Gave til veninde

Det med at finde en gave til sin veninde er heldigvis ikke det sværeste. Gode veninder kender hinanden godt, og oftest ved de hvad den anden mangler eller ønsker sig. Selvfølgelig kan man komme i tvivl, eller have brug for inspiration, det helt okay, og at finde her. Vi har samlet en liste over lækre og indbydende gaveideer som passer perfekt til en venindegave.

Gaveideer til venindegave

Nøglen i venindegaver er, at man giver noget som viser, at man ønsker sin veninde det bedste. At man gerne vil have, hun er glad, sund og smuk. Derfor er det en god ide, at finde en gave der fremhæver eller understreger hendes gode sider.

Det kan være en lækker læbestift, en super ansigtscreme, noget sundt og lækkert mad etc. Man kan også give en oplevelse som I kan nyde sammen, eksempelvis en tur i biografen eller teatret. Forkælelse og wellness gør sig også godt som venindegave. Prøv at tjekke listen her ud, og se om der ikke er noget der passer til din veninde. Husk på hvem hun er og hvad hun elsker – og gå så på gavejagt.

Liste over de bedste gaver til veninde – Værsgo´

  • Ansigtsbehandling – Skal din veninde forkæles? Har hun brug for tid til selv-omsorg og at blive lidt lækker. Så forær hende en ansigtsbehandling, hvor hun får renset huden i dybden.
  • Solbriller – Du er fanme sød hvis du giver din veninde et par smarte solbriller i sæsonens nyeste stil.
  • Tøj – Kender du din venindes tøjstørrelse, er det en lækker gave, at få noget nyt tøj. Er det ikke hendes stil, kan det jo altid byttes
  • Tørklæder – En nem og super lækker gave til kvinden der har alt. Et tørklæde i god kvalitet kan man altid bruge!
  • Helse – Et gavekort til en helseforretning, eller en lækker pakke økologisk the sammen med nærende mørk chokolade er en perfekt venindegave
  • Cremer – En super lækker creme til hele kroppen For-yngende ansigtscreme Nærende håndcreme
  • Læbestift– Hvad med en fræk læbestift i god kvalitet?
  • Tur i biografen – Det er ikke nogen dårlig ide at invitere din veninde med i biografen som en gave. Det viser, at du ønsker, I har det sjovt og godt sammen. Find en sjov film, og pak gavekortet smukt ind. Sammen med en blomst, er det en rigtig sød gave.
  • En tur i teatret – Er hun den lidt mere fin-kulturelle type, kan du skifte gavekortet til biograf ud med en tur i teatret. Både de store og små teatre i København og rundt omkring i landet har spændende forestillinger.

Så bliver din veninde glad!

gave-til-veninde
gave-til-veninde
close

DEN BEDSTE GAVEIDE I 2019

Skriv din mail herunder og jeg sender dig årets bedste gaveide til dig med det samme.