Karikaturtegning

Leder du efter en sjov gave, der passer til stort set enhver anledning? Så bør du tage et kig på karikatur tegninger. I stedet for at give de traditionelle gaver til forældre, bedstefar og bedstemor, studenter eller lignende, er en gave tegning den perfekte gaveidé.

Med en karikaturtegning kan du overraske en, du holder af med en anderledes og personlig gave. Der er nemlig ikke noget bedre end at få en karikaturtegning af et billede, hvor du selv eller andre, du har kær, er på.

Karikatur tegninger er personlige og tidløse gaver, som gavemodtageren kan nyde godt af hver eneste dag. Tegningen vil aldrig gå af mode, hvorfor den egner sig rigtig godt som gave, hvis du gerne vil give en mindeværdig en af slagsen.

Få tegnet en personlig karikaturtegning med 10% rabat

Hvis du overvejer at få lavet en personlig karikaturtegning, så kan du bestille en tegning med en god rabat fra os.

Vi har nemlig fået lavet en unik rabatkode, som giver dig 10% ved din bestilling af en karikaturtegning hos Justkarikatur.dk. Du skal blot bruge rabatkoden ”gavejagt” ved bestilling, hvorefter der bliver slået 10% af prisen.

15 gode gaveidéer til karikaturtegninger til forskellige anledninger

Julegave - Karikaturtegning Efter Dine Fotos

Julegave – Karikaturtegning Efter Dine Fotos

De fleste af os ønsker at give dem, vi holder af, noget helt specielt til jul. Det kan du få opfyldt med julegaver såsom en tegning.

Vælger du at give en tegning i julegave, skal du endda heller ikke rende hele byen rundt i alle butikker eller bruge tid på at lede efter den perfekte gave online. Du skal bare finde det billede, du gerne vil have, der bliver tegnet og herefter bestille karikaturtegningen online.

Fødselsdagsgave - Karikaturtegning Efter Dine Fotos

Fødselsdagsgave – Karikaturtegning Efter Dine Fotos

At finde en god fødselsdagsgave år efter år kan være både tidskrævende og besværligt. Men det behøver ikke at være vanskeligt at finde den rette gave hvert år. Hvorfor ikke give sjove tegninger til fødselsdag i form af karikatur tegninger?

En karikaturtegning er en sikker vinder som fødselsdagsgave og er helt bestemt en gave, som fødselaren vil sætte stor pris på. Det viser nemlig, at du har tænkt på at finde noget ekstra specielt og personligt.

Studentergave - Karikaturtegning Efter Dine Fotos

Studentergave – Karikaturtegning Efter Dine Fotos

En studenterhue tegning er en særlig god gave, hvis dit barn, dit barnebarn, din ven eller lignende er blevet student. Det er en rigtig stor dag at få huen på, og den skal selvfølgelig fejres med venner og familie. Her får studenten typisk alt lige fra smykker til ure eller lignende.

Du behøver ikke at give en af de mere traditionelle eller normale gaver. I stedet kan du vælge at få tegnet en karikaturtegning af dig og studenten sammen, så vedkommende altid kan blive mindet om jeres forhold.

Mors Dags Gave - Karikaturtegning Efter Dine Fotos

Mors Dags Gave – Karikaturtegning Efter Dine Fotos

Mors dag er en dag, hvor du kan fejre din mor og alt, hvad hun har gjort for dig. Det er også en dag, hvor din mor ofte bliver fejret med blomster og chokolade. Ønsker du at gøre noget andet for hende, kan du få lavet en flot karikaturtegning af jer to sammen. Det vil hun helt sikkert blive rigtig rørt over, da hun herved har en sjov tegning, som hun altid kan kigge på.

