Luksus spaophold i Tyskland

Du vågner, tager på arbejde, spiser aftensmad og går i seng – og næste dag starter hele trummerummen forfra. Rutiner er gode, men de skal brydes sommetider. Det gør nemlig, at du får meget mere overskud i hverdagen. Vil du bryde rutinerne, eller har du meget travlt, er et luksus spa ophold Tyskland en af de bedste måder at komme ned i gear på.

Med et spa ophold Tyskland kan du hurtigt nå destinationen samtidig med, at det giver følelsen af at være på ferie. Giv det som en gave, tag din ægtefælle, et familiemedlem, kæresten eller en nær ven med på en wellness deal Tyskland, så I kan få et mentalt og fysisk overskud med hjem i bagagen.

Tre spaophold i Tyskland du vil elske

Er du på jagt efter en wellness deal Tyskland, så er du havnet det rette sted. Vi har nemlig fundet tre lækre spaophold frem til dig, som alle er beliggende i Tyskland. Der er både et wellness ophold Tyskland billigsamt to spaophold, der er lidt dyrere.

Tid for 2 på Alter Meierhof

Tid for 2 på Alter Meierhof - Wellness Tyskland

Hvis det er tid til at forkæle dig selv, er et 5-stjernet spaophold på Alter Meierhof et rigtig godt bud. Alter Meierhof ligger ned til Flensborg Fjord og er kun 20 minutter fra grænsen. På den anden side af hotellet har du mulighed for at udforske Flensborgs historiske centrum.

Du kan glæde dig til en lækker spaafdeling, hvor især det 1400 m2 store hamambad er helt specielt. Der er hele to restauranter på hotellet, hvor restauranten ”Meierei Dirk Luther” skiller sig ud, da den har to Michelin-stjerner.

Det får du med tid for 2 på Alter Meierhof-spaopholdet:

 • Du får to overnatninger i et dobbeltværelse på mellem 25 og 30 m2.
 • Der er frisk frugt ved din ankomst.
 • Du får badekåber og badesandaler.
 • Der er gratis adgang til hotellets flotte Thermal Spa.
 • Morgenmaden serveres på restaurant “Brasseriet”.
 • Du får en flaske Meierhof Edition (mousserende vin).
 • Der er en overraskelse fra patisseriet.
 • En 4-retters candlelight dinner i restaurant “Brasseriet” er inkluderet.
 • En hamamceremoni for to personer med en varighed på 60 minutter.

Orient Deluxe på Alter Meierhof

Orient Deluxe på Alter Meierhof

Et Orient Deluxe-spaophold foregår på hotellet Alter Meierhof, som er kendt for sin spaafdeling og særligt for sit store hamambad, der fylder intet mindre end 1400 m2. Disse herligheder ligger kun 20 minutters kørsel fra grænsen og mellem Flensborgs Fjord og Flensborgs historiske centrum.

Udover denne luksus kan du ydermere se frem til at nyde din mad i en af hotellets to restauranter. Den ene restaurant er den 2-stjernede Michelin-restaurant ”Meierei Dirk Luther”.

Det får du med et Orient Deluxe-spaophold på Alter Meierhof:

 • Du får to overnatninger i et dobbeltværelse.
 • Der er inkluderet både frisk frugt ved ankomst samt badekåber og badesandaler.
 • Du får gratis adgang til hotellets fantastiske Thermal Spa.
 • Morgenmaden nydes på restaurant “Brasseriet”.
 • Opholdet inkluderer en 3-retters menu i restaurant “Brasseriet”.
 • Du bliver forkælet med en 6-retters menu i hotellets Michelin-restaurant “Meierei Dirk Luther”.
 • Du kan vælge mellem en Full Body-massage for to, der varer omkring 50 minutter, eller en klassisk ansigtsbehandling med en varighed på omkring 60 minutter.
 • Du kan glæde dig til en hamamceremoni for to personer, der varer i omtrent 1 time.
 • Du kan nyde godt af en kropsbehandling for to i omtrent 20 minutter.

Spaophold på Hotel Budersand

Spaophold på Hotel Budersand

Har du brug for at slappe ekstra meget af, er det luksuriøse 5-stjernede badehotel Hotel Budersand muligvis noget for dig. Hotellet ligger på den tyske ø Sylt, der er beliggende lidt syd for Rømø. Med Nordsøen som nærmeste nabo får du en fantastisk udsigt fra din balkon.

