Blomstergaver

Blomster i gave har længe været et hit, og det kommer ikke sådan til at gå af mode. Blomster er fyldt med symbolik – liv, vitalitet, skønhed, natur, ynde, forgængelighed, diversitet, farver og nydelse.

Et buket blomster i gave er på en og samme tid en påmindelse om at nyde livet og naturen, og en påmindelse om, at nogen elsker og værdsætter dig.

Med blomster skal man ikke andet end at kigge på dem, og lade sig glæde over deres skønhed, samt glædes over, at nogen tænker på dig. Som gave til hende har blomster længe været et hit, men det passer selvfølgelig også fint som gave til ham.

Send blomster online – sådan bestiller og sender du via nettet

Sprudlende og smukke buketter

Sprudlende og smukke buketter
En stor smuk og frisk buket blomster bliver alle glade for. Her kan du vælge mellem forskellige stile og sammensætninger. Vælg én du tænker passer til modtageren, bestil, skriv et par ord til kortet (det ordner online forretningen, men du skal selvfølgelig skrive hvad der skal stå), betal og så bliver ordren sendt afsted – det er så nemt som det kan blive. Se det store udvalg af buketter her:
Se priser / Læs mere
 

Bårebuket

Bårebuket
Ved begravelser sender man gerne en bårebuket som en smuk sidste hilsen til afdøde og familien. Skal du ikke deltage ved begravelsen, kan du stadig sende en bårebuket; det viser du tænker på dem og det er også rart for dig, at få sagt farvel, selvom du ikke kan deltage. Vælg en bårebuket som passer til den afdøde. Giv dig gerne god tid, find en du synes er smuk og skriv en lille hilsen. Hvorvidt du vælger et bånd til bårebuketten afhænger af din relation til afdøde. Som regel er det den nærmeste familie og venner der vedlægger et bånd. Ellers er et kort også meget fint. Det kan de efterladte læse efter begravelsen. Læs mere om bårebuketter her, hvor de også kan bestilles:
Se priser / Læs mere
 

Gavekurv med blomster

Gavekurv med blomster
Blomster og masser af lækkerier er det perfekte match. Gavekurve er altid en god gave som passer til alle slags fejringer og begivenheder. Kombiner det med smukke blomster og alle bliver glade. Gavekurve med blomster eller planter fås her:
Se priser / Læs mere
 

Planter som gave med posten

Planter som gave med posten
Planter holder længe, blomster er midlertidige. Der er fordele og ulemper ved begge dele. Har du en planteelsker i familien eller vennekredsen, vil de helt sikkert blive glade og overraskede over at få endnu et eksemplar til samlingen. Det kan også være du tænker, at vedkommende har brug for noget grønt i deres hjem. Du kan vælge og sende planter med posten her
Se priser / Læs mere
 

Årstidens blomster – blomstergaver til dig selv eller en du har kær

Årstidens blomster – blomstergaver til dig selv eller en du har kær
En sprudlende buket i stærke farver om sommeren, brændte jordfarver til efteråret, de mere kolde nuancer om vinteren og friske nye blomster om foråret. Buketter med årstidens blomster er så fint og moderne. Du kan bestille dem online og sende dem med posten – til dig selv eller en du holder af – årstidens blomster fås her
Se priser / Læs mere
 

Smukke roser til en særlig person

Smukke roser til en særlig person
Roser har længe været et symbol for kærlighed og passion. Selvom de forskellige farver også har deres egen betydning, er fælles for dem alle kærlighed, uskyldighed, venskab og taknemmelighed. En god blomst til en du elsker og holder af.
Se priser / Læs mere
 

Blomsterdekoration

Blomsterdekoration
Blomsterdekorationer er et godt valg ved stort set alle lejligheder. De er lidt mere afdæmpet end en buket, og passer perfekt til eksempelvis en værtindegave, fødselsdag, receptioner og så godt som alle andre begivenheder.
Se priser / Læs mere
 

Hvornår giver man blomster i gave?

Når som helst! Der er ikke nogen regler for hvornår og hvorfor man giver blomster. Både ved glædelige og sørgelige begivenheder er blomster på sin plads. Påmindelse om livets skønhed er aldrig upassende. Hospitalssenge der bugner af blomster er et velkendt syn, og det er både på barselsgangen og operationsstuen.

Ved store og små mærkedage og fejringer er blomster også på sin plads. Og har en ven eller veninde oplevet noget stort, er det så super nemt og sødt at sende en buket blomster som viser at man tænker på dem. Kender du nogen der fejrer bryllupsdag, eksempelvis guldbryllup, sølv– eller kobberbryllup så er blomster sådan en fin tanke at sende dem på dagen.