Julegaver til børn

Hvad giver man i julegave til børn

Legetøj er selvfølgelig nummer 1 på listen, når det kommer til gode julegaveideer til børn. Men der er jo enormt meget legetøj at vælge imellem, og hvad er populært og godt for barnets udvikling? Vi har samlet en liste over gaveideer til børn, med masser af gode forslag til moderne og “sundt” legetøj. Der er også andre ideer til gaver foruden legetøj.

Hvordan finder man de rette julegaver til børn?

Det kommer an på barnet. Gaven skal passe til ham eller hende. Barnets alder og dets personlighed spiller ind på valg af gave. I listen her har vi samlet ideer til børn under 12 år. Det er altså børn der stadig leger og bruger deres legetøj. Barnet har allerede en personlighed fra de bliver født, så du skal finde en gave der passer til han eller hendes væremåde. Har du været sammen med barnet har du måske en ide om, hvorvidt de hælder til at være introvert eller ekstrovert. Introverte børn foretrækker legetøj såsom puslespil, bøger, musik, hvor ekstroverte børn elsker spil og ting de kan bruge udenfor og sammen med andre. Med det sagt er det moderne legetøj fælles for de fleste små børn – I de tidligere år minder børn så meget om hinanden, og deres udvikling er stort set den samme, hvorfor det samme slags legetøj er interessant for dem.

Hvad skal julegaven koste?

Prisen kommer an på dit budget og dit forhold til barnet. Når du har skabt dig et overblik over hvor mange du skal købe julegave til, og hvor mange penge du har til rådighed, kan du begynde at fordele det til dem der skal have gave. Herved får du hurtigt en ide om hvor meget gaven kan koste. Din relation spiller også ind – er du bedsteforælder eller forælder til barnet, kan du fint købe en gave til omkring 500 kroner, hvis økonomien er til det. Mostre, fastrer, onkler og venner af familien kan passende købe gaver til en pris af 100-400 kroner. Alt efter budget og økonomi selvfølgelig. I listen har vi fundet gaver der rangerer fra 15 til 700 kroner. Så kan alle være med.

Liste over julegaveideer til børn

Fjernstyret bil

En god klassiker der aldrig går af mode, den fjernstyrede bil. Især drengebørn elsker at løbe rundt efter deres fjernstyrede bil og får meget glæde af at se hvor langt og hvor hurtigt og hvor bilen kan køre. Her på siden finder du et godt udvalg af fjernstyrede biler til enhver smag. Pris fra 249 kroner.
Se priser / Læs mere

Aktivitetstæppe

Til de helt små er aktivitetstæpper nærmest uundværligt. Her har vi en gave der både er til barn og forældre.
Se priser / Læs mere

Perler

Et hit hos de lidt større børn er leg med perler. Det kan både være halskæder og armbånd der laves eller perleplader. Her finder du et stort udvalg af produkter til leg med perler.
Se priser / Læs mere

My Little Pony

Enormt populært hos piger i alderen 3 til 7 år. Her finder du et stort sortiment af deres produkter. Der er både små ponyer, løbehjul, sengetøj, legetelt og meget mere. Pris fra 132 kroner.
Se priser / Læs mere

Bamser

En rigtig sød gave som ikke er dyr, men som børn elsker. Søde dejlige bløde bamser man kan putte og lege med. Her finder du masser af søde bamser fra 59 kroner.
Se priser / Læs mere

Legetelt

Et hit hos børn fra 3 til 7 år er legetelt. Et telt der kan sættes op indenfor hvori barnet kan skabe sit eget lille lege univers. Super moderne og et hit hos børnene. Her finder du telte der endda er i et flot design, så de også pynter i hjemmet. Fra 699 kroner.
Se priser / Læs mere

Stableklodser

Til de mindre børn er stabelklodser en alletiders gave. Børnene elsker at stable og bygge med de fine klodser. At de er lavet i træ betyder der ikke er skadelig kemi som der kan være i noget plastik legetøj. Det er ikke godt, da små børn har tendens til at tage deres legetøj i munden. Her finder du et flot udvalg af stabelklodser i forskellig stil og pris. Fra 132 kroner.
Se priser / Læs mere

Puslespil til de små

Allerede fra 1 års alderen begynder små børn at kunne lege med puslespil og put i kasse. Med en voksen ved siden øver de sig og styrker deres kognition med puslespillet. En alletiders gave til de små. Fra 122 kroner.
Se priser / Læs mere

Kasseapparat til købmand

En stor del af at lege købmand er kasseapparatet. Med et kasseapparatet kan de andre dele af butikken hurtigt bygges op ved hjælp af fantasi og ting fra hjemmet – fra 159 kroner.
Se priser / Læs mere

Købmandsbutik

Et stort hit hos de lidt større børn er at lege købmand. Her kan handles og snakkes og hygges, og de voksne kan inviteres med ind i legen, ved at “handle” i butikken. En klassiker inden for børneleg der forbliver populær. Her finder du forskellige ting til legen. Fra 499 kroner.
Se priser / Læs mere

Legemad

Kan både bruges til at lege købmand og til leg med køkken og madlavning – alle mulige slags legemad, som små børn elsker at lege med – fra 15 kroner.
Se priser / Læs mere

Stylter i træ

Til de lidt større børn er stylter en alletiders gave. Her træner de deres balance og motorik og får en god motivation for at komme udenfor at lege. En klassiker der aldrig går af mode! Og som holder i mange mange år, da de er fremstillet af robust træ Fra 349 kroner.
Se priser / Læs mere

Bøger

Sangbøger til de små, eller historier til de lidt større. Bøger er og bliver en fantastisk gave til børn. Find et stort udvalg af børnebøger her Saxo.com
Se priser / Læs mere
julegaver til børn
julegaver til børn