Gave til sølvbryllup

Information og ideer til sølvbryllupsgaver

Har man holdt sammen i 25 år, så fortjener man en gave! En rigtig god én – Der er stor forskel på hvordan man vælger at fejre sølvbrylluppet – nogle holder en stor fest, andre inviterer de nærmeste forbi til kaffe og kage, har man råd, er der par der inviterer den nærmeste familie på en rejse, og andre vælger at sove længe og lade som om de ikke hører børn og venner sætte æresport op foran hoveddøren. Uanset hvordan og hvorledes jubilæet skal fejres, så fortjener de gamle sku en gave for at holde liv i kærligheden gennem 25 år. Men hvad forærer man til et par der ikke mangler noget? Og som bare ønsker sig “at I er sunde og raske”. Man finder på noget sjovt og anderledes, noget kærligt og noget personligt. Det med at give noget til hjemmet, passer ikke så godt til et par der har levet sammen så længe. De er ofte godt sat med det de har brug for i både køkken, stue, badeværelse, garage og så videre. Til gengæld vil de gerne have overraskelser, oplevelser og personlige gaver.

Den personlige gave er et hit til sølvbrylluppet

Giv en gave der viser, at du kender parret og anerkender dem de er og det de står for. Er det et par der elsker at sejle, giver du dem et personligt navneskilt til båden, et flot flag de kan sætte op, en smart båd-lampe eller noget andet til sejlads. Er de derimod mere til camping og afslappende ferier, skal de hellere have et års forbrug af kryds og tværs, eller et gavekort til den lokale købmand ved deres campingplads. Nøglen her, er at købe noget der passer til dem som par!

For at gøre det, må du lige bruge lidt tid på at tænke på dem. Hvem er de? Hvad står de for? Hvad er deres værdier og stil? Hvordan lever de livet? Når du har fundet ind til kernen af hvem de er, er du klar til at finde en gave der hylder dem og deres liv! Her i listen finder du en masse gode bud på fine sølvbryllupsgaver.

De bedste gaver til sølvbryllup anno 2019

Dagens avis fra den dag de blev gift – Berlingske tilbyder genoptryk af alle avisens forsider. Et smukt og sjovt minde, som sat i ramme kan skabe en historie om hvordan tiden var, dengang parret blev gift. https://www.berlingske.dk/

 • Gavekurv – saml en masse lækker mad og drikke som de kan nyde sammen.
 • Kroophold – De skal da ud og forkæles og hygge sig på en god kro med overnatning og spisning.
 • Skulpturer – En gave der gælder og holder hele livet. Hos 99skulpturer.dk har en en skulptur til enhver modtager.
 • Parmassage – Sæt gang i kroppen og kærligheden med en god gang massage.
 • Vinsmagning – send dem afsted til vinsmagning, er især godt til parret der nyder vin til maden.
 • Kalender med billeder af familien – sammensæt en kalender med søde og sjove billeder fra jeres fælles minder – det kan være gamle såvel som nye billeder – alt det der er hyggeligt skal bare med.
 • Kop med billeder af børnebørn – en ren vinder hos sølvbryllupsparret!
 • Teaterbilletter – giv dem en kulturel oplevelse.
 • Oplevelsen over dem alle – en tur i escape room med hele familien, det er sku ren hygge!
 • Kamera – giv dem et godt kamera, så de kan tage billeder af deres liv og kære familie.
 • Kryds og Tværs – er de et par der elsker at løse kryds og tværs, så er det altså ret sødt at give dem et års forbrug af bladet, leveret direkte i postkassen (hint: har de en yndlingskiosk hvor de altid køber bladet, så laver du en aftale med kioskmanden og betaler på forkant for det næste halve år).
close

DEN BEDSTE GAVEIDE I 2019

Skriv din mail herunder og jeg sender dig årets bedste gaveide til dig med det samme.