Gaveideer til hestepigen

Hvad giver man i gave til en hestepige?

De fleste unge piger går gennem en fase hvor heste er populære. Måske starter de til ridning, måske er det bare hesteblade og hestebilleder som hitter. For nogen er det mere en blot en fase –  heste og ridning bliver til en reel hobby, og for nogle endda en livsstil. Hestepiger er forbold-drengens modstykke.

Hestepigers livsstil indebærer selvfølgelig en hel masse om heste. Er muligheden for det, får pigen måske sin egen hest, som der skal bruges rigtig meget tid, energi og penge på at passes.

Det er helt fint, at give en specialerettet gave til en hestepige. Altså noget der virkelig rammer plet og passer ind i hendes liv. Men hvordan finder man lige sådan en gave? Læs med her og få gode råd til hvordan du kan finde den perfekte gave til pigen der elsker heste.

Personrettede gaver

Selvom man som hestepige har det til fælles med andre hestepiger, at man elsker heste – er hver og en selvfølgelig sin helt egen unikke person. Derfor er det vigtigt, når du skal finde en gave til en hestepige, at du ikke bare køber noget der passer til hendes hobby, men at du også køber noget der passer til hende som person. Giv derfor dig selv et øjeblik hvor du tænker på hende. Hvordan er hendes personlighed? Hvad kan hun lide og hvad rynker hun på næsen af? Har hun andre hobbyer ud over ridning og heste? Hvilken type er hun og hvordan er hendes stil? Når du tager dig tid til at se hende for dig, får du nemmere ved at købe en gave der passer til hende. Alt for ofte kommer man til at køber gaver man selv synes er fede, eller som man lige hurtigt tror den anden ville kunne lide. Men det er desværre ofte der, man rammer ved siden af. For at en gave skal være god, skal den passe til personen!

Når du har et klart billede af hvem hun er og hvad hun kan lide, er du parat til at finde en god gave. I listen her har vi samlet en masse gode bud på gaver til piger der har heste og ridning som hobby.

Liste over gaver til hestepiger

 • Ridehjelm – En ridehjelm er selvfølgelig uundværligt for en hestepige, det er klart!
 • Ridestøvler – Fås i mange lækre design, passer de her til pigen du kender?
 • Piske – Øver hun dressur ridning, så skal der være pisk til.
 • Ridetøj – Ridebukser er som fodbolddrengens fodboldstøvler – uundværlige.
 • Praktisk jakke – Når hun cykler til og fra rideskolen eller går og passer og gør rent ved hesten er en praktisk jakke super god (oilskin jakke)
 • Rygsæk – Praktisk og godt til transporten frem og tilbage til rideskolen eller stalden hvor hesten går.
 • Høretelefoner – er der en cykeltur eller anden transport som del af hobbyen, er det en god ide med et par gode høretelefoner, så hun kan lytte til musik, podcasts eller lydbøger på turen.
 • Håndcreme – Hænderne er jo udsatte når man går og arbejder med heste – en lækker håndcreme skal med i tasken!
 • Udstyr til heste – Det siger sig selv 😉
 • Bøger om heste og ridning – Inspiration og fordybelse i hobbyen – gode bøger om emnet er en super gave.
 • Varme sokker – Til de kolde måneder.
 • Sports BH – Selvfølgelig rigtig godt til piger der rider.
gaveideer-til-hestepigen
gaveideer-til-hestepigen
close

DEN BEDSTE GAVEIDE I 2019

Skriv din mail herunder og jeg sender dig årets bedste gaveide til dig med det samme.