Hotel Budersand byder dig velkommen med en stor spaafdeling, der kan dække dit behov for velvære og afslapning. Desuden kan du benytte dig af stedets golfbane samt nyde en lækker middag i hotellets elegante restaurant.

Det får du med et spaophold på Hotel Budersand:

 • Tre overnatninger i et deluxe-dobbeltværelse med enten havudsigt, udsigt til lystbådehavnen eller golfbanen.
 • En skøn velkomstdrink, når du ankommer.
 • En privat bar på dit dobbeltværelse.
 • Mulighed for at få en god kop kaffe med den lækre kaffemaskine på dit værelse.
 • En luksuriøs morgenbuffet.
 • Fri adgang til Spa Budersand.
 • Hver person kan vælge mellem en delvis kropsmassage med en varighed på 25 minutter, en 3-retters menu helt efter eget valg på Restaurant Strönholt eller et Greenfee til ni huller på Golfclub Budersand.
 • Fri parkering.

Hvad er et wellnessophold?

Et wellnessophold kaldes også for et spaophold eller et kurophold. Uanset hvilket ord du bruger, dækker det over den form for ophold, hvor spa og wellness er i højsædet. Et wellnessophold inkluderer typisk en eller flere overnatninger samt muligheden for at gå i forskellige indendørs og udendørs spabade. Desuden er der ofte et tilbud om, at du kan få diverse massagebehandlinger.

Ordet wellness dækker altså i bund og grund over det danske ord velvære, da det indebærer, at du gør noget godt for dig selv. Det omfatter derfor alt lige fra ansigtspleje til kropspleje, afslapning rent mentalt, fysisk aktivitet m.m. Når vi snakker om wellness, handler det altså om, at du får krop og sind i balance.

Det moderne liv byder på et højt tempo både på arbejdet og i hjemmet. Der er mange ting at forholde sig til hele tiden i hverdagen udover de daglige gøremål, der skal klares. For mange er det vigtigt at være online konstant. Det indebærer, at der er både mails, beskeder og de sociale medier, der hele tiden skal tages stilling til, besvares og opdateres.

På grund af ovenstående er det blevet mere nødvendigt end nogensinde før for danskerne at trække stikket regelmæssigt og tage på et wellnessophold.

Se også: Ystad Saltsjöbad

Få et pusterum fra hverdagen og rutinerne med et spaophold i Tyskland

At tage et pusterum fra din hverdag og alle rutinerne af og til er noget af det bedste, du kan gøre for dig selv. Steder, der byder på spaophold, har for det meste en placering, hvor du kan nyde natur og rolige omgivelser. Det er lige præcis den slags rammer, der får os mennesker til at slappe af og glemme dagligdagens stress og jag.

Når du er afsted på et wellnessophold, kan det føles lidt som om, at tiden står stille. Det gør det, fordi du får tid til at nyde livet på alle mulige områder. Du kan slappe af og rydde tankerne væk, mens du får en dejlig dybdegående massage. Det er ydermere muligt for dig at reflektere over de ting, du aldrig kan finde tid til, mens du benytter et af de varme eller kolde spabade.

Det er også værd at gå en tur i den omkringliggende natur for at komme helt ned i gear og opleve den ro, det giver i kroppen. Sidst men ikke mindst bliver du med garanti forkælet med god mad, der nydes i skønne omgivelser med en, du holder af.

Wellness i Tyskland kan være bedre end en ferie

Ferier er for mange det eneste tidspunkt, der bliver benyttet til at smutte væk hjemmefra. Det er her, at de fleste mener, at de rigtig får slappet af. Men har du nogensinde oplevet, at du nærmest har brug for ferie, når du lige er kommet hjem fra en? Sådan er det faktisk tit.

En ferie opleves måske ikke altid som særlig afslappende fordi, at der som regel sker så meget. De fleste feriegæster ønsker nemlig at se alt muligt på den destination, de er rejst til. Det betyder, at hver dag skal planlægges således, at der nås mest muligt.

Det kan faktisk føles ret stressende at skulle stå i kø for at komme ind på et museum eller en anden form for attraktion, fordi du også skal nå at shoppe, være ved stranden og opleve en hel masse andre ting, mens du er på ferie.

Er du derimod på et spaophold, slapper du meget mere af, fordi du opholder dig på stedet og nyder de rolige omgivelser. Samtidigt drager du fordel af massager og kurbade, der giver dig fornyet energi og overskud i stedet for at trætte dig, som andre aktiviteter ofte gør.