Gaver til hunde og hundeejeren

Har du brug for en gave til en hundeejer, der hele tiden snakker om sin bedste ven? De fleste hundeejere er meget stolte af deres hund. Derfor kan det være svært ikke at prale med alt muligt, der har med den firbenede ven at gøre.

Hvis du gerne vil give en hundeejer og hunden en gave, kan du få masser af inspiration ved at tage et kig her på siden.

6 gode gaver til hund og hundeejer

Gaver til hunde og hundeejeren

★★★★★

METALFIGUR – MAND GÅR TUR MED HUND

Skal du give en gave til en mandlig hundeejer, er denne fine metalfigur værd at kigge nærmere på. Denne metalfigur er en mand, der går tur med sin hund.

Det er helt bestemt en oplagt gaveidé til manden, der synes, at det er det bedste i verden at gå tur med sin hund. Det er ydermere muligt at personliggøre figuren med en graveringsplade. Figuren måler 18 x 13 cm. (h x b).

Gaver til hunde og hundeejeren

★★★★★

Agility slalom forhindringer 12 stk

Synes du, at hundeejeren og hunden skal have noget at lave sammen, kan du give denne Trixie Fun Agility slalombane i gave. Agilitybanen består af pæle i blå og orange farver, der er nemme at stille op i haven eller andetsteds, hvor der er brug for dem.

Pælene er fremstillet i plast, hvorfor det ikke er tungt at bære rundt på dem i den medfølgende transporttaske. Derudover medfølger der en træningsvejledning således, at hundeejeren nemt kan gå i gang med at træne sin hund.

Gaver til hunde og hundeejeren

★★★★★

Whesco hundeseng – Deluxe – Beige

Er hundeejeren fast besluttet på, at kun det bedste af det bedste er godt nok for vedkommendes hund? Så vil der ikke være et øje tørt, når du giver hunden dens helt egen sofa, som den kan ligge og slænge sig i.

Den eksklusive sofa er specialdesignet med to armlæn. Der medfølger ydermere to runde puder. Sofaen er betrukket med Alcantara-stof, hvilket er både slidstærkt og nemt at vedligeholde, mens fødderne er fremstillet af træ. Hundesengen måler 44 x 72 x 35 centimeter.

Gaver til hunde og hundeejeren

★★★★★

Hundeejeren plakat

Kender du en hundeejer, der godt ved, at vedkommende måske taler lige rigeligt meget om sin hund? Måske har vedkommende en masse undskyldninger for, hvorfor hunden er, som den er?

Så kan du hylde denne hundeejer med en plakat. Plakaten er for alle hundeejere, der har et glimt i øjet og en stor portion selvironi. De fleste hundeejere vil helt sikkert kunne genkende sig selv i en del af citaterne.

Gaver til hunde og hundeejeren

★★★★★

Paw Love – Løbeline med bælte

Løber hundeejeren med sin hund hver dag, eller snakker personen om, at han eller hun snart skal i gang med at løbe med hunden?

Så er den perfekte gave lige her. Det bliver meget nemmere at tage på løbetur med hunden med dette løbebælte, der er forsynet med en elastisk hundesnor. Løbebæltet spændes om maven således, at løberen har hænderne fri og kan løbe ubesværet. Der er også håndtag og reflekser på hundesnoren.

Gaver til hunde og hundeejeren

★★★★★

Trixie Timon backpack

Med en Trixie Timon rygsæk er den lille hund og dens ejer klædt godt på til at tage på lange vandreture, rejser og trekking.

Du kan altså glæde både hund og ejer med denne åndbare rygsæk, hvis de elsker at tage ud i det blå sammen. Rygsækken er behagelig at have på i og med, at den er anatomisk formet. Ydermere har den et polstret rygparti samt polstrede skulderstropper.

FAQ

Behøver gaven at være til både hunden og hundeejeren?

Nej, du behøver ikke at vælge en gave, der er til både hunden og hundeejeren. Du kan sagtens give en gave, der kun er til glæde for eksempelvis hundeejeren.

Hvilken gave er den bedste til en hund og hundeejer?

Det er meget forskelligt, hvilken gave der er den bedste. Det kommer nemlig an på både hunden og ejeren samt deres forhold. Tag et kig på siden og find inspiration til, hvad du kan give i gave.