chancen for at finde noget rigtig godt, bliver større.

Gaveideer til kærestegaver

Forevig kærligheden med skulptur

Gave til kæresten » romantisk skulptur til kæresteparret gave
En romantisk skulptur er en perfekt gave til kæresten. Find en helt unik og special skulptur her der symboliserer jeres kærlighed. Kunst kan ofte sige mere end 1000 ord. En skulptur, som I altid kan kigge på, og blive mindet om alle de gode tider I har haft sammen. Se priser / Læs mere
 

Plakat til kæresten

Gave til kæresten » plakat til kaeresten
Her er en rigtig sød, og ikke mindst personlig, kærestegave. Find den plakat, som passer bedst til jeres forhold. Der er også mulighed for at designe jeres egen plakat, hvis I har et ordsprog som er jeres helt eget. Husk at tilvælge en ramme, hvis den skal være hænge-klar med det samme. Se priser / Læs mere
 

En oplevelse der holder hele livet

Gave til kæresten » oplevelser
Her er vinder kategorien! Gaver der viser, at indholdet og minderne i jeres liv er det vigtigste, og ikke materialisme. Med en oplevelsesgave til kæresten viser du, at du ønsker din kæreste et godt og spændende liv fyldt med oplevelser – om det så er noget I skal sammen eller noget din kæreste gør alene eller med en ven, er ikke så vigtigt. Oplevelser er der masser af – find inspiration her.Se priser / Læs mere
 

Personlig bog og kærlighedsbilletter

Gave til kæresten » kaerlighedsbilletter til kaeresten
Med Story No. 9 kan du give en rigtig sød og rigtig personlig gave til din kæreste. Du bestemmer selv, hvad dine kærlighedsbilletter skal være, og det kan være hvad som helst. Her kan du vælge imellem flere forskellige grafikker, som alle er helt unikke, sjove og super flotte. Giv din kæreste den sødeste gave med en gavebog. Se priser / Læs mere
 

Forkælelse med den du holder af

Gave til kæresten » forkælelse
Går også ind under kategorien oplevelser, men er lidt mere specifik. Her giver du en gave som viser omsorg. Massage, spa, ansigtskur og manicure er eksempler på forkælelsesgaver, som passer godt til en kæreste. Husk det er noget I kan gøre sammen, men det er også fint at give som en forkælelse din kæreste nyder alene.Se priser / Læs mere
 

Ophold sammen med kæresten

Gave til kæresten » rejse
Skal det være den helt store gave, hvor der ikke er sparet på noget, kan du overveje at give et weekendophold til din kæreste. Hvis din kæreste har snakket om, at han eller hun gerne vil på en lille tur, og du ved I har råd til det, kan du overveje at give dette i gave. Herefter kan i sammen finde restauranter og de seværdigheder i vil opleve i området. Se priser / Læs mere
 

Kærestegaver til hende

Frækt og flot lingeri

Gave til kæresten » lingeri
Vis at du elsker hendes krop og jeres intimitet ved at give hende smukt og frækt lingeri. Tip – gå i hendes undertøjsskuffe og find en bh eller trusse. Kig i det lille mærke og find størrelsen. Brug en bh eller trusse som du har set hende have på. Kvinder kan godt finde på at have noget liggende i en forkert størrelse, som de håber, de kommer til at passe på et tidspunktSe priser / Læs mere
 

Et lækkert plaid

Gave til kæresten » Lækkert plaid
Hvis der er noget kvinder elsker, så er det at hygge med sit plaid på sofaen. Her finder du et godt udvalg af hyggelige og dejlige plaider til enhver smag.
Se priser / Læs mere
 

En ny duft

Gave til kæresten » parfume gave til kaeresten hende
Man går aldrig galt med en ny duft til kæresten. En ny parfume er noget alle kan sætte pris på. Du kan enten gå med en af de gode gamle klassiske og kendte dufte, eller måske prøve noget nyt og friskt.
Se priser / Læs mere
 

Marguerit smykke fra Georg Jensen

Gave til kæresten » Margerit smykke kaerestegave
Georg Jensens marguerit smykker fra Daisy kollektionen, er en ægte klassiker. Da der både er armbånd, ringe, halskæder, øreringe og brocher i kollektionen, så er det nemt at finde noget til enhver. En stensikker gave til kæresten!
Se priser / Læs mere
 

En afslappende neglebehandling

Gave til kæresten » manicure neglebehandling til kaeresten
Forær hende en nækker manicure og pedicure. En super lækker og afslappende oplevelse, hvor man kommer ud med de flotteste hænder og fødder bagefter. Hånd- og fodmassage er også inkluderet i oplevelsen.
Se priser / Læs mere
 

