Julegaver til mor

Det er juletid, og du skal selvfølgelig have fundet en god julegave til mor. Vi er klar til at hjælpe dig, for vi har nemlig samlet en liste over gode julegaveideer til alle mødre.

Liste over gode julegaver til mor

Fotoprints til hele året

Julegaver til mor » julegave billeder til mor
Giv mor en julegave der varer hele året. Vælg mellem 40 eller 120 kvalitetsfotoprints, som bliver sendt henover hele 2021. Med i gaven følger også et digitalt galleri med ubegrænset plads, hvor hele familien kan få adgang. Sjove familieminder, billeder af børn og børnebørn – den bedste julegave en mor kunne tænke sig. Se priser / Læs mere
 

Til den kreative

Julegaver til mor » til den kreative 1
Kan hun lide og strikke og bruge sine hænder kreativt? Så finder du her en masse gode ting som er oplagte julegaver til den kreative. Der er strikkegarn, bånd til broderi, limpistoler, strikkepinde, opskrifter, hækletilbehør, symaskiner og meget meget mere!
Se priser / Læs mere
 

Gavekort til delikatesse te

Julegaver til mor » Gavekort til delikatesse te

Er hun tedrikker, er et gavekort til denne forretning helt oplagt. Her finder du et stort udvalg af lækker kvalitets te. Så kan hun selv sammensætte en spændende buffet af de smage hun foretrækker eller gerne vil prøve.En rigtig sød gave til hende der nyder at drikker te.

Se priser / Læs mere

 

Til kaffedrikkeren

Julegaver til mor » Til kaffedrikkeren
Er hun mere til en god kop kaffe, kan du også finde det her. For kaffeelskeren er kaffe ikke bare kaffe. Der er stor variation i smag og aroma, og det kan være en hel verden at kaste sig ud i forskellige kaffesorter og ristninger. Du kan vælge at købe et gavekort til hende, eller finplukke nogle kaffesmage du synes hun skal prøve. Du finder begge dele her
Se priser / Læs mere
 

Oplevelser som julegave

Julegaver til mor » oplevelsesgave
Er det på tide, din mor kommer ud og oplever noget nyt? Eller er hun bare typen der elsker nye eventyr? Så skal hun da have en oplevelse i julegave. Oplevelsesgaver bliver mere og mere populære og med god grund. De fleste af os har alt hvad vi behøver, rent materialistisk, men gode oplevelser kan man ikke få for mange af. Find noget der passer til hende og hendes personlighed, eller noget I kan lave sammen.
Se priser / Læs mere
 

Taske

Julegaver til mor » taske
Er det i år, at din mor skal have den helt store julegave? Så er en taske oplagt som julegave. Her finder du et godt udvalg af gode kvalitetstasker i lækkert design.
Se priser / Læs mere
 

Parfume – når julegaven skal være ren forkælelse

Julegaver til mor » Parfume når julegaven skal være ren forkælelse
Som den ultimative forkælelse er parfume rigtig god som gave. Og man kan sagtens give en god parfume som julegave til sin mor. Det er sødt og signalerer, man ønsker at ens mor nyder livet og samtidig forkæler sig selv. Så find en god parfume her, hvis det er dét din mor trænger til.
Se priser / Læs mere
 

Bøger er oplagte som julegave til mor

Julegaver til mor » Bøger er oplagte som julegave til mor
Er hun en læsehest, der bedst lader op når hun sidder med en god bog i en blød stol med et lækkert tæppe omkring sig? Så skal du give din mor en bog i gave. Vis at du kender hende og ønsker det bedste for hende.
Se priser / Læs mere
 

Gavekort til forkælende hudpleje

Julegaver til mor » Gavekort til forkælende hudpleje
En god bodyscrub, nærende bodybutter, eller en eksklusiv ansigtscreme – gode gaver der signalerer, at du ønsker det allerbedste for din mor. Find det her, eller køb et gavekort til siden.
Se priser / Læs mere
 

Julegave til feinschmecker moren

Julegaver til mor » Julegave til feinschmecker moren
Et eksklusivt tørklæde er en super julegave til den kvalitetsbevidste mor. Skal hun virkelig forkæles i år, og kender hun til kvalitet og design, så er et tørklæde fra Besos en perfekt gave. Find et der passer i farve og stil til hende her.
Se priser / Læs mere
 

Til naturelskeren

Julegaver til mor » Til naturelskeren
Er din mor til lange vandreture og vil hun bare gerne være i naturen, så finder du en god gave til hende her. Det kan være et par gode vandrestøvler, varme handsker til de kolde dage, en sovepose eller andet gear til udendørslivet.
Se priser / Læs mere
 

Den kære mor knokler hårdt hen over julen, og har i mange år sørget både for gaveindkøb, gaveindpakning, adventshygge, pakkekalender og juleaften (forhåbentlig med hjælp fra faderen). Derfor må vi ikke glemme en julegave til mor! Om nogen fortjener hun en gave, der viser påskønnelse af alt det hun gør for børn og familie, ikke bare ved juletid, men hele året.
At finde julegaver til mor kan være lidt svært. Men hvis du stiller dig selv følgende spørgsmål burde du komme lidt tættere på, hvad der er den perfekte gaveide til din mor.

  • Hvad kan hun lide at lave?
  • Hvad synes hun om, og hvad rynker hun på næsen af?
  • Har hun en hobby eller fritidsinteresser?
  • Kan hun lide at pynte og indrette sit hjem?
  • Kan hun lide at pynte og sminke sig selv?
  • Er hun naturelsker?
  • Har hun brug for noget forkælelse?

Når du har været omkring spørgsmålene og har et klart billede af hvem din mor er, hendes stil og personlighed, er du klar til at finde den perfekte julegave til hende. I listen her finder du masser af inspiration til julegaver til mor.

Gode julegaveideer til mor pakkes ind

Til julegaver gør vi ikke så meget ud af at skrive lange kort. Det gør sig bedre til lykønskninger ifm. fejringer af fødseldage og mærkedage. Til gengæld er det vigtigt at pakke gaven flot ind. Her kan du bruge din kreativitet og få gaven til at se ekstra spændende ud med flot papir og bånd, glimmer og hvad du ellers kan finde på. Det er kun fantasien der sætter grænser, og et gavekort kan sagtens pakkes fint ind i en lille kasse fyldt med karameller eller lignende. 

Julegaver til mor

Se også: Hjemmelavede julegaver