Pakkekalender til hende

Mange af vores læsere har spurgt indtil muligheder for en nem pakkelender løsning, hvor man køber det hele samlet.
Vi har fundet denne løsning, hvor der både er pakkekalender til hende, pakkekalender til ham og pakkekalender til børn (piger og drenge) – du finder den færdige pakkekalender løsning som den første gaveide i listen herunder.

Vi er også blevet spurgt ind til om vi kender et sted man kan købe indpakning til gaverne – her har vi fundet frem til disse søde pakkekalender-æsker.

Lav en sød pakkekalender til hende du holder af

Går du og pønser på at lave en pakkekalender til en du holder af? Din kæreste, veninde, ven eller mor? Men mangler du ideer til hvad der skal i pakkerne? Vi har samlet en række gode bud på små søde gaver der passer godt til en pakkekalender til hende.

Liste over ideer til gavernes indhold, alle 24

Gavejagt anbefaler
Pakkekalender til hende » pakkekalender

Gør det endnu nemmere med en færdig pakkekalender

Kan du ikke overskue at skulle ud og købe 12-24 gaver til en pakkekalender og pakke dem alle sammen ind, kan du gøre det meget nemmere for dig selv ved at købe en færdig pakkekalender. Det er ret smart, da der her er samlet 24 forskellige gaver, som langt de fleste kvinder vil blive glade for at få.

Faktisk kan du både vælge mellem en almindelig pakkekalender og en i en luksusudgave, hvis du gerne vil forkæle hende lidt ekstra her op til jul. Det er meget smart, da du dermed slipper for at skulle rundt til samtlige fysiske butikker eller gå til den lokale postboks for at hente alle de bestilte varer. Med en færdig pakkekalender bliver det altså ikke nemmere at glæde dem, man holder af – for du kan også vælge at få den leveret indpakket. 

Behøver pakkekalenderen derfor ikke nødvendigvis at være personlig, kan dette være den bedste og mest overskuelige måde at komme til måls med en god og forkælende pakkekalender.

chokolade-pakkekalender-hende

Chokolade 

Lækkert at hygge med i den kolde tid. Der er ikke noget så lækkert som at hygge med et godt stykke chokolade og varm kakao om vinteren. Derfor vil det helt sikkert bringe glæde, hvis der er ligger en god plade chokolade blandt de mange pakkekalendergaver. Køb en mørk eller lys chokolade alt efter, hvad hun kan lide.

strømper-pakkekalendergave-hende

Strømper

Kan altid bruges. Det er måske ikke den mest spændende gave, men det er så absolut en gave, der kan bruges. Sokker slides altid hurtigere op, end man regner med eller bliver på mystisk vis spist af vaskemaskinen. Det vil derfor med sikkerhed være et stensikkert hit som gave i pakkekalenderen. 

sy tilbehør pakkekalender til hende

Sy tilbehør

Godt at have – og det er det i hvert fald for en kvinde, da bukserne eller yndlingsblusen lige pludselig kan få et hul. Med sytilbehør er det muligt at fikse tøj, der måske ellers ville være blevet smidt ud, selvom det kun har et lille og mindre ubetydeligt hul. Der er en potentiel stor besparelse i vente for hende!

strikke tilbehør pakkekalender til hende

Strikke udstyr 

En hobby, der passer godt til den kolde indetid. Er der noget mere hyggeligt at sidde foran brændeovnen eller i sofaen med et tæppe og en kop varm kakao, mens man strikker? Nej, vel? Det er derfor en gave, der giver god mening her i den kolde og mørke tid, hvor udendørsaktiviteter er begrænsede.

neglelak pakkekalender hende

Neglelak 

Perfekt til kalendergave – eventuelt køb flere forskellige farver, så kan neglelak godt være i flere af pakkerne. Køb gerne neglelak i en god kvalitet, så de også holder længe, når de er lagt på neglene. Glem endelig ikke at købe en neglelakfjerner og vatrondeller med, da man nemt glemmer selv at købe det – ikke desto mindre er det godt at have.

