Design gave

Design gave – Gaver der holder i generationer

Design gave – I Danmark har vi stor tradition for design. Vi er verdenskendte for vores møbel- tøj og interiørdesign, og har været det siden starten af 1960erne. Vores historie og kærlighed til design gør, at landets designere stadig er nogle af verdens bedste.

Vi behøver ikke at ty til udlandet for at finde kvalitetsdesign der er internationalt anerkendt. Vi kan købe dét, der bliver lavet i vores eget land. Design gør sig godt til gaver. Det er holdbart, smukt, brugbart og god kvalitet. Og de fleste design går på tværs af personlig smag og stil, samt klasse og geografi.

Så det er nemt at ramme plet med en design gave. Vi har samlet en liste over gode gaveideer til design gaver. Der er både dansk design og udenlandsk. Find en god gave her, vi har gjort design-junglen lidt mere overskuelig, og fundet det allerbedste – Værsgo´

Design gaver – liste

Royal Copenhagen

Design gave » Smukt stel fra Royal Copenhagen
Alt fra Royal Copenhagen kan bruges til gave! Et design der passer ind i alle danske hjem, og som ikke er yt hos nogen. Alle kan lide Royal Copenhagen. Find et et stort udvalg af deres produkter her – fra 109 kroner
Se priser / Læs mere
 

Kay Bojesen – Aben eller andet – alletiders gaveideer

Design gave » Kay Bojesen Abe i Teak Tr%C3%A6
Kay Bojesen har lavet et stort udvalg af fine ting til hjemmet i god kvalitet og sødt design. Aben i teaktræ er et super eksempel på en god gave der passer til de fleste. Den fås her for 499 kroner. På siden finder du flere af Bojesens design, måske er der noget andet der passer bedre til ham eller hende du leder efter gave til.
Se priser / Læs mere
 

By Lassen – Kubus lystestager

Design gave » Messing lysestage af By Lassen
Et nyt design der har taget sit indtog i danskernes hjem, og blevet en moderne klassiker. Kubus lysestagen fra By Lassen fås i flere størrelser og farver der kan kombineres eller stå alene. Virkelig flot, og en super god gave.
Se priser / Læs mere
 

Carl Hansen Y stolen – en ægte gave klassiker

Design gave » Carl Hansen Y Stolen Dansk Design
Her har vi at gøre med en ægte design klassiker. Vi ser den i mange danske hjem, hvor den står smukt og enkelt. En stol der virkelig kaster glans over indretningen! Og så kan den gå i arv gennem generationer, hvilket den allerede har gjort. Fås her for 3.495
Se priser / Læs mere
 

Louis Poulsen bordlampe – dansk design gave i topklasse

Design gave » PH Lampe af Louis Poulsen
Endnu en klassiker i dansk design som aldrig går af mode. De flotte bordlamper der står majestætisk og spreder behageligt lys i rummet. En meget flot lampe.
Se priser / Læs mere
 

Spring Copenhagen – en god og moderne gave

Design gave » Tonn P lystestage Spring Copenhagen Caravel
Spring Copenhagen og design fra Tonn-P er enkelt, men anderledes i sit design. Ofte udført i træ, og kan stå i ethvert hjem, hvor de vil kaste klasse og kant.
Se priser / Læs mere
 

Hay Wooden Hand – Gave i moderne design

Design gave » Hay Wooden Hand dekoration
Hay er et relativt nyt dansk designmærke som virkelig har taget sit indtog i danskernes hjem. De laver moderne design med kant. Denne hånd er super smuk og gør sig godt som pynt i et moderne hjem.
Se priser / Læs mere
 

Hay – design gave til den unge kvinde

Design gave » Hay Box Box Set
Disse bokse fra Hay gør sig godt som gave til en ung kvinde. Det er især hos kvinderne at Hay´s design har gjort sit indtog, og boksene her, er et ønske fra de fleste kvinder til skrivebordet.
Se priser / Læs mere
 

Grundled øreringe – gave til hende

Design gave » Grundled Demonstrativ %C3%B8reringe
Flot og moderne design, der både er enkelt og vovet på samme tid. – se flere populære øreringe her
Se priser / Læs mere
 

FDB møbler – endnu en klassiker

Design gave » B%C3%B8rge Mogensen Gyngestol i B%C3%B8g
De smukt designede møbler fra FDB gør sig også godt til gaver. De passer ind i ethvert hjem, men nøgleordene i deres design er klassisk og enkelt! Find et bredt udvalg af FDB møbler og tilbehør her.
Se priser / Læs mere
 

Når du skal finde en gave i dansk design

Dit budget og din relation til vedkommende der modtager gaven spiller ind på hvilken gave du skal vælge. Selvom dit budget er lavt, kan du sagtens give design som gave. Det behøver ikke koste en bondegård!

Eksempelvis har Royal Copenhagen mange gode produkter under 500 kroner. Du kan få en skål til 109 kroner fra deres design – så kan man lige være med. Alt efter om det er din kæreste, barn eller fætter du køber gave til spiller prisen en rolle. Du kan med god samvittighed give en billigere gave til folk der ikke står dig så nær i forhold til dine nærmeste. 

I listen ovenfor har vi samlet design produkter i alle prisklasser. Så kan du finde inspiration til den gave og anledning du står over for. 

dansk design gave