Gave til pædagog

Gave til pædagog – Pædagoger tager et stort ansvar i vores samfund – de passer på vores børn og sikrer at de får en god og tryg udvikling uden for hjemmet. Uden pædagoger ville kombinationen af arbejdsliv og familieliv have svært ved at fungere. Derfor må vi gerne fejre og anerkende pædagogernes store arbejde og vigtige rolle – det kan gøres med en gave. 

Det er fint at give en gave til den pædagog der hovedsageligt tager sig af dit barn i børnehave eller vuggestue. Her på siden har vi samlet en række ideer på gaver der passer godt til pædagoger og den relation som forældre og pædagoger har. 

Gaveideer til pædagoger

Unik og personlig gave til kvinde/mand pædagoger: En metal figur

Gave til pædagog » gaveide til paedagog metalfigur

Denne metalfigur i form af en kvindelig pædagog (den findes også som en mandelig figur) er den perfekte gaveidé til den nyuddannede pædagog eller til en pædagog, som du gerne vil vise har gjort et godt stykke arbejde.

Med en mulighed for personlig gravering bliver denne figur en unik og særlig mindegave.

Personlig gave med gravering

gave med gravering til pædagog

At vælge en gave til en pædagog er en smuk måde at anerkende deres dedikation og det hårde arbejde, de lægger i at forme fremtidens generationer.

En personlig gave med gravering kan være en unik måde at udtrykke din taknemmelighed og anerkendelse på.

Gavekurv

Gave til pædagog » Gavekurv til den bedste p%C3%A6dagog
En lille gavekurv med lækkerier gør sig godt til den mere uformelle gavegivning som gaver til pædagoger går ind under. Her kan du finde en fin lille gavekurv.
Se priser / Læs mere
 

Håndcreme

Gave til pædagog » h%C3%A5ndcreme til t%C3%B8rre h%C3%A6nder
Pædagog jobbet er hårdt for hænderne, da bleskift og børnepasning kræver mange håndvaske. En lækker håndcreme er derfor en super sød gave til en pædagog. Find den her Fra 30 kroner.
Se priser / Læs mere
 

Luksus håndsæbe

Gave til pædagog » h%C3%A5nds%C3%A6be til gave
Når nu hænderne er på overarbejde, er det rart for pædagogen at kunne forkæle dem lidt derhjemme. En super luksus håndsæbe er en rigtig god gaveide i denne kategori! Ecooking håndsæben kommer i en flot og moderne flaske fra 116 kroner.
Se priser / Læs mere
 

Chokolade

Gave til pædagog » l%C3%A6kker m%C3%B8rk chokolade
En fin uformel gave der altid glæder. Lækker chokolade er en super måde at vise påskønnelse til pædagogen på.
Se priser / Læs mere
 

The

Gave til pædagog » gr%C3%B8n te med ginseng
God kvalitets-the i en flot indpakning er også en super god ide til pædagogen. Igen noget hun kan forkæle sig selv med, og som viser påskønnelse uden at være for meget. Denne søde the pakke med forskellige smage er super til 99 kroner.
Se priser / Læs mere
 

Gode handsker

Gave til pædagog » l%C3%A6kre l%C3%A6derhandsker
Cykler han eller hun til og fra børnehaven, er det super sødt og kærligt at forære et par handsker til pædagogen. En gave der især passer godt til den mandlige pædagog. Find et lækkert par.
Se priser / Læs mere
 

Nyuddannet pædagog? Sig tillykke med en sød gave

Gave til pædagog

Det kan også være du leder efter en gave til en du kender, der netop er blevet uddannet pædagog. I så fald kan du også bruge listen her til at finde gaveideer til ham eller hende. 

Der er flere og flere mænd der uddanner sig til pædagoger, men faget har stadig flest kvinder. Vi har samlet en række ideer der både passer til mænd og kvinder – men blandt gaveideerne er der også gaver der passer bedst til enten mænd eller kvinder. Så er der noget at vælge imellem. 

En gave der passer rigtig godt til den nyuddannede, er en oplevelse. Så kan han eller hun komme ud og prøve noget sjovt, og rigtig nyde at studietiden er ovre. Her finder du masser af spændende oplevelser der er skabt til gavegivning: https://truestory-dk.sjv.io/4eNyG3

Hvad passer sig til en gave til pædagog

Hvis det er en pædagog der tager sig af dit barn, og altså ikke en ven eller veninde der bliver uddannet pædagog, kan det være lidt sværere at finde en gave. Først og fremmest fordi du ikke har et personligt forhold til pædagogen, og derfor måske ikke kender vedkommende så godt.

Det er også lidt på kanten at give gaver til pædagoger, da vi i vores samfund normalt ikke giver gaver til offentligt ansatte i eksempelvis skoler eller pædagoger, da det kan virke som om, man prøver at “manipulere” dem til at tage sig ekstra godt af ens barn.

Det er oftest langt fra hvorfor man ønsker at give en gave, som regel er det fordi man gerne vil sige tak for den omsorg og energi de ligger i jobbet. Andre gange kan det være fordi personen stopper i sit job, og man gerne vil give en afskedsgave.

Men giver du en gave til en eller flere pædagoger i dit barns institution, er en pris på ca. 100 kroner passende. Det er også en god ide at give en delikatesse gave. Det kan eksempelvis være chokolade, lakrids eller en gavekurv

Under felterne gaver til ham og gaver til hende her på siden, kan du finde gode ideer til gaver der også passer til pædagoger. 

Gave til pædagog husk kortet!

Hvis du forærer en gave til en pædagog i dit barns børnehave, er det super vigtigt at skrive et kort. Gaven handler om at vise din påskønnelse af vedkommendes arbejde med dit barn, og det skal du formulere på skrift, så ham eller hende forstår hvorfor du giver dem en gave.

Motivationen for gavegivningen skal altså være tydelig, og det vil helt sikkert gøre dem glade og rørte at få et par søde ord med på vejen!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad giver man en pædagog i gave?

En passende gave til en pædagog kan afhænge af deres personlige interesser og præferencer. Nogle populære gaveideer inkluderer en personlig gavekurv, en gavekort til en restaurant eller et wellness-ophold, en blomsterbuket eller en gave, der kan bruges i deres klasseværelse eller i deres daglige arbejde.

Hvad skriver man i kortet til pædagogen?

I kortet til pædagogen kan man skrive en personlig besked, der takker dem for deres indsats og dedikation til undervisningen eller plejen af børnene. Man kan også inkludere en positiv oplevelse, som barnet har haft i deres klasse eller dagpleje, og udtrykke sin taknemmelighed for deres rolle i barnets liv.