Gave til veninde

Gave til veninde – Det med at finde en gave til sin veninde er heldigvis ikke det sværeste. Gode veninder kender hinanden godt, og oftest ved de hvad den anden mangler eller ønsker sig. Selvfølgelig kan man komme i tvivl, eller have brug for inspiration, det helt okay, og at finde her. Vi har samlet en liste over lækre og indbydende gaveideer som passer perfekt til en venindegave.

Liste over de bedste gaver til veninde

Plakat til veninden

Gave til veninde » plakat til veninde
Med en sjov og sød plakat får hun en gave, som kan give et godt smil hver gang hun ser den. En plakat er en anderledes gave end de sædvanelige make-up gaver, som vi ofte giver hinanden. Her finder du et hav af grineren veninde plakater, og der er med garanti én der passer perfekt til din veninde. Se priser / Læs mere
 

En afslappende og lækker ansigtsbehandling

Gave til veninde » l%C3%A6kker ansigtsbehandling
Skal din veninde forkæles? Har hun brug for tid til selv-omsorg og at blive lidt lækker. Så forær hende en ansigtsbehandling, hvor hun får renset huden i dybden.
Se priser / Læs mere
 

Nyt par solbriller

Gave til veninde » ray ban gave til veninde
Solbriller er én af de accessories, som man ikke kan få nok af. Du bliver dagens helt, hvis du forærer hende et par smarte solbriller i sæsonens stil – tag fx et kig på disse moderne Ray Bans her.
Se priser / Læs mere
 

Nyt moderne tøj

Gave til veninde » Mads Nørgaard gave til veninde
Kender du din venindes tøjstørrelse, er det en lækker gave, at få noget nyt tøj. Tag eventuelt et kig på det altid populære Mads Nørgaard tøj her.
Se priser / Læs mere
 

Flot nyt tørklæder

Gave til veninde » flot tørklæde gave til veninde
En nem og super lækker gave til kvinden der har alt. Et tørklæde i god kvalitet kan man altid bruge! Her finder du et stort udvalg af forskellige tørklæder i lækker kvalitet.
Se priser / Læs mere
 

Te eller helsekost til veninden

Gave til veninde » %C3%98kologisk te
Et gavekort til en helseforretning, eller en lækker pakke økologisk te sammen med nærende mørk chokolade er en perfekt venindegave. Se stort udvalg af lækre helse-sager her. Se priser / Læs mere
 

En skøn og nærende creme

Gave til veninde » L%C3%A6kker h%C3%A5ndcreme fra Pureviva
Find en super lækker creme, enten lækker creme til hele kroppen, en foryngende ansigtscreme eller en nærende håndcreme. Se stort udvalg her.
Se priser / Læs mere
 

En flot læbestift

Gave til veninde » l%C3%A6bestift
Er der noget bedre end en ny læbestift? Muligvis, men det er stadigvæk en kanon gave til veninden!
Se priser / Læs mere
 

Tur i biografen

Gave til veninde » biograftur med veninden
Det er ikke nogen dårlig ide at invitere din veninde med i biografen som en gave. Det viser, at du ønsker, I har det sjovt og godt sammen. Find en sjov film, og pak gavekortet smukt ind. Sammen med en blomst, er det en rigtig sød gave.
Se priser / Læs mere
 

En tur i teatret

Gave til veninde » En tur i teater
Er hun den lidt mere fin-kulturelle type, kan du skifte gavekortet til biograf ud med en tur i teatret. Både de store og små teatre i København og rundt omkring i landet har spændende forestillinger.
Se priser / Læs mere
 

Se også: Gave til søster

Gaveideer til venindegave

Gave til veninde

Nøglen i venindegaver er, at man giver noget som viser, at man ønsker sin veninde det bedste. At man gerne vil have hun er glad, sund og smuk. Derfor er det en god ide, at finde en gaveide der fremhæver eller understreger hendes gode sider.

Det kan være en lækker læbestift, en super ansigtscreme, noget sundt og lækkert mad etc. Man kan også give en oplevelse som I kan nyde sammen, eksempelvis en tur i biografen eller teatret. Forkælelse og wellness gør sig også godt som venindegave. Prøv at tjekke listen her ud, og se om der ikke er noget der passer til din veninde. Husk på hvem hun er og hvad hun elsker – og gå så på gavejagt.