Julegaver til børn

Legetøj er selvfølgelig nummer 1 på listen, når det kommer til gode julegaveideer til børn. Men der er jo enormt meget legetøj at vælge imellem, og hvad er populært og godt for barnets udvikling? Vi har samlet en liste over gaveideer til børn, med masser af gode forslag til moderne og “sundt” legetøj. Der er også andre ideer til gaver foruden legetøj.

Liste over julegaveideer til børn

Harry Potter: Den komplette 8-films Kollektion

Julegaver til børn » harry potter blu ray julegave til boern
Er dit barn vild med Harry Potter? Så er en komplet kollektion af alle 8 film den perfekte julegave. Juleferien og det kolde og mørke januar kan bruges på at se den imponerende rejse, som Harry, Ron og Hermione sammen tager ud på. De fem første film er med dansk tale.
Se priser / Læs mere
 

LEGO Star Wars – Poe Damerons X-wing-jager

Julegaver til børn » LEGO Star Wars Poe Damerons X wing jager julegave til boern
Denne seje X-wing-jager er den perfekte julegave til drengen, der virkelig elsker Star Wars. Det er et helt nyt design, og den er så sej, at den kan affyre missiler mod onde kræfter. Barnet har derfor rig mulighed for at lege modstandshelt og skabe episke kampe mellem modstandsbevægelsen og Den Første Orden.
Se priser / Læs mere
 

LEGO Disney – Belles slot

Julegaver til børn » LEGO Disney Belles slot – vinterfest julegave til boern
Har du en pige, der elsker at lege med LEGO er Belles Slot helt perfekt til hende. Kan hun samtidig også godt lide Disneys Skønheden og Udyret er der spændende leg i timevis forude. Der er både klodser og de ikoniske figurer med i pakken, så der kan inviteres til bal på det flotte slot.
Se priser / Læs mere
 

STIX Vægdekoration

Julegaver til børn » STIX Vaegdekoration julegave ide til piger og drenge
STIX Vægdekoration er en fantastisk julegave til børn, da det giver dem mulighed for at finde deres kreative side frem. Med STIX kan børn forvandle vægge til farveglade mesterværker. Mulighederne er uendelige, og det er kun deres fantasi, der sætter grænserne for, hvad der alt kan skabes.
Se priser / Læs mere
 

Fortnite Monopoly Spil

Julegaver til børn » Fortnite Monopoly Spil julegave til boern
Nu er det ikke kun muligt at spille Fortnite på computeren – det er det også på et brætspil! Spillet har flere momenter, hvor der skal bygges mure for ikke at blive ramt af modstandernes skud. Ligesom i computerspillet handler det også om at holde sig længst muligt i live. Perfekt som julegave til det spilleglade barn.
Se priser / Læs mere
 

Super Mario-lampe

Julegaver til børn » Super Mario lampe julegave til boern
Hvilket barn elsker ikke Super Mario? Det ikoniske spil kan nu også indtage børneværelset med en sød lampe formet som Super Mushroom. Men, den kan ikke kun lyse og sprede hygge – for den udsender også den klassiske “Power-up”-lyd, når man tænder for den. Det er en super fin julegave, der kun kan sprede god stemning.
Se priser / Læs mere
 

Magic Toy Truck

Julegaver til børn » magic toy truck julegaver til boernene
Magic Toy Truck er et intelligent stykke legetøj, der kan følge de streger, man tegner. Legetøjsbilen har sensorer, der registrerer, hvor barnet har tegnet. Med bilen bliver det at tegne pludseligt taget op på et helt andet niveau og bliver kun sjovere og sjovere, jo mere snørklet linjerne bliver at følge.
Se priser / Læs mere
 

Pocket Drone Sammenfoldelig FPV-Drone

Julegaver til børn » Pocket Drone Sammenfoldelig FPV Drone julegave til boern
Hvor sejt er det ikke lige at få en drone i julegave? Dronen her er i lommeformat og er så sej, at den kan streame live-video og styres med en app direkte fra en smartphone. Den kan foldes sammen og være i lommen, så det er nemt at komme afsted ud på eventyr.
Se priser / Læs mere
 

Ring Fit Adventure – Nintendo Switch

Julegaver til børn » Ring Fit Adventure julegaveide til boern
Ring Fit Adventure til Nintendo Switch gør det sjovere at spille, da barnet selv skal gøre noget aktivt for at klare sig gennem banerne. Den registrerer, når barnet laver en bevægelse og fortæller også, hvad barnet skal gøre for at undgå forhindringer. Det er super smart og virkelig sjovt.
Se priser / Læs mere
 

Nintendo Switch Konsol med controllere

Julegaver til børn » nintendo switch julegaven til boern
Nintendo Switch er en populær konsol blandt mange børn, som gør det muligt at spille både sjove og udfordrende spil. Controllerne kan sættes fast, så enheden kan bruges håndholdt eller tilsluttet til et TV. Med Nintendo Switch åbner der sig en helt ny verden af spil, hvilket er perfekt under juletræet.
Se priser / Læs mere
 

Fjernstyret bil

Julegaver til børn » fjernstyret bil 1
En god klassiker der aldrig går af mode, den fjernstyrede bil. Især drengebørn elsker at løbe rundt efter deres fjernstyrede bil og får meget glæde af at se hvor langt og hvor hurtigt og hvor bilen kan køre. Her på siden finder du et godt udvalg af fjernstyrede biler til enhver smag. Pris fra 249 kroner.
Se priser / Læs mere
 

