Gave til bedstemor

Nedenfor har vi samlet 10 gode gaveideer til bedstemor, farmor og mormor, som du med al sandsynlighed kan finde lidt inspiration i. Det er gaver, som langt de fleste bedstemødre vil kunne finde en glæde i, enten fordi de minder dem om noget særligt eller hjælper dem til en hverdag med større velvære.

Det er intet mindre end fantastisk at kunne give sin mormor, farmor eller bedstemor det.

Gaveidéer til mormor og farmor

Plakat med hendes citater

Gave til bedstemor » Plakat til mormor og farmor
En sød og meget charmerende gave, som med garanti vil sprede glæde, er en plakat med hendes mest anvendte citater. Har hun ofte noget sjovt, hun siger? Eller bruger hun nogle spøjse udtryk? Så mind hende om det med en gave.
Se priser / Læs mere
 

Chokoladesmagning

Gave til bedstemor » chokoladesmagning til bedstemor
Hvem har ikke en bedstemor, mormor eller farmor med en sød tand? Derfor giver det god mening at give en chokoladesmagning i gave til hende. Det vil hun helt sikkert synes er lækkert og meget hyggeligt at tage afsted til.
Se priser / Læs mere
 

Garn og strikketøj

Gave til bedstemor » Garn og strikketøj bedstemor
Bedsteforældre strikker meget. Eller sådan er det i hvert fald for mange af dem. Derfor er det oplagt at give et gavekort til en garnbutik, så hun kan strikke endnu flere trøjer eller sweatre til dig i skønne mønstre.
Se priser / Læs mere
 

Flotte vaser

Gave til bedstemor » vaser bedstemor
Blomster, blomster og blomster. Det forbinder mange børnebørn med deres bedsteforældre. Så hvorfor ikke give hende en flot vase, som hun kan stille de smukke blomster, hun enten køber eller plukker i haven i? Det vil hun blive glad for.
Se priser / Læs mere
 

Robotstøvsuger

Gave til bedstemor » robotstoevsuger til mormor og farmor
Et rigtig stort hit blandt mange bedsteforældre er en robotstøvsuger, da det giver dem en hjælpende hånd med den daglige rengøring. Så hvorfor ikke give din mormor eller farmor det? De kan efterhånden fås ret billigt mange steder!
Se priser / Læs mere
 

Et billede af dig

Gave til bedstemor » billede til bedstemor
Hvilken farmor, mormor eller bedstemor bliver ikke glad for et billede af deres barnebarn? Tag ud til et naturskønt sted I begge holder af, tag et billede og bestil det hjem sammen med en ramme. Det rammer de fleste bedsteforældre lige i hjertet.
Se priser / Læs mere
 

Varmetæppe til kølige aftener

Gave til bedstemor » varmetæppe til mormor
Forkæl din bedstemor, mormor eller farmor med et dejligt varmetæppe til de kølige aftener både inde og ude. Med varmetæppet kan hun sidde sammen med dig og familien udenfor længe og bare nyde det intime samvær. Det er en god gave!
Se priser / Læs mere
 

Kroophold

Gave til bedstemor » kropophold til bedstemor
Laver hun god mad? Og synes du derfor også godt, hun kunne trænge til at blive forkælet med lidt god mad selv? Det kan hun i hvert fald blive på et kroophold, hvor de typisk serverer traditionelle, danske retter præcis som bedsteforældre kan lide det.
Se priser / Læs mere
 

En god bodylotion

Gave til bedstemor » bodylotion til bedstemor gave
Selvom man er kommet op i alderen, betyder det ikke, at man ikke går op i sig selv og sin hud. Forkæl derfor din bedstemor, mormor eller farmor med en god og velduftende bodylotion, som giver hende en frisk start på dagen.
Se priser / Læs mere
 

En frisk parfume eller deodorant

Gave til bedstemor » frisk deodorant eller parfume til mormor og farmor
Alle elsker at dufte godt – det gælder også for din bedstemor, mormor eller farmor! Særligt de friske dufte er noget, der hitter blandt de modne kvinder. Der findes mange gode, så gå gerne på jagt. Det vil hun helt sikkert synes godt om.
Se priser / Læs mere
 

Har du en bedstemor, du godt kunne tænke dig at give en gave, bare fordi hun er skøn og dejlig? Eller leder du efter en gave til farmor eller mormor i forbindelse med jul eller fødselsdag? Det gode ved bedsteforældre er, at de generelt er ret lette at give gaver, da de stiller sig taknemmelige med alt, de får givet af deres børnebørn. Men, hvis du synes, din bedstemor, mormor eller farmor har alt i forvejen, og du derfor ikke rigtig kan komme på noget, er hjælpen heldigvis nær.

En gave viser, at du sætter pris på hende

Selvom du måske allerede har spurgt hende om, hvad hun ønsker sig, og hun dertil har svaret, at hun bare gerne vil have dit selskab, så bringer det nu og engang alligevel glæde, hvis du forkæler hende med en gave, som du ved, hun sætter stor pris på at få. Modne kvinder med børnebørn stiller sig som regel tilfredse med meget lidt – så du skal ikke være nervøs for, om det du finder på er godt nok til hende.

Hvis du dog alligevel gerne vil give hende en gave, som er lidt bedre end normalt, kan du med fordel tage et kig på vores liste over gaveideer. Vi har nøje udvalgt dem til at passe til det modne segment, så du ikke kommer til at købe noget, der er lidt ved siden af. Skulle den perfekte gave ikke være på vores liste herover, kan det nu og engang alligevel være, at det giver inspiration til en rigtig god en af slagsen. Vi kan også hjælpe, hvis du leder efter en gave til bedstefar.