Gave til søster

Søstre har som regel et helt særligt bånd og kender hinanden ud og ind. Som din bedste veninde har hun været ved din side gennem det hele – de gode tide, de mindre gode tider og de små øjeblikke i hverdagen.

Så når tiden kommer til at vælge en fødselsdagsgave, en julegave eller en anden form for gave til din søster, ønsker du selvfølgelig, at den skal være den perfekte kombination af meningsfuld, nyttig og unik.

Vi har lavet en liste med gaveidéer til søster, der opfylder hvert af disse krav. Listen kan bruges uanset, om du skal finde julegaver til søster, fødselsdagsgaver eller noget helt tredje.

8 gaveidéer til søster


Uanset om hun er din storesøster eller din lillesøster, er hun sandsynligvis en af dine yndlingsmennesker og bedste venner. Derfor er det så svært at finde den perfekte gave. Her er en liste over de bedste gaver til søster, der viser hende, at du elsker hende.

Gave til søster » Storesoesteren plakat

Storesøsteren plakat

Mangler du en gave til storesøster? Så behøver du ikke lede længere. Denne plakat er nemlig den helt perfekte storesøster gave. Hvis du er tæt med din storesøster, er dette en yderst sjov idé, som hun vil elske at hænge op på sin væg. At plakaten vil minde hende om dig hver gang, hun kigger på den, er kun et plus.

Gave til søster » Personliggjort Toblerone 360 gr

Vildmarksbrunch i Mols Bjerge med Karpenhøj Naturcenter

At gå ud og få en lækker brunch i weekenden er værdsat af mange. Men hvad med at give denne brunch et lille tvist, så det er en vildmarksbrunch? Der serveres cowboykaffe fra store sorte kedler, og så er bålet også tændt. Deltagerne skal selv hugge brænde og forberede sin brunch. Forberedelsenbestår af bollebagning i middelalderovn, røgning af fisk og andre spændende aktiviteter.

Gave til søster » Snug Rug Deluxe taeppe med aermer

Snug Rug Deluxe tæppe med ærmer

Med dette lækre tæppe vil din søster aldrig mere fryse og har altid noget, hun kan hygge sig med derhjemme i sofaen. Tæppet er forsynet med indbyggede ærmer, så det er nemt at sidde og læse en bog, spise en god snack m.m. uden, at tæppet er i vejen.

Gave til søster » Siersboel Halskaede 8 karat dobbelthjerte med sten

Siersbøl Halskæde 8 karat – dobbelthjerte med sten

Der er intet som en halskæde, der viser, hvor meget du holder af din søster. Det er en rigtig sød gave, der fungerer godt uanset anledningen. Med denne halskæde viser du virkelig, at din søster betyder meget for dig. Halskædens vedhæng er nemlig et dobbelthjerte med sten, der er yderst flot.

Gave til søster » Mads Noergaard Recycled boutique athene net Black

Mads Nørgaard Recycled boutique athene net

I dag bruger rigtig mange muleposer, når de skal på arbejde, i skole eller ud at shoppe. Har din søster ikke allerede sådan en taske, er denne fra Mads Nørgaard et godt bud. Muleposen er lavet af genanvendeligt bomuld og kommer i en neutral sort farve. Den kan dog også fås i andre farver.

Gave til søster » Spadag for to med vin tapas hos Kurbad Limfjorden

Spadag for to med vin & tapas hos Kurbad Limfjorden

I stedet for at give din søster en gave i form af en ting, kan du vælge at give hende en oplevelse, som I kan hygge jer med sammen. Hvad med en spadag for to hos Kurbad Limfjorden? Her kan I begge komme helt ned i gear og snakke om alle de ting, som I ikke når i den travle hverdag.

Gave til søster » Ecooking Body Butter 300 ml

Ecooking Body Butter

Denne body butter fra Ecooking er en perfekt gave til søster, der er vild med pleje og selvforkælelse. Den dufter skønt af jasmin, grape og appelsinblomst, så din søster vil dufte ekstra godt næste gang, du ser hende.

Gave til søster » Screenshot 1

Ansigtsbehandling hos Pure Nature

En ansigtsbehandling vil være et sikkert hit hos de fleste kvinder. Giver du din søster denne ansigtsbehandling hos Pure Nature, får hun en 55 minutters tid i himlen, hvor hun ikke skal fokusere på andet end at slappe af og stresse ned.


Hvilken gave til søster er bedst?


Der findes ikke et endegyldigt svar på, hvilken gave til søster der er den bedste. Det kommer nemlig helt an på, hvem din søster er. For at finde frem til den helt perfekte gave er der derfor nogle ting, du kan gøre.

Du bør for eksempel overveje, hvilke interesser din søster har. Er hun rigtig glad for mode, sport eller selvforkælelse? Derudover bør du altid undersøge, hvilke ting hun allerede har. Det vil være ærgerligt at forkæle din søster med en gave, som hun slet ikke har brug for.

Hvis dig og din søster har et tæt bånd, vil du i hvert fald ramme plet med en sjov, hyggelig eller afslappende oplevelse. At finde tid til at bruge en dag sammen kan sommetider være svært. Men hvis du har givet en god gave, har I begge en undskyldning for at finde en dag, hvor det kan lade sig gøre.

I sidste ende skal du tænke på, at du kender din søster bedst. Derfor er der en meget stor chance for, at du rammer helt rigtigt med at finde den rette gave.

Se også: Gave til bror

Hvor meget skal jeg bruge på gave til storesøster eller lillesøster?


Hvis du er i gang med at lede efter en gave til storesøster eller lillesøster, kan det være, at du har tænkt over, hvor meget du skal bruge. Først og fremmest kan det her være en god idé at aftale et gavebudget med din søster.

Men hvis I ikke har gjort dette, skal du selv finde ud af det. Det bedste er at finde en gave, der er inden for dit budget naturligvis. Ydermere er der ingen grund til at købe en gave bare fordi, at den er dyr. Det skal kun være fordi, at din søster rent faktisk vil få glæde af gaven.