Indgravering gaver

Vil du gerne have lavet en personlig hilsen til en, du har kær? Eller vil du bare gerne overraske med en personlig gave? I dag er det muligt at få udført gravering i rigtig mange forskellige ting, hvorfor der nærmest ikke er nogen grænser for, hvad du kan få lavet, hvis du ønsker at give indgravering gaver.

Indgravering gaver kan gives til alle lige fra far og mor til din søster og kæreste. Med en indgravering gør du et accessory helt unikt. Så vil du gerne give den ultimative personlige gaveide, bør du gå efter indgravering gaver. Hvad du alt kan finde på og har mulighed for, giver vi dig inspiration til.

Hvilke indgravering gaver kan man give?

Der er som sagt rigtig mange muligheder for at give indgravering gaver, da der næsten ikke er det, der kan indgraveres en hilsen i.

Et lækkert ur

Indgravering gaver » indgravering ur
Er der noget konfirmanden, din far, søster eller måske din kæreste vil sætte stor pris på som en gave, så er det et flot ur med en personlig indgravering. Det kan både gives til mænd og kvinder, da et ur er noget, langt de fleste godt kan lide at gå med.
Se priser / Læs mere
 

En flot ring

Indgravering gaver » ring med indgravering
Du behøver ikke at skulle giftes for at give en ring med indgravering i gave. En rund fødselsdag, en romantisk gave til kæresten eller en forkælelsesgave er gode anledninger til at give en flot ring. Det gælder både til mænd og kvinder.
Se priser / Læs mere
 

Smart kortholder

Indgravering gaver » kortholder indgraveret
Kender du en, der foretrækker at have sine kort i en kortholder frem for i en stor pung? Denne kan du også indgravere med en tekst, et symbol eller noget helt tredje, som er særegen for den person, du giver kortholderen til.
Se priser / Læs mere
 

Klassisk lommeur

Indgravering gaver » lommeur indgraveret
Det synes måske som en lidt gammeldags gave at give, men det er nu fortsat aktuelt at give til især bedsteforældre eller mænd, der gerne vil udstråle klassisk stil og elegance. Så hvis du har en bror, far, ven eller en helt fjerde, som passer godt på dette, er et lommeur måske den perfekte indgravering gave at give.
Se priser / Læs mere
 

Sødt smykkeskrin

Indgravering gaver » smykkeskrin indgraveret
Skal du til en barnedåb? Så er et smykkeskrin med en personlig indgravering den måske bedste gave, du kan give. Et smykkeskrin bliver ikke bare lige sådan væk eller stillet til side. Det kan derfor være en gave, som minder barnet om dig, når I ikke er sammen og ses.
Se priser / Læs mere
 

Smuk halskæde

Indgravering gaver » smuk halskæde med indgravering
I dag er det også muligt at lave fotogravering. Det er særligt smart og rigtig flot at gøre ved halskæder. Har du en kæreste, kan det være en indgravering af jer sammen, ligesom det til din søster kan være en indgravering af yndlingskæledyret eller jer to sammen.
Se priser / Læs mere
 

Anderledes nøglering

Indgravering gaver » nøglering indgravering
En mulighed er også at lave en flot nøglering til en, du holder af. Langt de fleste har et nøglebundt, så derfor er det også oplagt med en personlig nøglering, som minder vedkommende om dig, hver gang en dør eller en postkasse skal låses op.
Se priser / Læs mere
 

Romantisk kærlighedslås

Indgravering gaver » kærlighedslås med indgraveret i love
Vil du gerne give din kæreste en romantisk gave? Så giv hende en kærlighedslås, som symboliserer evig kærlighed mellem jer. Din kæreste vil helt sikkert blive både glad og overrasket! Se priser / Læs mere
 

Vælg mellem forskellige typer af indgraveringer

Når du skal have lavet indgravering gaver, bør du også samtidig tage stilling til, hvilken form for indgravering, du gerne vil have. Der findes nemlig både håndgravering, rotationsgravering og lasergravering, som alle giver et vidt forskelligt resultat.

Dette vil typisk være noget, du kan vælge efter, du har valgt de indgravering gaver, du gerne vil købe på den respektive webshop. Giv dig gerne god tid til at beslutte dig, da indgravering i princippet kan holde evigt, hvis smykket bliver passet på!

Se også: Populære øreringe gaver