Gave til lystfiskeren

Lystfiskere er en klasse for sig. De har fundet sig en hobby som virkelig forbedrer deres livskvalitet, og de fleste lystfiskere vil have svært ved at forestille sig et liv uden havet, floden, åen, naturen, stilheden og alle fiskene.

For mange starter interessen allerede i børneårene, men der er selvfølgelig også lystfiskere som først er bidt på krogen som voksne. Skal du købe gave til en lystfisker er du heldig, for det er en sport hvor man kan finde masser af udstyr.

Og en lystfisker vil altid blive glad for en gave der passer til hans eller hendes hobby. Bare synet af noget der minder ham/hende om at fiske vil få et smil frem. Vi har samlet en liste over nogle super gode gaveideer til lystfiskere, så du kan ramme plet og få ham til at stråle.

Liste over gaveideer til lystfiskeren

Fluer til fluefiskeren

Gave til lystfiskeren » Til fluefiskeren
Selv om navnet kunne få en til at tro det, er det ikke fluer han fisker efter Han fisker med fluer. De fleste lystfiskere er også fluefiskere, og de nørder de små håndbundne fluer som fiskene bliver magnetisk tiltrukket af. Her får du 12 nøje udvalgte fluer i en flot gennemsigtig kasse. Når man ser de små fluer kan man ikke blive andet end imponeret over det fine håndværk hver især er. Som små kunstværker. En super flot gave til ham der elsker at fiske.
Se priser / Læs mere
 

Lommekikkert til lystfiskeren

Gave til lystfiskeren » lommekikkert gave til lystfiskeren
Mange lystfiskere nyder at deres gear ikke er for tungt og svært at have med omkring. En fiskestang og så helst ikke mere. Især hvis man går rundt med vaders er det ikke til at have tunge ting med sig. Men en kikkert kan være svært at undvære, hvis man gerne vil holde ud med hvad der rør sig ude på vandet. En smart lille lommekikkert er derfor en fantastisk god gave til lystfiskeren. Denne model kan klappes sammen, den er nem at have med sig og foldet kan den sagtens ligge i en lomme. Håndtagene er belagt med gummi der sikrer et godt tag, også med handsker.
Se priser / Læs mere
 

Fangstnet – uundværligt til den ”profesionelle” fisker

Gave til lystfiskeren » gave til lystfiskeren Fangstnet
Et såkaldt ”landing net” er et must for alle lystfiskere. De nørdes og fås med masser af smarte funktioner. Eksempelvis har dette net indgraveret mål på skaftet og smarte lukke-funktioner. Giver du ham et sådant professionelt landing net vil han helt sikkert føle sig som en rigtig pro-lystfisker.
Se priser / Læs mere
 

Gavekort – så lystfiskeren får lige det han mangler

Gave til lystfiskeren » gavekort til lystfiskeren
Er du i tvivl om hvad han mangler og hvad han bruger når han fisker, kan du også give ham et gavekort til denne side. Her forhandles lystfisker udstyr og tilbehør af højeste kvalitet. Så kan han selv vælge lige præcis det han ønsker sig. Den nemme og gode løsning hvis du ikke lige ved hvad du skal købe til ham. Du vælger selv beløbet og kan få det tilsendt via mail til at printe ud eller sende det direkte til ham på mail på en ønsket dato. Nemmere og bedre bliver det ikke.
Se priser / Læs mere