Kandidatgave

Mangler du en gave til en nyuddannet kandidat? En kandidatuddannelse er lidt af en bedrift, da der ligger 5 års hårde studier bag. Det skal selvfølgelig fejres og belønnes med en rigtig god gave. Men hvad giver man lige til i gave til en kandidat? Det er ikke hver dag, man skal finde på en kandidatgave, så er du helt på bar bund, er du heldigvis kommet til det helt rette sted.

Her på siden har vi nemlig samlet nogle af de bedste gaveideer til en kandidatgave, som vi kunne finde. Der er både gaveideer til ham og hende i forskellige prisklasser, så du kan finde inspiration til en gave, der passer til dit budget. 

Kandidatgave til hende 

Kvinder er generelt meget glade for både blomster og chokolade. Men synes du, det skal være lidt mere specielt end det, nu hvor hun endelig er færdig efter mange års studier og et alt for stramt budget, giver vi dig herunder de perfekte ideer til en kandidatgave til hende. 

Spaophold på Alsik Hotel

Kandidatgave » spaophold paa alsik hotel Kandidatgave
Efter fem års hårdt slid skal hun selvfølgelig forkæles. Det kan næsten ikke gøres bedre end med et spaophold! På Alsik Hotel kan hun opleve Danmarks største spa, der tager afsæt i de bedste badetraditioner. Det ligger 70 meter over byen og har den mest fantastiske udsigt. Perfekt som kandidatgave.
Se priser / Læs mere
 

Pizzakursus hos Birks Køkken

Kandidatgave » Pizzakursus hos Birks Koekken kandidatgave
Med fem år på havregryn, pasta og ris vil hun helt sikkert elske at komme med på et vaskeægte pizzakursus. Her får hun tips og tricks til, hvordan man bager den lækreste pizza hjemme i sin egen ovn. Det er også oplagt til en god dag sammen.
Se priser / Læs mere
 

Giorgio Armani Code parfume

Kandidatgave » armani code parfume gave til kandidat
Lækre parfumer kan man aldrig få nok af som kvinde. Men som studerende er der ikke råd til dyre parfumer som Giorgio Armani code til kvinder. Med denne som kandidatgave forkæler du hende virkelig – og så er der også garanti for, at hun dufter godt, når det senere skal fejres med en bytur.
Se priser / Læs mere
 

Oplev København med Goboat

Kandidatgave » Goboat koebenhavn kandidatgave
Denne gave er oplagt til venne- eller venindetid – også selvom du og hende måske bor et andet sted i landet. For hvem vil ikke gerne opleve København og storbyen? Med Goboat kan du og hende opleve hovedstaden fra vandet, mens I spiser noget lækkert mad og får nogle bobler.
Se priser / Læs mere
 

Kandidatgave til ham 

Mænd kan være svære at finde en gave til, da blomster og chokolade ikke rigtig passer til. Men, der er heldigvis så mange andre fede kandidatgaver at give til ham, som vi har samlet sammen og beskrevet herunder. Vi er derfor helt sikre på, at du finder den perfekte gave til kandidaten. 

Cocktails & Comedy på Citizen i København

Kandidatgave » standup cocktails citizen koebenhavn kandidat gave
Hvem vil ikke gerne hygge sig i byen i København? Og hvem elsker ikke også standup? Comedy på Citizen er et helaftensarrangement med open mic og øl eller cocktails. Sammen kan I opleve nye jokes og spirende talenter alt imens, I hygger jer. Det er nærmest den perfekte kandidatgave.
Se priser / Læs mere
 

Ophold i FÆNGSLET

Kandidatgave » ophold i faengslet kandidat gave
Har han prøvet at overnatte i et fængsel før? Hvis ikke så har han muligheden nu med denne kandidatgave! Ved et ophold i fængslet i Horsens, lukker dørene til en overnatning, hvor menuen står på vand og brød. Men han får også et indblik i, hvordan livet som indsat har været i det tidligere Horsens Statsfængsel. Det kan kun blive sjovt.
Se priser / Læs mere
 

Svæveflyvning hos Herning Svæveflyveklub

Kandidatgave » svaeveflyvning kandidatgave
Det er de færreste, der har prøvet at flyve i et svævefly. Hvis han heller ikke har det, kan den første gang blive i Herning. Oplevelsen varer cirka en time og indeholder 8-10 minutters flyvning med udsigt over et fantastisk landskab sammen med en erfaren pilot.
Se priser / Læs mere
 

Gokart hos Racehall

Kandidatgave » gokart kandidat gave
Nu hvor tiden på skolebænken er ovre, er det vidst på tide, at der kommer lidt fart og luft under vingerne. Det kan han få med gokart hos Racehall, hvor han sammen med dig og nogle venner kan køre ægte ræs og kæmpe om førstepladsen. Det vil helt sikkert være fedt efter en lang periode med eksamensstress.
Se priser / Læs mere
 

Relateret artikler: svendegaver, studentergaver & dimissionsgaver

Det er en helt særlig dag, så derfor skal han eller hun også fejres med en særlig gave. Vi har derfor udvalgt gaveideer, som man måske ikke lige giver så tit, eller som man typisk kun giver, når der virkelig er noget at fejre. Vi håber, du finder en rigtig god kandidatgave, som du glæder dig til at overraske den nyuddannede med. 

