Gave til 150 kr

Gave til 150 kr – Når vi begynder at komme op over 100 kroner i gave, begynder det at blive lidt mere seriøst. Gaver til 100  kr og derunder passer sig godt til de mere uformelle begivenheder, såsom pakkespil, værtindegaver og som takkegaver. Men når prisen bevæger sig opad, så bliver det selvfølgelig mere seriøst.

Gaver til 150 kroner passer sig godt til fødselsdage og jul. Skal du til din veninde eller søskendes fødselsdag er det perfekt med en gave til 150 – 200 kroner. Hverken for meget eller for lidt.

Liste over gaveideer til 150 kroner

Baby Yoda lampe

Gave til 150 kr » Baby Yoda Star Wars gave til 150 kr
En sjov og sød LED-lampe, der er formet lige som den skønne Baby Yoda fra Star Wars. Gaven passer perfekt til både kontorer og hjemme i stuen. Hvis du ved at modtageren er lidt af en Star Wars fan, så er det her en oplagt gave, som de med garanti vil blive super glade for.
Se priser / Læs mere
 

Det burde man jo vide! Spil

Gave til 150 kr » Kolskapspoesi Det burde man jo vide spoergsmaalsspil
Det burde man vide jo! Et genialt spørgsmålsspil fra Kölskapspoesi. Du kan i samme omgang udfordre modtageren til et spil. Spillet er stopfyldt med sjove og spændende spørgsmål, som man faktisk bør vide – derfor kan man i samme omgang faktisk lære en masse nye ting, som kan gavne en senere hen.
Se priser / Læs mere
 

Lie Gourmet chili salt & peber gaveæske

Gave til 150 kr » Lie Gourmet salt m. chili og peber gaveaeske
En praktisk gave, som stort set alle kan bruge – med andre ord en sikker gave. En lækker gaveæske med gourmet krydderier. Klassisk sort peber og en salt m. chili. Chili salten er perfekt til at spice maden op en smule, uden at det kommer til at brænde dagen efter.
Se priser / Læs mere
 

Mikroovnssutsko til kolde fødder

Gave til 150 kr » Mikroovnssutsko til kolde foedder gave til 150 kr
Vi kender alle sammen én som altid fryser eller har kolde fusser. Det her er gaven til dem. Et par læbre sutter, som man kan smide i mikroovnen i 90 sekunder, og så har man et sæt lækre fodvarmere til de næste to timer. Det er både en sjov gave, men også en som de kan bruge hver dag, når de slapper af derhjemme. Se priser / Læs mere
 

Miss Etoile Te sæt

Gave til 150 kr » MISS ETOILE Me stjerne te saet gave til 150 kr
Et super flot og sødt te sæt. Sættet er lavet i rigtig flot Bone China porcelæn, og er smukt dekoreret med guld motiver. Te sættet bliver leveret i en rigtig flot æske, som også kan vises frem. Det er en god gave til personen som godt kan lide hygge og lidt lækker kræs.
Se priser / Læs mere
 

Smart notesbog

Gave til 150 kr » Smart Notesbog gave til 150
En smart notesbog er lige præcis hvad denne notesbog er. Man skriver eller tegner i sin notesbog, og på næsten magisk vis får du det leveret direkte ind på din smartphone eller tablet, og bliver uploadet igennem cloud-tjenester såsom Dropbox, icloud og evernote. Ofte hænger tanker og ideer bedre fast, når man kan kradse dem ned på papir. Med en smart notesbog har man altid sine noter ved hånden, ligemeget hvor man er. Se priser / Læs mere
 

Pico Willow hårbøjle

Gave til 150 kr » PICO WILLOW HAaRBOeJLE til 150 kr
Et meget flot og simpelt hårbånd fra Pico i et tidløst design. En oplagt gave til den klassike pige/kvinde. Hårbåndet fås i mange forskellige farver, så hvis du ved at hun har en yndlingsfarve, så kan du med fordel købe et der falder lige i hendes smag.
Se priser / Læs mere
 

Farveskiftende Unicorn krus

Gave til 150 kr » Unicorn krus der skifter farve til 150 kr
Et sjovt krus, som skifter farve når der bliver fyldt en varm drik i kruset. Det er sjov gave til typen der elsker kaffe, te eller varm kakao. Se priser / Læs mere
 

Fotobog

Gave til 150 kr » fotobog
Har I nogle gode minder sammen? Har der været holdt en vigtig fest, en reception eller har der været en særlig sommer, hvorfra du har gode billeder? Så kan du forære en fotobog. En rigtig sød gave som personen kan gemme og have glæde af i mange år. Også en god måde for personen at fortælle og vise andre den store begivenhed.Se priser / Læs mere
 

Make up

Gave til 150 kr » make up 1
Nilens Jord er et super godt mærke, der har været populært i Danmark i mere end tyve år. Deres produkter er i høj kvalitet, men prisen er ikke urimelig.Se priser / Læs mere
 

Ansigts- og kropspleje

Gave til 150 kr » ansigts og kropspleje
Gode cremer til ansigt og krop er altid en dejlig gave at få. Disse produkter er populære i år!Se priser / Læs mere
 

God vin

Gave til 150 kr » god vin
I denne prisklasse er gode vine oplagt som gave!Se priser / Læs mere
 

Gavekurv

Gave til 150 kr » gavekurv 2
Bland lækkert mad og slik med en god creme og gaven er hjemme!Se priser / Læs mere
 

Tøj

Gave til 150 kr » tøj 2
Man kan sagtens finde en fed tshirt eller en flot trøje til 150 kroner.Se priser / Læs mere
 

Undertøj

Gave til 150 kr » undertøj 2
Køb et flot sæt undertøj til din veninde eller kæreste. Se priser / Læs mere
 

Flot tørklæde

Gave til 150 kr » flot tørklæde
Til både mænd og kvinder er et godt tørklæde uundværlig i de kolde måneder.Se priser / Læs mere
 

Yogamåtte

Gave til 150 kr » yogamåtte
Til yogapigen eller drengen!Se priser / Læs mere
 

Regnbukser

Gave til 150 kr » regnbukser
Det må man have her i landet.Se priser / Læs mere
 

Bøger

Gave til 150 kr » bøger 4
Du kan finde masser af gode bøger i denne prisklasse.Se priser / Læs mere
 

Kogebog

Gave til 150 kr » kogebog
Til både unge og gamle er kogebøger et fantastisk sted at blive inspireret til at lave lækker mad.Se priser / Læs mere
 

Ting til hjemmet

Gave til 150 kr » ting til hjemmet 3
En flot lysestage, en vase eller lignende.Se priser / Læs mere
 

Ting til køkkenet

Gave til 150 kr » ting til køkkenet 2
Mange praktiske køkkenting ligger i denne prisklasse.Se priser / Læs mere
 

Find den perfekte gave til 150 kr

gave til 150 kr

I artiklen her har vi fundet en masse gode bud på gode og inspirerende gaver til 150 kroner. Nogle af gaverne er lidt under 150 kr, men ikke over. På den måde er det lettere for dig at holde budgettet.

Før du går på gavejagt, anbefaler vi, at du husker på hvem det er du skal købe gave til. Alt for ofte laver man den fejl, at man køber en gave som man selv kunne tænke sig – men passer den overhovedet til den person som skal modtage gaven?

Det vigtigste er selvfølgelig, at den der får gaven bliver glad, og det gør han eller hun, hvis gaven passer! Så brug lige et øjeblik på at tune ind på den der skal have gave. Når du har et klart billede af hvem vedkommende er, hvad de kan lide og ikke bryder sig om, er du klar til gavejagten.