Kærestegaver til ham

Værktøj til gør-det-selv manden

Gave til kæresten » værktøj 1
Skal du vise, at du ser og anerkender hans maskulinitet, så er værktøj et kæmpe hit hos manden. Giv ham en boremaskine og du vil se ham stråle af mandighed og glæde. Her finder du et stort udvalg af værktøj til handymanden. Se priser / Læs mere
 

En adrenalinpumpende oplevelse

Gave til kæresten » adrenalin oplevelse til kæresten
Giv ham en rigtig mande-oplevelse, som rigtig kan få pulsen op. Her er både noget til vand, til lands og i luften. Faldskærmsudspring, dykning eller en tur i Ferrari er alle muligheder. Se det store udvalg af spændende og vilde oplevelser til ham her.
Se priser / Læs mere
 

Kvaliteteskniv til køkkenet

Gave til kæresten » Miyabi koekkenkniv til kaeresten
Når det kommer til køkkenknive, så er kongen de japanske køkkenknive. Hvis han er typen der godt kan lide at lave mad, så er dette den perfekte gave. Se fx knivene fra Miyabi, som virkelig er i en klasse for sig selv. Disse knive holder rigtig længe, så det er en rigtig gave for livet.
Se priser / Læs mere
 

Bambus underbukser

Gave til kæresten » bambus underbukser kaeresten
Mænd kan ikke få nok underbukser. Disse miljøbevidste bambus underbukser er helt perfekte til kæresten. Bambus underbukser er de seneste år blevet utrolig populære, særligt på grund af deres bærerdygtighed, men også på grund af åndbarhed og bløde kvalitet.
Se priser / Læs mere
 

Ny lækker herreparfume

Gave til kæresten » herreparfume til kaeresten gave
Parfume er lige så meget et hit hos mændende, som hos kvinderne. Forær ham en ny og spændende duft, som I begge to kan få glæde af.
Se priser / Læs mere
 

Behagelige herrebukser fra Shaping New Tomorrow

Gave til kæresten » shaping new tomorrow herrebukser til ham
Giv ham et par behagelige bukser fra Shaping New Tomorrow. De er super behagelige, og så ser de super skarpe ud på samme tid. De kan både bruges på fridagen derhjemme, på kontoret eller en tur i byen.
Se priser / Læs mere
 

Søg inspiration til kærestegave

Det er også helt normalt, at søge på internettet for at finde inspiration og gode ideer til gaven. Derfor er du havnet her. Heldigvis i trygge hænder. Vi er specialiseret i gode gaver og vejleder dig på bedste vis. I artiklen her finder du en liste med masser af gaver inddelt i kategorier.

Men før du springer videre til listen, skal du lige tune ind på din kæreste, så du er sikker på, at du køber en gave til ham eller hende (og ikke dig selv, eller en ide/ønske om hvem din kæreste er). Mange kommer nemlig ubevidst til, at tage udgangspunkt i dem selv, når de køber gave. Derfor skal du først stoppe op og tænke på din kæreste.

For at finde den perfekte gave til kæresten, skal du tage udgangspunkt i hvem de er

Hvad kan din kæreste lide? Hvad gør ham eller hende glad? Hvad for dem til at stråle og juble? Og hvad trækker de på næsen af? Er der noget de synes er dumt eller fjollet, eller bare ikke siger dem så meget? Har han eller hun nævnt noget de mangler, ønsker sig, eller godt kunne tænke sig? Brug et øjeblik, hvor du stiller dig selv disse spørgsmål.

Se din kæreste for dig. Hvem er hun eller han? Hvad elsker de (ud over dig)? Det er dét du skal tage udgangspunkt i, for at finde den perfekte gave. En god kærestegave, er en gave, der viser anerkendelse og værdsættelse af hvem personen er. En dårlig kærestegave er derimod en gave, der ikke passer til personen – eksempelvis en køkken-blender til ham der hader at lave mad.

Gaver der ikke passer til personen, kan få vedkommende til at føle, at man ville ønske de var anderledes, eller at man ikke kender dem.

Gode gaver gør det modsatte! Så forestil dig din kæreste og hans eller hendes præferencer og personlighed når du går på gavejagt. Og når du finder noget du synes er interessant, så mærk lige efter om det er interessant fordi du godt kan lide det, eller fordi du tænker din kæreste ville kunne lide det.

gavejagt-gaveideer-logo-lille

Oplevelsesgaver
Gaveideer til ham
Gaveideer til hende

Kontakt

Om os

Blog

Gavejagt anbefaler