Fars Dags Gave - Karikaturtegning Efter Dine Fotos

Fars Dags Gave – Karikaturtegning Efter Dine Fotos

Det kan være svært at finde en god gave til din far. Måske har du tidligere bare givet ham strømper, vin eller lignende til fars dag. Men nu kan du rigtigt overraske ham med noget helt andet, som han nok aldrig ville forvente. Du kan vælge at købe en karikaturtegning af ham selv eller, hvor I begge to er på. Hvis din far har et herreværelse, kan det komme ind og hænge på væggen i dette rum.

Konfirmationsgave - Karikaturtegning Efter Dine Fotos

Konfirmationsgave – Karikaturtegning Efter Dine Fotos

At blive konfirmeret er en af de største dage i et ungt menneskes liv. Det er en stor dag fyldt med fejring, kærlighed og selvfølgelig også gaver. Hvis du er inviteret til en konfirmation, eller hvis dit barn skal konfirmeres, skal du derfor medbringe en gave. Det kunne meget vel være en karikaturtegning.

Giver du en karikaturtegning i konfirmationsgave, kan du være sikker på, at den vil blive gemt for evigt – også når barnet bliver ældre og flytter hjemmefra.

Barselsgave - Karikaturtegning Efter Dine Fotos

Barselsgave – Karikaturtegning Efter Dine Fotos

Hvis du kender en, der er gravid eller netop har født, kan du glæde personen med en karikaturtegning. For eksempel kan du få lavet et billede af den gravide, så hun altid kan se tilbage på sin flotte gravide mave på en sjov måde. Det er i hvert fald meget anderledes end de klassiske gravidbilleder, som mange i dag får taget.

Indflyttergave - Karikaturtegning Efter Dine Fotos

Indflyttergave – Karikaturtegning Efter Dine Fotos

At flytte er en stor ting – især hvis det er personernes første hjem. Du kan forevige øjeblikket med en karikaturtegning, som de hurtigt kan få hængt op i det nye hjem. Det hjælper helt klart med at hjemmet bliver gjort mere personligt rigtig hurtigt midt i alt flytterodet.

Bryllupsgave - Karikaturtegning Efter Dine Fotos

Bryllupsgave – Karikaturtegning Efter Dine Fotos

Er du blevet inviteret til et bryllup? Så skal du bestemme dig for, hvad du vil give i bryllupsgave. Er der lavet en ønskeliste, kan du selvfølgelig altid bare vælge en gave fra listen.

Men så er der også en stor chance for, at brudeparret får flere af den samme ting. Hvis du gerne vil undgå dette, kan du vælge at få lavet en karikaturtegning af brudeparret. Det kan eksempelvis være en tegning af et billede, som du ved, at de elsker.

Svendegave - Karikaturtegning Efter Dine Fotos

Svendegave – Karikaturtegning Efter Dine Fotos


Den dag, en person bliver svend, er rigtig stor. Som forælder, ven, bror, søster eller lignende vil du naturligvis gerne vise personen, hvor stolt du er. Det gøres ikke bedre end med en personlig og sjov gave, som svenden vil elske at modtage. Men hvad skal du finde på? Du kan få lavet en karikaturtegning, der vil minde svenden om den store dag i mange år fremover.

Karikaturtegning » Valentinsgave

Valentinsgave – Karikaturtegning Efter Dine Fotos

Der er intet, der siger, at du elsker din partner så meget, som en betænksom og unik gave. En karikaturtegning opfylder begge parametre, og så er det nok ikke en gave, som din partner her fået før eller tror, at du vil komme med. Det er derfor den perfekte overraskelse til Valentinsdag, hvor I ønsker at fokusere på jeres kærlighed til hinanden.

Karikaturtegning » gavetilbedsteforaeldre

Gave Til Bedsteforældre – Karikaturtegning Efter Dine Fotos

Der er ikke noget, som bedsteforældre elsker mere end deres børnebørn. Hvis de kunne, ville de nok gerne være sammen med dem hver dag. Det er som regel ikke muligt, men du kan give dem muligheden for at se på deres børnebørn hver eneste dag. Med en karikaturtegning af børnebørnene i gave vil du smelte bedsteforældrenes hjerter med det samme, mens det samtidigt også vil give dem et stort smil på læberne.