hårprodukter pakkekalender gave hende

Hårprodukter

Shampoo, balsam eller en hårkur, der passer til vinterens slid på håret. For vinteren er meget hård for håret og hovedbunden. Det er et stort temperaturskifte og håret kan derfor nemt føles enten statisk eller tørt, ligesom hovedbunden kan gå amok i skæl på grund af irritation. Der findes mange og gode lækre hårprodukter, som effektivt holder håret pænt og sundt om vinteren.

neglefil pakkekalender til hende

Neglefil

Inden neglelakken lægges er det altid godt lige at klippe neglene og file dem til, så de fremstår knivskarpe og lækre, når neglelakken er tør. De bedste er dem i god kvalitet, da de er mest behagelige at file med og også giver det bedste resultat.

kosttilskud pakkekalender gave til hende

Kosttilskud

Vinteren byder på kulde og forkølelse, så kosttilskud er ekstra vigtige i denne tid. For at booste immunforsvaret og komme slemme forkølelser i forkøbet, kan det derfor være en god ide at købe vitaminer, mineraler og andre kosttilskud, som kan hjælpe med at holde kroppen rask vinteren igennem. Der findes mange forskellige slags, så der er potentielt mange gaver at hente her.

deodorant-pakkekalender-gave-hende

Deodorant

Deodorant må man aldrig gå ned på, og som pige eller kvinde kan man ikke få nok. Det er desuden også en lidt træls ting at bruge penge på, så gaven vil helt sikkert falde i rigtig god jord. Køb gerne en med en frisk duft, da det er noget, alle kan lide. 

kuglepen pakkekalender hende

Kuglepen

Hvem kan ikke altid bruge en kuglepen? De har det nemlig altid med at blive væk, fordi man ikke kan huske, hvor man lagde dem, eller fordi nogen pænt har lån den, men glemt at lægge den tilbage igen. Mon ikke det også er sådan for hende?

notesbog pakkekalender til hende

Notesbog

En notesbog er god til alt lige fra at huske vigtige ting i løbet af ugen til vigtige notater på arbejdet eller i skolen. De findes også i mange forskellige og flotte designs, som passer lige ned i en kvindetaske. Hun kan helt sikkert også godt bruge en god notesbog.

mascara pakkekalender til hende

Mascara

Alle piger og kvinder kan bruge en mascara i en pakkekalender. For de er ikke nødvendigvis billige, og de slipper altid op, når man mindst regner med det. Giv hende eventuelt både en almindelig mascara og en vandfast en af slagsen, så looket ikke bliver ødelagt under en dag med heftig snefald eller regnvejr.

læbepomade pakkekalender hende

Læbepomade

Læberne har brug for ekstra fugt i den kolde og tørre vinter for at holde sig pæne og intakte. Det gør så ondt med sprækkede læber, så ved at købe en god læbepomade kan du spare hende for meget irritation og smerter. Nogle kan endda fås med glimmer, så de lige opgraderer looket en anelse. Det vil hun blive glad for.

hårelastikker pakkekalender til hende

Hårelastikker

Det er som om, at hårelastikker bare altid bliver væk på badeværelset eller knækker, når man virkelig har brug for dem. Med hårelastikker i pakkekalenderen kan du fylde hendes lager op og sikre, at hun ikke kommer til at mangle lige foreløbigt.

snacks pakkekalender

Snacks

Lækre müslibarer, dadler, abrikoser og andre snacks gør sig også godt til pakkekalender. Der er mange forskellige og lækre snacks at vælge imellem, hvilket kun gør det endnu nemmere at fylde alle 24 gaver i pakkekalenderen ud. Vælg hendes favoritsnacks ud blandt de mange så du ved, at der er garanti for glæde og lidt ekstra opmærksomhed i din retning.

håndcreme-pakkekalendergave-hende

Håndcreme

Hænderne tørrer jo ud i vinteren, hvorfor det er vigtigt med en god og fugtende håndcreme. Der er ikke noget værre end sprækkede hænder, da det svier og gør ondt. Vælg derfor gerne en i en god kvalitet, så du er sikker på, at den rent faktisk har en effekt.

undertøj pakkekalender til hende

Undertøj

Det er måske en lidt mere privat gave at give. Men kender du hende rigtig godt, og ved du også godt, hvad hun kan lide at have på, er der intet i vejen for at give hende en flot og velsiddende BH og et par matchende trusser.

