Gave til par

Det at finde en gave til én kan nogle gange være en udfordring i sig selv, så skal du til at finde en gave, som hele to mennesker skal blive glade for, kan det godt være lidt af en opgave.

Dog er der heldigvis ret mange lækre gaveideer, som er henvendt direkte til par, som er godt egnet uanset, om det drejer sig om en julegave, indflyttergave, værtsgave eller noget helt fjerde. 

Har du fået til opgave at finde en gave til par, er du kommet til det helt rette sted, da vi har samlet de 10 bedste ideer til gaver til par. Der er noget for enhver smag – så du finder både noget til det eventyrlystne par såvel som til det mere etablerede og traditionelle par. 

10 gode gaver til par 

Det kan være svært at finde gaver til parret, der har alt. Men med lidt kreativ tænkning og lidt ud-af-boksen ideer, er det faktisk ikke helt så galt endda. Vi har i hvert fald fundet, hvad vi synes, er nogle ret gode gaver til par. 

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Gave til par » Spaophold paa Ystad Saltsjobad
Et spaophold på Ystad Saltsjöbad er den perfekte gave til parret, der har alt, da det om noget er en gave, der får dem tættere på hinanden. Men, det er også en måde at komme lidt væk fra dagens strabadser på og glemme alt det derhjemme. Det fede er, at det føles lidt som at rejse, fordi turen går til Sverige.
Se priser / Læs mere
 

Gourmetophold på Kragerup Gods

Gave til par » Gourmetophold paa Kragerup Gods
Hvem elsker ikke gourmet? Og hvem elsker ikke at være på ophold? På Kragerup Gods får de overnatning i et lækkert dobbeltværelse, fantastisk god mad flere gange om dagen og adgang til poolområde, hvor der er opvarmet pool og sauna. Det er da en par gave, der vil noget.
Se priser / Læs mere
 

Cocktails & Snacks for to på Bar Plata

Gave til par » Cocktails Snacks for to paa Bar Plata
Kan de godt lide at tage ud på barer og nyde en god drink? Så er det oplagt med et gavekort til cocktails & snacks hos Bar Plata i Aarhus. Bor de ikke i Aarhus, kan det gøres til en hyggelig dagstur eller weekendtur med overnatning – så er det pludseligt ikke helt så tosset en gave.
Se priser / Læs mere
 

Ravsafari med Outnature

Gave til par » Ravsafari med Outnature
Hvem har ikke været på stranden og stirret blindt ned i alle de sten, der er skyllet op i håbet om at finde havets guld – nemlig rav? Den drøm kan blive til virkelighed sammen med Outnature i Løkken. Faktisk lover de, at der er garanti for at finde rav. Det er da i hvert fald en oplevelse, de nærmest med garanti ikke før har prøvet og er en god gave til parret, der har alt.
Se priser / Læs mere
 

Luksusbrunch på Café Royal Copenhagen

Gave til par » Luksusbrunch paa Cafe Royal Copenhagen
Brunch er noget af det lækreste. Hos Café Royal Copenhagen laver de en ret god en af slagsen, som egner sig rigtig godt som gave til par. Her er der nemlig brunch med alt, hvad hjertet begærer, som bliver serveret sammen med mousserende vin ad libitum, barista kaffe, the, juice og smoothies ad libitum. Mere luksus bliver det vist ikke!
Se priser / Læs mere
 

Eva Solo vinkøler

Gave til par » Eva Solo vinkoeler
Elsker de at drikke vin, er dette den perfekte par gave. For vinkøleren er nemlig så smart, at den hurtigt køler vinen ned og holder den kold i lang tid. Faktisk er den så god, at den kan holde hvidvin kold i op til 2 timer. Men fordi den heller ikke er større, kan den også tages med på picnic og skovture, hvis de er til sådan noget.
Se priser / Læs mere
 

Lakrids By Bülow – blandet box

Gave til par » Lakrids By Bulow – blandet
Der er ikke noget så lækkert som at sidde med et glas vin eller en cocktail og nippe til noget lækkert chokoladeovertrukket lakrids. Slet ikke, når det er fra Johan Bülow. Denne box er den perfekte gave til par, fordi de sammen kan nyde den på en rolig lørdag aften eller en afslappende eftermiddag. Den holder helt sikkert ikke særligt længe.
Se priser / Læs mere
 

Kæresteplakat

Gave til par » Kaeresteplakat
Hvis du skal give en gave, til parret der har alt, er det oplagt med en kæresteplakat fra Plakatdyr. Der er altid plads til en plakat mere i hjemmet, så hvorfor ikke en sjov en af slagsen? De kan helt sikkert genkende sig selv i flere af citaterne og vil smile af den, når de får den. Det er både en billig og en god par gave.
Se priser / Læs mere
 

Sort sol ved Vadehavet

Gave til par » Sort sol ved Vadehavet
I foråret og efteråret samles der op imod en million stære ved det danske Vadehav i Sønderjylland. Det er en helt særlig oplevelse, når stærene letter og solen formørkes af de mange fugle – og det kan de opleve med Sort Safari, som tager dem med på en guidet tur. Hvad der også er helt særligt er, at fuglene laver nogle helt fantastiske formationer, som man ellers ikke kan opleve. Det er en meget romantisk gave til par og vil helt sikkert være noget, som de snakker om i lang tid bagefter.
Se priser / Læs mere
 

Helikoptertur med HeliCompany

Gave til par » Helikoptertur med HeliCompany
Dette er virkelig gaven til parret, der har alt. For her får de førsteklasses parket til udsigten over en af flere udvalgte byer over hele landet. En helikoptertur er noget helt andet end en almindelig flyvetur, da man kan se alt fra vinduet. Det er en 10 minutters rundflyvning, men er helt sikkert 10 minutter, som de meget sent vil glemme igen.
Se priser / Læs mere