Karikaturtegning » reception

Receptionsgave – Karikaturtegning Efter Dine Fotos

At gå ud og få en lækker brunch i weekenden er værdsat af mange. Men hvad med at give denne brunch et lille tvist, så det er en vildmarksbrunch? Der serveres cowboykaffe fra store sorte kedler, og så er bålet også tændt. Deltagerne skal selv hugge brænde og forberede sin brunch. Forberedelsenbestår af bollebagning i middelalderovn, røgning af fisk og andre spændende aktiviteter.

Karikaturtegning » morgengave

Morgengave – Karikaturtegning Efter Dine Fotos

Har dig og din brud eller gom valgt at give hinanden morgengaver, skal du på jagt efter den helt rigtige. Giver du en karikaturtegning, vil den for evigt minde jer om selve dagen, hvor I blev gift. Der er noget helt specielt ved at stå op om morgenen og åbne hinandens morgengaver. Du kan tilføre noget personligt og lidt ekstra humor til øjeblikket med en karikaturtegning.

Karikaturtegning » Gavekort

Gavekort

Er du usikker på, hvad vedkommende vil blive glad for, eller har du ikke det helt rigtige billede? Så kan du vælge at give et gavekort, så personen herefter kan få lavet en personlig karikaturtegning. Det er den ideelle løsning for dig, der ikke helt ved, hvilket billede personen vil sætte mest pris på at få tegnet. Et gavekort fungerer desuden til alle former for anledninger uanset, om det er til en fødselsdag, til jul eller lignende.

En karikaturtegning er den perfekte gave til alle lejligheder


Hvis du gerne vil give en karikaturtegning i gave, så kan du rent faktisk gøre det når som helst. Der findes ikke en enkelt eller flere bestemte lejligheder, hvor denne gave fungerer bedre end andre.

Udover ovenstående muligheder kan du også give en karikaturtegning som gave til et sølvbryllup, et guldbryllup, et jubilæum, et kobberbryllup, en forlovelse, en polterabend samt mange flere anledninger. Det er den perfekte gave til store og små, unge som gamle samt mænd som kvinder.

Det er stort set kun din egen fantasi, der sætter grænserne. Du kan endda også få lavet tegninger af dyr, hvis du ønsker det. Det kan eksempelvis være, at en person, du kender, er specielt glad for sin hund, kat, hest eller lignende. Har du en ven eller en i familien, der lige er blevet kok, kan du ydermere vælge at få lavet en sjov kokkehue tegning som en karikaturtegning.

Bestil en karikaturtegning nemt og hurtigt online

At få lavet en karikaturtegning er slet ikke så svært, som du måske går og tror. Bestillingen foregår online, og det tager ikke særlig lang tid. Du skal igennem nogle få trin, hvilket står fuldt forklaret på selve hjemmesiden med karikaturtegningerne.

Ved bestilling skal du vælge nogle forskellige ting såsom antal personer, om billedet skal være i sort/hvid eller i farve, om der skal være en ramme m.m. Derudover skal du uploade dine billeder og til sidst betale for karikaturtegningen.

Tidligere var det meget mere besværligt at få lavet en karikaturtegning og give den som gave. Men heldigvis kan det ikke være lettere i dag. Du kan bare sidde derhjemme og foretage din bestilling, hvorefter du kan få den leveret digitalt samt med posten til din adresse. Husk at bruge vores rabatkode ”gavejagt” ved bestilling af din karikaturtegning for at få 10 % rabat.

FAQ

Hvad er en karikaturtegning?

En karikaturtegning er en humoristisk tegning, der ofte portrætterer en person eller en situation på en overdrevet måde, ved at fremhæve bestemte karakteristiske træk eller egenskaber.

Hvad er formålet med karikatur?

Her på gavejagt er formålet at give en gave der spreder smil og glæde til modtageren.