Gave til jægeren

Jagtsæsonen er over os og jægeren står klar til at nedlægge sit næste bytte. Jagt, ligesom lystfiskeri, er en sport og hobby som behøver en masse udsyr, man kommer ikke langt med at jagte fasaner uden det nødvendige. Derfor er jægere nemme at købe gaver til, for der er altid noget der kan gøre jagten lidt bedre og sjovere.

Find den perfekte gave til jægeren

At få noget til sin hobby og sin sport gør ham eller hende glad. Det får tankerne hen på det de elsker allermest og vedkommende føler sig set og anerkendt, når gaven rammer plet. Har du en jæger i familien eller vennekredsen kan du derfor roligt give personen noget der passer til hobbyen i gave. Vi har samlet en liste over nogle af de mest oplagte og populære gaveideer til jægere. Læs med her:

Liste over gaveideer til jægeren

Afstandsmåler – for mere præcision til jægeren

Gave til jægeren » Afstandsmåler – for mere præcision til jægeren gave til jæger
En teknisk anlagt jæger vil have gavn af en afstandsmåler der hjælper til at præcisere skydningen. Optic Science laver fantasiske målere, eksempelvis deres Rangefinder som både måler afstand og hastighed. Den har 6*zoom, 21 mm linse og kan måle op til 600 meter samt hastighed mellem 0 til 300 km i timen. Den er kompakt og bruger små batterier. Vægten er ikke mere end 152 gram, så den kan snildt være en i lomme eller rundt om halsen.
Se priser / Læs mere
 

Flotte jagt- og naturfilm til inspiration

Gave til jægeren » Flotte jagt og naturfilm til inspiration gave til jægeren 2
Når sæsonen står stille, men jagtgenet stadig får det til at krible i fingrene, er det oplagt at bruge fritid på at se film om jagt. Her finder du en virkelig smuk film hvor både jagt og natur er i fokus.
Se priser / Læs mere
 

Lommelærke sæt

Gave til jægeren » lommelaerke gave til jaeger
Jagt er på mange måder en social sport hvor fejring af dagens jagtbytter deles med ens jagtfæller. Derfor er et lommelærke sæt en oplagt gave til jægeren. Både under og efter jagten kan det være rart at nyde en lille skarp og få varmen. Der er ofte en fangst eller bytte der skal fejres – derfor er det smart med et lommelærke sæt hvor der er et par små krus til. Dette sæt har både lommelærke, tragt og 3 små stålglas. Så mangler jægeren intet. Oven i hatten kan lommelærken indgraveres med ejerens initialer.
Se priser / Læs mere
 

Gavekort til den bedste jagtbutik

Gave til jægeren » gavekort til jægeren
Er du i tvivl om hvad du skal købe, men ude efter en gave til en jæger, kan du med fordel forære vedkommende et gavekort. På den måde kan de få lige det de mangler. Gavekort er en sikker løsning, når man er i tvivl om gavens indhold. Mangler du inspiration, kender du ikke personen så godt eller ved du, at det er en person der er meget specifik i det de går efter og bruger, er det en rigtig god ide med gavekort. Hunting Life er en af Danmarks største jagtbutikker. Her finder jægeren alt hvad hjertet begærer. Du kan nemt og hurtigt købe gavekort via deres hjemmeside, som modtageren kan gå ind i butikken og købe for. Du kan købe gavekort i alle prisklasser.
Se priser / Læs mere