Gave til svigerfar

Uanset, om anledningen er jul eller fødselsdag, kan det være udfordrende at finde den helt perfekte gave til svigerfar. Mange mænd har svært ved at finde på gaveønsker. Det skyldes måske især, at mænd har en større tendens til at købe det, de ønsker sig, når de ønsker sig det.

Derfor bliver ønskesedlen typisk fyldt ud med en række standardønsker som sokker, underbukser og deodorant. Det kan selvfølgelig være fint nok at give en enkelt gang, men det er også forventeligt, at det er det eneste, han får i gave – og derudover bliver det lidt kedeligt at give det samme år efter år.

Derfor har vi samlet hele 15 gaveideer til svigerfar her på siden. Gaveideerne består af alt fra elektronik til bøger og oplevelser, og du kan helt sikkert finde noget på listen, der er den helt rigtige gave til netop din svigerfar.

15 Gaveideer til svigerfar

Gavekurv med vin og delikatesser

Gave til svigerfar » Gavekurv med vin og delikatesser
En gavekurv er en oplagt gave til svigerfar, uanset om du kender ham godt, eller det er første gave, du skal give ham. En gavekurv går man aldrig galt i byen med, og den skal ikke byttes, fordi størrelsen eller stilen er forkert.
Se priser / Læs mere
 

Bluetooth stegetermometer

Gave til svigerfar » Weber bluetooth stegetermometer
Hvilken mand kan ikke lide at grille det helt perfekte stykke kød en varm sommerdag? Hvis din svigerfar er grill-typen, er dette smarte bluetooth grilltermometer den oplagte gave.
Se priser / Læs mere
 

Probuilder topnøglesæt

Gave til svigerfar » Probuilder topnoeglesaet
Er svigerfar gør-det-selv-typen, så er opgradering af værktøj en gave, der ikke efterlader et øje tørt. Det kunne f.eks. være dette smarte topnøglesæt, der dækker det brede behov og pynter i værkstedet.
Se priser / Læs mere
 

Gaveæske med øl

Gave til svigerfar » Gaveaeske med oel
De fleste mænd er glade for en god øl, og derfor er det oplagt med gaven, der ikke skal byttes; en gaveæske med gode kvalitetsøl fra et dansk bryggeri. Det vil uden tvivl falde i god jord hos den øldrikkende svigerfar.
Se priser / Læs mere
 

Lomme-kikkert

Gave til svigerfar » Lomme kikkert
Hvis din svigerfar er et naturmenneske, bør du overveje at købe ham en kikkert. Denne smarte lommestørrelse med 10x er oplagt at tage med i skoven, på vandreture, sejlture eller jagt.
Se priser / Læs mere
 

Guidet Puch Maxi tur

Gave til svigerfar » Guidet Puch Maxi tur
De fleste mænd på svigerfars alder har haft – eller som minimum kørt på – en Puch Maxi. Lad ham genopleve de fede tider fra ungdommen med denne særlige oplevelse; en guidet tur på Puch Maxi.
Se priser / Læs mere
 

Philips Grind & Brew kaffemaskine

Gave til svigerfar » Philips Grind Brew kaffemaskine
De færreste mænd har en ønskeliste, der bugner af diverse køkkenmaskiner, men en god kop kaffe er alligevel højt på listen hos de fleste. Med Philips Brew & Grind kan du give din svigerfar virkelig god kaffe – hver dag.
Se priser / Læs mere
 

Lav din egen gin

Gave til svigerfar » Lav din egen gin
Én ting er at give en flaske alkohol i gave til svigerfar – noget helt andet er at give ham i gave, at han selv kan få oplevelsen af at fremstille sin egen gin. Det er en gave, der sent går i glemmebogen.
Se priser / Læs mere
 

Philips barbermaskine

Gave til svigerfar » philips barbermaskine
Mange mænd på din svigerfars alder har tenens til lidt at glemme at prioritere produkter og udstyr til personlig pleje. En ny barbermaskine kan give en følelse af velvære, som svigerfar ikke vidste, han manglede.
Se priser / Læs mere
 

Den store håndbog for halvgamle mænd

Gave til svigerfar » Den store haandbog for halvgamle maend
Kender du svigerfar godt, og ved, at han har en god portion humor, så er denne bog den oplagte gave, der med sikkerhed vil give smil på læben ved modtagelse – og gode grin ved læsning.
Se priser / Læs mere
 

Ølsmagning hos Aarhus Bryghus

Gave til svigerfar » Oelsmagning hos Aarhus Bryghus
Endnu en god øl-gave til den øl-glade svigerfar. Er han til mere end bare den sædvanlige grønne, er en ølsmagning en god oplevelse – især hvis det inkluderer selskab af resten af familien.
Se priser / Læs mere
 

Grouw robotplæneklipper

Gave til svigerfar » Grouw robotplaeneklipper
Hvad giver man manden, der har alt? En robotplæneklipper naturligvis! Slå jer sammen med en håndfuld andre familiemedlemmer, og giv svigerfar en gave, han vil være taknemmelig for hver eneste uge i hele sommerhalvåret.
Se priser / Læs mere
 

