Populære øreringe

For hvert nyt år skifter moden, hvorfor der hele tiden kommer nye tendenser. Det gælder alt lige fra sko til tøj, tasker m.m. Men vi må endelig ikke glemme, at dette også gør sig gældende, når det kommer til de forskellige smykketrends.

Men hvordan ser de populære øreringe ud, og hvordan udvælger du de bedste øreringe til en, du holder af? Det kan du få mere viden om lige her.

Se også: Gaver med indgravering

Populære øreringe gaveidéer for enhver smag

Du kan i denne artikel finde inspiration til populære øreringe gaveidéer. Du kan ydermere få inspiration, hvis du selv er i gang med at lave en ønskeseddel, hvor der skal indgå øreringe.   

Populære øreringe » FRIIHOFSIIG CANDY FLOSS UNIKA OeRERING GULD

Friihof+Siig Candy Floss unika ørering – guld

Øreringe, der er et miks af flere elementer, er meget populære. Det er der ikke noget at sige til, da det frembringer et yderst smukt smykke. Disse øreringe fra Friihof+Siig er så fantastiske, at du rent faktisk ikke behøver at have dem begge på samtidigt. Farverne og detaljerne er essensen i disse elegante og meget feminine øreringe.

Populære øreringe » Julie Sandlau LINK Hoops forgyldt HPS113GD

Hoops er heldigvis stadig populære øreringe. Her har vi fundet en variant, der skiller sig en smule ud, fordi den ikke er fuldstændig rund. Disse øreringe kan sammensættes med et hav af andre smykker. Derudover kan øreringene være med til at skabe et råt look såvel som et sofistikeret udtryk.

Populære øreringe » MAANESTEN THALIA OeRERINGE GULD

Maanesten Thalia øreringe – guld

På mange kvinders ønskeseddel står der unikke øreringe fra Maanesten. Disse øreringe med de smukkeste detaljer og et helt specielt design er i stand til at pryde stort set enhver kvindes look. Glæd din kæreste, din kone eller en anden kvinde med dette par, der består af en creol og et vedhæng med hvide perler samt guld vedhæng.

Populære øreringe » Lund Copenhagen marguerit oereringe 18 mm

Lund Copenhagen marguerit øreringe 18 mm. – sølv/hvid

Margueritten går nok aldrig af mode, da den nærmest er et samlerobjekt for en del kvinder. I takt med at margueritten kommer i mange forskellige design, er der nok at vælge mellem. Disse øreringe med en marguerit i sølv og hvid kan sagtens være den helt perfekte gave. Det er der i hvert fald store chancer for, hvis modtageren er vild med margueritsmykker.

Populære øreringe » Pernille Corydon DAYLIGHT oereringe forgyldt 22 mm

Pernille Corydon – DAYLIGHT øreringe forgyldt 22 mm.

Pernille Corydon fremstiller mange populære øreringe. Det kan endda være, at modtageren allerede har smykker fra Pernille Corydon i sit smykkeskrin. I så fald kan du vælge at supplere modtagerens smykkesamling med disse, da de meget vel kan være et hit. Foretrækker du at købe søde, enkle og flotte øreringe, er de lige her.

Populære øreringe » Julie Sandlau AVA oereringe soelv ST248TH

Julie Sandlau AVA øreringe sølv ST248TH

Disse øreringe fra Julie Sandlau er den helt perfekte romantiske gave til kæresten, konen eller veninden. De to ringe, der er sat sammen, kan nærmest ligne et barn, hvorfor det er en god gave til en mor. De kan ligeledes symbolisere en form for sammenhørighed mellem dig og din partner eller dig og din veninde.

Populære øreringe » Aagaard forgyldte oereringe med hvide sten

Aagaard forgyldte øreringe med hvide sten

Er der en stor begivenhed under opsejling? Så glæd fødselaren, jubilaren eller andre med disse forgyldte øreringe med hvide sten. De er nogle små mesterværker, der vil lyse alle øreflipper op på bedste vis.

Populære øreringe » Enamel Oereringe ALUA PERLE forgyldt

Enamel Øreringe ALUA PERLE forgyldt

Øreringe med perler er et meget anvendt søgeord, når det kommer til søgninger på øreringe. Perler er tilsyneladende noget, som de fleste kvinder godt kan lide. Elsker kvinden i dit liv perler? Så går du ikke galt i byen med disse lækre øreringe fra Enamel Copenhagen, der er forsynet med de smukkeste barokke hvide perler.

Øreringe er ikke bare øreringe

Øreringe kommer i mange forskellige former, farver, metaller m.m. Derudover er de behæftet med fine navne som hoops, ørestikkere og creoler. Det kan derfor være lidt af en opgave at købe øreringe i gave. Det er specielt ikke nemt, hvis du ikke er velbevandret inden for smykkernes verden.

Når du kigger på øreringe, så husk at de kan bæres i forbindelse med mange forskellige begivenheder. Nogle egner sig til hverdag, mens andre er perfekte til festlige begivenheder.

Der er så også de øreringe, der kan bruges til både hverdag og fest. En ørering kan nemlig være lige den diskrete detalje, der er det bærende element for hele et outfit.

Sådan vælger du populære øreringe

Ønsker du brændende at købe et smykke i gave, men har du ikke den store forstand på det? Så kan du bruge vores liste med øreringe gaveidéer som inspiration til dit køb. Vi har prøvet at ramme stil og design bredt således, at der er noget for enhver smag, stil og alder. Find frem til de øreringe, du bedst selv kan lide. Du kan også rådføre dig med andre, der kender modtageren, for at finde frem til de rette øreringe. Det er desuden en fordel, hvis du køber øreringene et sted, hvor de kan byttes – bare for en sikkerheds skyld.

Se også: Designer gaver