God bedring gave

Vores topvalg

God Bedring Gavekurv

God bedring gave » god bedring gavekurv gave

God Bedring Buket

God bedring gave » god bedring gave buket

Hyggehoodie – Snug Rug

God bedring gave » god bedring snug hoodie

Den nemme løsning på en god bedring gave er at sende en buket blomster til den syge eller sengeliggende. Det betyder så også, at personen kan ende op med ikke at have vaser nok til alle de blomster, der bliver modtaget i hjemmet, eller har nok plads på bordet på hospitalet.

Blomster er naturligvis smukke at se på, men måske har den syge mest af alt brug for aktiviteter, der kan få tiden til at gå eller andet at glæde sig over. Det er ikke sjovt at være syg, hvorfor vi i denne artikel har forsøgt at finde gaver, der kan gøre det lidt nemmere at komme igennem forløbet.

10 gode forslag til god bedring gaver


I de følgende 10 forslag til god bedring gaver har vi prøvet at komme vidt omkring, så der er lidt gaver for enhver smag. Vi håber, at du finder inspiration til at finde den perfekte god bedring gave.

Gavekurv

God bedring gave » god bedring gavekurc
En gavekurv fyldt med delikatesser kan i de fleste tilfælde være med til at forsøde den syges tid i sengen eller derhjemme. At kunne få en dejlig smagsoplevelse i ny og nær kan motivere enhver til at blive hurtig rask.
Se priser / Læs mere
 

Aromamassage

God bedring gave » aromamassage god bedring
Ønsker du, at den syge skal kunne se frem til en god oplevelse sammen med dig, så snart sygeforløbet er overstået? I dette tilfælde vil en oplevelsesgave være et godt valg. En aromamassage vil være ren selvforkælelse efter eksempelvis svær sygdom.
Se priser / Læs mere
 

Snugs Deluxe

God bedring gave » Snugs Deluxe god bedring gave
At være syg derhjemme med svingende temperaturer kan være en belastende oplevelse. Med en Snugs Deluxe kan du give personen et dejligt tæppe at pakke sig ind i, hvor der er ærmer til armene.
Se priser / Læs mere
 

Gigantisk Chokolade Marabou

God bedring gave » gigantisk marabou god bedring
Trænger personen til en stor opmuntring? Så kig nærmere på denne gigantiske chokolade fra Marabou. Det er helt sikkert den perfekte gave samt en god overraskelse, der kan få den syge i bedre humør.
Se priser / Læs mere
 

Kærestepude

God bedring gave » kaerestepude
Ligger den syge derhjemme helt alene? Det kan være meget ensomt, når man er syg. Måske vil en kærestepude formilde sygdommen, så den syge bedre kan finde ro ved at ligge i en dejlig og tryg favn.
Se priser / Læs mere
 

Ryd Bordet – Årets familiespil 2020

God bedring gave » Ryd Bordet Aarets familiespil 2020
Det kan være svært at tilgodese familien, når man eksempelvis er lænket til sengen eller sofaen. Det kan derfor være en idé med et brætspil. Med ”Ryd Bordet”, der er årets familiespil 2020, kan hele familien hygge sig gevaldigt sammen.
Se priser / Læs mere
 

Lækker og fed fodcreme

God bedring gave » Fed Fodcreme
Der skal også være plads til lidt personlig pleje under en sygdom. Med en fed og fugtgivende fodcreme, der optages af huden i et snuptag, så er den side af sagen på plads. Den syge vil efterfølgende føle sig som ny med bløde fødder.
Se priser / Læs mere
 

Vinglasflaske

God bedring gave » vinglas flaske
Vinglasflasken er for vinelskeren, der ikke har mulighed for at fylde sit vinglas hele tiden under sygdommen. Med dette sjove glas skal der kun en påfyldning til, da glasset kan indeholde en hel flaske.
Se priser / Læs mere
 

Sengebakke

God bedring gave » cinas sengebakke
Det kan være meget svært at spise, når man er sengeliggende. Det ender altid med en masse krummer eller andet godt i sengen eller i sofaen. Det kan være ubehageligt at ligge i, hvorfor en sengebakke er en rigtig god gave.
Se priser / Læs mere
 

The Little Book of Hygge

God bedring gave » the little book of hygge
Tiden kan gå utrolig langsomt, når sygdommen tvinger en til at blive hjemme i døgndrift. Det giver samtidig tid til at få gang i læsningen. The Little Book of Hygge handler om det helt specielle begreb, som vi har i Danmark – nemlig hygge.
Se priser / Læs mere
 

Hvilken god bedring gave skal jeg give?


