Gave til pædagog

∙ 8. april 2021 ∙ indeholder reklamelinks

Gave til pædagogGave til pædagog – Pædagoger tager et stort ansvar i vores samfund – de passer på vores børn og sikrer at de får en god og tryg udvikling uden for hjemmet. Uden pædagoger ville kombinationen af arbejdsliv og familieliv have svært ved at fungere. Derfor må vi gerne fejre og anerkende pædagogernes store arbejde og vigtige rolle – det kan gøres med en gave. 

Det er fint at give en gave til den pædagog der hovedsageligt tager sig af dit barn i børnehave eller vuggestue. Her på siden har vi samlet en række ideer på gaver der passer godt til pædagoger og den relation som forældre og pædagoger har. 

Gaveideer til pædagoger

Gavekurv

Gave til pædagog » Gavekurv til den bedste p%C3%A6dagog
En lille gavekurv med lækkerier gør sig godt til den mere uformelle gavegivning som gaver til pædagoger går ind under. Her kan du finde en fin lille gavekurv til pris mellem 200 og 299 kroner.
Se priser / Læs mere

Håndcreme

Gave til pædagog » h%C3%A5ndcreme til t%C3%B8rre h%C3%A6nder
Pædagog jobbet er hårdt for hænderne, da bleskift og børnepasning kræver mange håndvaske. En lækker håndcreme er derfor en super sød gave til en pædagog. Find den her Fra 30 kroner.
Se priser / Læs mere

Luksus håndsæbe

Gave til pædagog » h%C3%A5nds%C3%A6be til gave
Når nu hænderne er på overarbejde, er det rart for pædagogen at kunne forkæle dem lidt derhjemme. En super luksus håndsæbe er en rigtig god gaveide i denne kategori! Ecooking håndsæben kommer i en flot og moderne flaske fra 116 kroner.
Se priser / Læs mere

Chokolade

Gave til pædagog » l%C3%A6kker m%C3%B8rk chokolade
En fin uformel gave der altid glæder. Lækker chokolade er en super måde at vise påskønnelse til pædagogen på.
Her finder du et lækkert udvalg af fyldte chokolader fra 69 kroner: https://maggies.dk/kategorier/58-fyldt-chokolade
Deres chokolade specialiteter er også et godt bud: https://maggies.dk/kategorier/103-chokolade-specialiteter/

Se priser / Læs mere

The

Gave til pædagog » gr%C3%B8n te med ginseng
God kvalitets-the i en flot indpakning er også en super god ide til pædagogen. Igen noget hun kan forkæle sig selv med, og som viser påskønnelse uden at være for meget. Denne søde the pakke med forskellige smage er super til 99 kroner.
Se priser / Læs mere

Gode handsker

Gave til pædagog » l%C3%A6kre l%C3%A6derhandsker
Cykler han eller hun til og fra børnehaven, er det super sødt og kærligt at forære et par handsker til pædagogen. En gave der især passer godt til den mandlige pædagog. Find et lækkert par.
Se priser / Læs mere

Nyuddannet pædagog? Sig tillykke med en sød gave

Det kan også være du leder efter en gave til en du kender, der netop er blevet uddannet pædagog. I så fald kan du også bruge listen her til at finde gaveideer til ham eller hende. 

Der er flere og flere mænd der uddanner sig til pædagoger, men faget har stadig flest kvinder. Vi har samlet en række ideer der både passer til mænd og kvinder – men blandt gaveideerne er der også gaver der passer bedst til enten mænd eller kvinder. Så er der noget at vælge imellem. 

En gave der passer rigtig godt til den nyuddannede, er en oplevelse. Så kan han eller hun komme ud og prøve noget sjovt, og rigtig nyde at studietiden er ovre. Her finder du masser af spændende oplevelser der er skabt til gavegivning: https://duglemmerdetaldrig.dk/

Hvad passer sig til en gave til pædagog

Hvis det er en pædagog der tager sig af dit barn, og altså ikke en ven eller veninde der bliver uddannet pædagog, kan det være lidt sværere at finde en gave. Først og fremmest fordi du ikke har et personligt forhold til pædagogen, og derfor måske ikke kender vedkommende så godt. Det er også lidt på kanten at give gaver til pædagoger, da vi i vores samfund normalt ikke giver gaver til offentligt ansatte i eksempelvis skoler eller pædagoger, da det kan virke som om, man prøver at “manipulere” dem til at tage sig ekstra godt af ens barn.

Det er oftest langt fra hvorfor man ønsker at give en gave, som regel er det fordi man gerne vil sige tak for den omsorg og energi de ligger i jobbet. Andre gange kan det være fordi personen stopper i sit job, og man gerne vil give en afskedsgave. Men giver du en gave til en eller flere pædagoger i dit barns institution, er en pris på ca. 100 kroner passende. Det er også en god ide at give en delikatesse gave. Det kan eksempelvis være chokolade, lakrids eller en gavekurv

Under felterne gaver til ham og gaver til hende her på siden, kan du finde gode ideer til gaver der også passer til pædagoger. 

Gave til pædagog husk kortet!

Hvis du forærer en gave til en pædagog i dit barns børnehave, er det super vigtigt at skrive et kort. Gaven handler om at vise din påskønnelse af vedkommendes arbejde med dit barn, og det skal du formulere på skrift, så ham eller hende forstår hvorfor du giver dem en gave. Motivationen for gavegivningen skal altså være tydelig, og det vil helt sikkert gøre dem glade og rørte at få et par søde ord med på vejen!

gave til pædagog
gave til pædagog