t shirt pakkekalender til hende

Bambus T-Shirt

Glæd hende med en flot t-shirt, som matcher resten af hendes garderobe. T-shirts kan man virkelig ikke få for mange af. Giv hende gerne en med knald på farverne, så hun kan tage vinteren med storm og gøre sig flot og godt bemærket.

tørklæde pakkekalender hende

Tørklæde

Tørklæder kan man som pige ikke få nok af. For ikke nok med at de er dejligt varme, så kan de også sætte prikken over i’et på ens udendørs vinteroutfit. Tubetørklæder er altid gode at gå efter, ligesom de lange og strikkede tørklæder altid er garanti for varme selv på blæsende dage.

varme handsker pakkekalender til ham

Handsker

Med et sæt lækre handsker kan hun komme godt og varmt igennem vinteren, selv når der er frost udenfor. Det vil med garanti være gave, der luner, og som hun vil komme til at bruge om og om igen vinter efter vinter.

hue pakkekalender til hende

Hue

Hvad mere oplagt er der at give end en hue? De har det alligevel med at blive væk om sommeren, og ellers kan hun altid bruge en ekstra, når det skal matches med det øvrige outfit. Vælg gerne en af de varme, forede huer, da de er de bedste.

hjemmesko pakkekalender gave til hende

Hjemmesko

De er så absolut ens bedsteven om vinteren. For der er ikke noget bedre end at trække i nogle varme hjemmesko og sætte sig i sofaen, når man kommer hjem efter en lang og kold dag. Der findes mange forskellige slags, men de bedste er dem, der er godt foret.

læbestift pakkekalender til hende

Læbestift

Lipstick is a girl’s best friend. Eller det er i hvert fald med til at peppe ethvert outfit op, uanset om det drejer sig om hverdag eller en festlig lejlighed. Køb gerne lidt forskellige, hvis du er usikker på, hvilken farve hun bedst kan lide.

ansigtscreme pakkekalender hende

Ansigtscreme

Vinteren er meget hård for huden. Med den rette ansigtscreme kan hun undgå tør og sprækket hud. Køb derfor gerne en, der er lidt fedtet, så huden kan holde sig fugtig hele dagen igennem. Det vil hun med garanti blive rigtig glad for, da det er noget, man hurtigt løber tør for.

Lidt om ideen bag pakkekalender til hende

De 24 dage i december frem til jul, er der tradition for, at vi giver små gaver hver dag til en vi holder af. Mange børn får kalendergaver, men også voksne hygger sig med traditionen.

Forventningens glæde op til jul vokser med de daglige gaver, og pakkekalenderen er en af de særlige tiltag i december, der gør måneden til årets hyggeligste.

Det er ikke meningen at kalendergaver skal være dyre. Alle kan være med, og en lille ting til 10 kroner er helt okay. Man kan jo variere gavernes størrelse i løbet af dagene – det kommer an på dit budget. Men kalendergaver er helt sikkert i den billige ende.

De skal ikke tage opmærksomheden væk fra julegaverne. Så små ting til kalendergave.

En adventskalender til hende eller ham adskiller sig på det økonomiske punkt fra pakkekalenderen. Til advent er det okay at give en lidt større gave. Igen skal det ikke være større end hvad du har tænkt dig at give i julegave, så hav dette in mente når du planlægger adventsgaver eller kalendergaver.

Indpakning af pakkekalender til hende

Der er flere måder hvorpå man kan lave pakkekalenderen. Nogen får det til at fremstå som om det er en nisse der giver gaverne, måske bliver de lagt i en stor sok der hænger et sted i huset i løbet af natten, måske hænger de alle sammen klar på en snor eller en opslagstavle, med numre til hver dag.

Relateret artikel: julekalender

Du kan også gøre det lidt mere romantisk, og lægge en gave hver morgen på din kærestes natbord, i hendes morgenmadsskål eller på køkkenbordet. Der er flere måder at gøre det på, det er kun din fantasi der sætter grænserne.

I videoen her ser du en nem og kreativ løsning på indpakning og ophængning af pakkekalender til hende eller en anden du holder af.