Der findes et utal af muligheder, når det kommer til en god bedring gave. Selvfølgelig er det mest oplagt at give en gave, som personen kan gøre brug af her og nu. At være syg eller sengeliggende er aldrig sjovt, hvorfor personen helt bestemt vil sætte stor pris på en gave fra dig.

Den perfekte gave til en person, der er syg, er slik, chokolade, en gavekurv eller andre godter, hvis personen elsker søde sager. En anden god gaveidé er en ting, som personen kan hygge og underholde sig med derhjemme såsom en bog, et lækkert tæppe eller lignende.

Samtidigt kan det være godt at give en oplevelse, som I sammen kan glæde jer til. Det kan eksempelvis give personen noget at se frem til, så dagen bliver nemmere at komme igennem.

Vis personen at du tænker på dem med en god bedring gave


At se en person være syg eller sengeliggende kan være svært. Det føles næsten som om, at der ikke kan gøres noget, der får dem til at have det bedre både fysisk og mentalt. Men hvorfor så ikke sende personen en god bedring gave?

Med sådan en type af gave viser du personen, at du tænker på dem og gerne vil have, at de snart er på benene igen.

Det er en fordel, hvis du kan tage hjem til personen og give gaven personligt, hvis du har mulighed for det samt, hvis han/hun kan overskue det. På denne måde kan du også underholde personen i nogle timer, hvilket er rart, hvis han/hun har været hjemme i en længere periode.

Hvis du ikke har mulighed for at give gaven personligt, kan du altid sende den direkte hjem til døren. Det er den perfekte løsning, hvis du gerne vil glæde og overraske personen med noget, du ved vil falde i god jord.

Tag en god bedring gave under armen og besøg den syge

Syge mennesker tilbringer ofte lang tid alene derhjemme – især hvis de bor alene eller familien bor langt væk. Det er derfor en god idé at tage din gave med under armen og besøge den syge så vidt, det er muligt. Bor du ikke tæt på den syge, kan du eventuelt tage en weekendtur hen og besøge personen.

I bund og grund er samvær ofte det vigtigste for en syg eller en, der er sengeliggende. Din underholdning og tilstedeværelse kan ikke kun gøre, at personen kommer i bedre humør. Det kan også hjælpe ham/hende med at komme hurtigere ovenpå igen.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad siger man til god bedring?

Hvis nogen siger “god bedring” til dig, kan du svare med en tak, såsom “tak, det betyder meget for mig” eller “tak, det er meget venligt af dig”. Du kan også svare med noget, der viser, at du sætter pris på deres omsorg og opmuntring, såsom “jeg håber også at føle mig bedre snart” eller “jeg sætter virkelig pris på din støtte”. Det er vigtigt at vise taknemmelighed og værdsættelse for de mennesker, der ønsker dig god bedring.

Hvad skriver man til en syg ven?

Nogle ting man kan skrive til en syg ven inkluderer en besked med en personlig hilsen, en opmuntrende citat eller en kort videohilsen. Det er også vigtigt at tilbyde hjælp, såsom at bringe mad eller hjælpe med indkøb.

Hvad giver man i god bedring gave?

Nogle gode gaver til en person, der er syg eller såret, kan omfatte en frugtkurv, en varm tæppe, en bøger eller magasiner, personlig hygiejneartikler, som creme eller badesalt, en dvd eller et spil eller en opkvikkende blomsterbuket. Det vigtigste er at vise omsorg og opmuntring til personen.