Peugeot salt- og peberkværn

Gave til svigerfar » Peugeot salt og peberkvaern
Hvis svigerfar er glad for ekstra smag på tilværelsen og måske er lige glad nok for salt på maden, så er det oplagt at give ham et kværnsæt i en rigtig god kvalitet, som han med glæde kan bruge hver eneste dag.
Se priser / Læs mere
 

Gas terrassevarmer

Gave til svigerfar » Gas terrassevarmer
Giv svigerfar den glæde at kunne bruge husets terrasse i et endnu større omfang med denne lækre terrassevarmer, der giver en rigtig god varme – uden at sluge store mængder gas. Perfekt til familiens grillaftener.
Se priser / Læs mere
 

MEFA pakkepostkasse

Gave til svigerfar » MEFA pakkepostkasse
Hvem vil ikke gerne spare tid på at køre på posthus eller i diverse pakkeshops? Med denne smarte pakkepostkasse kan svigerfar få leveret både post og pakker direkte på adressen – også selvom han ikke er hjemme.
Se priser / Læs mere
 

Køb den helt rigtige gave til svigerfar

Det ville være nemt at spørge svigerfar, hvad han ønsker sig, for efterfølgende at modtage en lang ønskeliste. Sådan er det nu sjældent for mænd i den alder. Faktisk har de oftest meget svært ved at komme på gaveønsker. Måske fordi ønskerne reelt er for dyre til den traditionelle jule- eller fødselsdagsgave, eller simpelthen fordi han ikke mangler noget. Især svigerfædre, der har rigeligt på bankbogen, kan være svære at købe gave til, fordi de selv køber dét, de mangler eller ønsker sig.

Vil du ikke give penge eller én af de tvungne ønsker fra sedlen, der typisk er i kategorien ”Jeg kan jo altid bruge nogle gode underbukser”, så må du tænke ud af boksen – og det hjælper vi dig til her på siden.

Giv din svigerfar en oplevelse i gave

Oplevelser er én af de gaver til svigerfar, som du trygt kan købe. Alle vil blive glade for en oplevelse; især hvis den inkluderer jeres eller øvrige familiemedlemmers selskab. Sørg for at vælge en oplevelse, der passer til din svigerfar. Er han ikke til wellness, skal han naturligvis ikke have et wellnessophold i fødselsdagsgave (heller ikke selvom svigermor sikkert ville klappe i hænderne).

Skulle du få købt en oplevelse, der alligevel ikke faldt i svigerfars smag, kan alle oplevelsesgaver heldigvis byttes til andre oplevelser. Vil svigerfar hellere have en vinsmagning end en ølsmagning, er det altså ikke noget problem at bytte oplevelsen – og det hele foregår online, så det er nemt og lige til.

60 års fødselsdagsgave til svigerfar

Uanset, om din svigerfar fylder 50, 60 eller 70, er en rund fødselsdag altid anledning til en god fest og selvfølgelig også en gave ud over det sædvanlige. Medmindre I selv vil flotte jer ekstra meget, kan I med fordel slå jer sammen med andre familiemedlemmer, så svigerfar kan få den robotplæneklipper eller pakkepostkasse, som han ønsker sig.

Udover selve gaven, vil din svigerfar med sikkerhed værdsætte, hvis I enten holder en tale, skriver en sang eller sørger for noget underholdning, der viser lidt ekstra omtanke på dagen. Har din partner søskende, vil det være oplagt at slå sig sammen om både gave og tale eller underholdning. Det varmer altid en fars hjerte, når hans børn samarbejder – især når det handler om at gøre noget godt på hans runde dag.

Det er tanken der tæller

Uanset jeres økonomi og gavebudget, er det i sidste ende tanken, der tæller. Især hvis gaven netop er købt med ægte omtanke for, hvad svigerfar kan lide og vil blive glad for. Det behøver ikke at handle om prisen på gaven. Er svigerfar glad for øl, er det en rigtig god gave med en ølsmagning eller en gaveæske med specialøl, som han kan hygge sig med hver fredag aften de næste mange weekender.

Er du i tvivl om, hvad der vil falde i god jord, kan du vælge noget, der enten kan byttes, eller som de fleste vil blive glade for. Det kan f.eks. være en gavekurv med lækkerier.

Giv dit selskab i gave

Én ting er selve gaven, noget helt andet er dét, der eventuelt følger med. Især hvis der er tale om en oplevelse. Det er nemt at give en tur på Puch Maxi i gave, men hvis ikke svigerfar har nogen at bruge den skønne oplevelse med, er det ikke sikkert, at han kommer afsted – selvom han rigtig gerne vil.

Når du køber en oplevelse er det derfor en god idé at indtænke, hvem der skal med som selskab. Puch Maxi turen er naturligvis en perfekt far/søn- eller svigerfar/svigersøntur, men hvis svigerfar har en god kammerat fra ungdommen eller en bror, der er lige så vild som Puch Maxi som han selv, er det lige så oplagt, at gaven skal deles med ham. Lav en uforpligtende aftale med vedkommende på forhånd. Det gør det nemmere at komme afsted og få brugt gaven i en travl hverdag.

Svigerfar vil uden tvivl værdsætte, hvis gaven inkluderer dit og din partners selskab. Det betyder nemlig, at tanken bag gaven er at tilbringe endnu mere tid sammen – og hvem ville ikke blive lidt varm om hjertet af en sådan gave?