Hvad er en god kandidatgave? 

En god kandidatgave er en gave, der giver ham eller hende et smil på læben. Det har bestemt ikke været nemt at komme igennem uddannelsen, og derfor er det efter eksamen tiltrængt med noget, der kan aflede opmærksomheden fra den stress, han eller hun har været igennem så længe. 

Det giver derfor rigtig god mening, hvis du giver ham eller hende en kandidatgave, der byder på en fælles oplevelse. For det har der helt sikkert ikke været hverken meget tid, overskud eller penge til under uddannelsen. Netop derfor har vi også primært valgt at vælge oplevelsesgaver. Det er nemlig med garanti en gave, der kommer til at blive brugt, og som også bringer gode minder og glade dage. 

Vælg derfor en oplevelsesgave efter, hvad han eller hun godt kan lide. Er det ikke så meget fart, der er fedt for vedkommende, er det måske bedre med noget lidt mere nede på jorden og hyggeligt, du skal gå efter. Mærk efter og tænk over, hvad vedkommende normalt godt kan lide. Så finder du med garanti en god kandidatgave

Hvor dyr skal en gave til en kandidat være? 

Selvom det er en stor bedrift at blive kandidat, er der ikke et bestemt loft for eller minimumskrav til, hvad du skal give for i gave. Det er helt og holdent op til dig selv eller det prisniveau, som dine venner eller familie gerne vil give for. 

Den bedste gave er så absolut heller ikke den dyreste gave. For vil du gerne give den bedste gave, skal den gives efter, hvad personen godt kan lide, og hvad din mavefornemmelse siger dig, er den bedst mulige gave. Vælg derfor en gave med hjertet, hvis du gerne vil gøre ham eller hende glad – for det vil vedkommende helt sikkert også kunne mærke. 

Brug god tid på at finde en gave til den nyuddannede kandidat 

For at vælge den absolut bedste af de gaver, vi har foreslået her på siden, bør du bruge lidt tid på at sammenligne dem og tænke over, hvad der er den absolut bedste af dem alle sammen. For jo mere tid du bruger på at tænke det igennem, jo bedre en reaktion får du fra den nyuddannede kandidat. 

Selvom gaven ikke betyder det hele, men at din tilstedeværelse og lykønskning er lige så vigtig, er der nu ikke noget så dejligt som et smil op til begge ører, fordi man har glædet en anden med en helt fantastisk gave. Den reaktion er vi helt sikre på, at du kan få med en af de foreslåede gaver ovenfor. Det er bare med at vælge den rette. 

Husk en god champagne til kandidaten 

Når man har siddet og knoklet fem år med næsen nede i bøger, skal der selvfølgelig poppes en champagne, når eksamen er veloverstået. Intet mindre kan gøre det. Pak derfor gerne gaven fint ind og vær klar til at poppe champagnen, når kandidaten kommer ud fra eksamenslokalet. Det skal være en festdag uden lige, da det formentligt betyder, at skolebænken er et overstået kapitel, og at der nu venter nye og spændende udfordringer forude. 

Ved du ikke, hvilken champagne der er god, går du aldrig helt galt i byen med en sød Asti. Det plejer de fleste at kunne lide – også dem der frivilligt bruger fem år på at uddanne sig på universitet. 

Overrask med gave og fejring om aftenen 

Er du en rigtig god ven eller veninde til den nyuddannede kandidat, kan du med fordel både komme med en rigtig god oplevelsesgave og overraske med en fejring sammen med de tætteste venner og veninder om aftenen. Det vil være en rigtig god og meget overvældende gave for kandidaten, som måske blot regner med, at den skal stå på middag på restaurant med familien. 

Det behøver ikke at stå på vild fest – bare det, at der står nogen klar i lejligheden med lækre snacks, cocktails og god musik er en kæmpe overraskelse i sig selv. Gå sammen med de bedste studiekammerater, familien og andre, som tænker det kunne være en god ide og vær med til at skabe rammerne om en af de bedste dage i hans eller hendes liv!