Aktivitetstæppe

Julegaver til børn » aktivitetstæppe 1
Til de helt små er aktivitetstæpper nærmest uundværligt. Her har vi en gave der både er til barn og forældre.
Se priser / Læs mere
 

Perler

Julegaver til børn » perler
Et hit hos de lidt større børn er leg med perler. Det kan både være halskæder og armbånd der laves eller perleplader. Her finder du et stort udvalg af produkter til leg med perler.
Se priser / Læs mere
 

My Little Pony

Julegaver til børn » my little pony
Enormt populært hos piger i alderen 3 til 7 år. Her finder du et stort sortiment af deres produkter. Der er både små ponyer, løbehjul, sengetøj, legetelt og meget mere. Pris fra 132 kroner.
Se priser / Læs mere
 

Bamser

Julegaver til børn » bamser
En rigtig sød gave som ikke er dyr, men som børn elsker. Søde dejlige bløde bamser man kan putte og lege med. Her finder du masser af søde bamser fra 59 kroner.
Se priser / Læs mere
 

Legetelt

Julegaver til børn » legetelt
Et hit hos børn fra 3 til 7 år er legetelt. Et telt der kan sættes op indenfor hvori barnet kan skabe sit eget lille lege univers. Super moderne og et hit hos børnene. Her finder du telte der endda er i et flot design, så de også pynter i hjemmet. Fra 699 kroner.
Se priser / Læs mere
 

Stableklodser

Julegaver til børn » stableklodser
Til de mindre børn er stabelklodser en alletiders gave. Børnene elsker at stable og bygge med de fine klodser. At de er lavet i træ betyder der ikke er skadelig kemi som der kan være i noget plastik legetøj. Det er ikke godt, da små børn har tendens til at tage deres legetøj i munden. Her finder du et flot udvalg af stabelklodser i forskellig stil og pris. Fra 132 kroner.
Se priser / Læs mere
 

Puslespil til de små

Julegaver til børn » puslespil til de små
Allerede fra 1 års alderen begynder små børn at kunne lege med puslespil og put i kasse. Med en voksen ved siden øver de sig og styrker deres kognition med puslespillet. En alletiders gave til de små. Fra 122 kroner.
Se priser / Læs mere
 

Kasseapparat til købmand

Julegaver til børn » kasseapparat til købmand
En stor del af at lege købmand er kasseapparatet. Med et kasseapparatet kan de andre dele af butikken hurtigt bygges op ved hjælp af fantasi og ting fra hjemmet – fra 159 kroner.
Se priser / Læs mere
 

Købmandsbutik

Julegaver til børn » købmandsbutik
Et stort hit hos de lidt større børn er at lege købmand. Her kan handles og snakkes og hygges, og de voksne kan inviteres med ind i legen, ved at “handle” i butikken. En klassiker inden for børneleg der forbliver populær. Her finder du forskellige ting til legen. Fra 499 kroner.
Se priser / Læs mere
 

Legemad

Julegaver til børn » legemad 1
Kan både bruges til at lege købmand og til leg med køkken og madlavning – alle mulige slags legemad, som små børn elsker at lege med – fra 15 kroner.
Se priser / Læs mere
 

Stylter i træ

Julegaver til børn » stylter i træ
Til de lidt større børn er stylter en alletiders gave. Her træner de deres balance og motorik og får en god motivation for at komme udenfor at lege. En klassiker der aldrig går af mode! Og som holder i mange mange år, da de er fremstillet af robust træ Fra 349 kroner.
Se priser / Læs mere
 

Bøger

Julegaver til børn » bøger 2
Sangbøger til de små, eller historier til de lidt større. Bøger er og bliver en fantastisk gave til børn. Find et stort udvalg af børnebøger her Saxo.com
Se priser / Læs mere
 

Hvordan finder man de rette julegaver til børn?

Det kommer an på barnet. Gaven skal passe til ham eller hende. Barnets alder og dets personlighed spiller ind på valg af gave. I listen her har vi samlet ideer til børn under 12 år. Det er altså børn der stadig leger og bruger deres legetøj. Barnet har allerede en personlighed fra de bliver født, så du skal finde en gave der passer til han eller hendes væremåde.

Relateret artikel: julekalender

Har du været sammen med barnet har du måske en ide om, hvorvidt de hælder til at være introvert eller ekstrovert. Introverte børn foretrækker legetøj såsom puslespil, bøger, musik, hvor ekstroverte børn elsker spil og ting de kan bruge udenfor og sammen med andre. Med det sagt er det moderne legetøj fælles for de fleste små børn – I de tidligere år minder børn så meget om hinanden, og deres udvikling er stort set den samme, hvorfor det samme slags legetøj er interessant for dem.

Hvad skal julegaven koste?

Prisen kommer an på dit budget og dit forhold til barnet. Når du har skabt dig et overblik over hvor mange du skal købe julegave til, og hvor mange penge du har til rådighed, kan du begynde at fordele det til dem der skal have gave. Herved får du hurtigt en ide om hvor meget gaven kan koste.

Din relation spiller også ind – er du bedsteforælder eller forælder til barnet, kan du fint købe en gave til omkring 500 kroner, hvis økonomien er til det. Mostre, fastrer, onkler og venner af familien kan passende købe gaver til en pris af 100-400 kroner. Alt efter budget og økonomi selvfølgelig. I listen har vi fundet gaver der rangerer fra 15 til 700 kroner. Så kan alle være med.